neki dan smo platili osiguranje za skolu u iznosu od ciglih 20 kuna. nasa uciteljica nam je rekla da nam ne moze ni preporuciti da uzmemo niti da ne uzmemo jer:
osiguranje pokriva iskljucivo "vece ozljede", kad dijete dulje od mjesec dana ne ide u skolu
tipa, ako bi npr. slomio prst ili ruku i nakon ne znam tjedan-dva isao u skolu nista od osiguranja jer ide u skolu ...... itak..... eh, sad, kako je moj N vec 2x slomio prst u vrticu, bio je 24h pokriven osiguranjem, razmisljam da i mi privatno sklopimo neko osiguranje, ali voljela bih u stvari tocno znati sto i koliko pokriva ta polica u skoli. je li itko od vas imao uvid u skolsku policu? razmisljam da trazim da mi posalju, mislim da mi moraju dati na uvid, jel tako? razmisljam na glas..... da vas cujem 

i pojma nemam kaj obuhvaća
... jer znam da Fran nije bio posebno osiguran u vrtiću kad je slomio nogicu ali je dobio od Croatia osiguranje odštetu 

Izostanci iz škole nemaju nikakve veze sa naplatom štete.

,i mene zanima, mislim da mi imamo "dil" 
u vrticu. mi prvi puta nismo ni trazili, nisam se niti sjetila. drugi put se isto ne bih sjetila, nego sam s jednom mamom pricala ciji je sin slomio nogu i bla bla i preporucila mi jednu simpa odvjetnicu i zena je dovela sve do kraja
i umjesto nekih 500tinjak kuna koliko su mi rekli u vrticu da cemo mooooozda dobiti, dobili smo par tisucica
). naravno da mi nitko jos nista nije odgovorio, nije valjda nitko ni procitao. a tek kad procitaju, bit ce
kaj sad ova hoce? pa to nas u 100 godina postojanja skole nitko ziv nije pitao......