Sada je: 30 srp 2026, 01:31.
Moderator/ica: medo14

TiFilMama je napisao/la:nama su rekli da ako dijete nema osiguranje da ga ne mogu voditi na izlete, skolu u prirodi...![]()
mislim da smo platili 30kn

Palunkica tak sam i ja razmišljalamislim, kud sve tud i tih 30 kuna
nadice ovo si super reklana kraju ispadnemo da smo sve ovce jer nitko nema na uvid policu.
... baš smo sve ko one guske koje tapkaju u magli

Ja sam Frana prvi dan poslala u školu sa buntom A4 papira, tekučim sapunom, vlažnim maramicama, ubrusima za ruke... wc papir nisam nosil

A jok, on je nosio svoju torbu ja Mullerovu vrečicu ali dobila sam u bilježnici plusić +++Jadno dijete...nadam se da si mu ti nosila torbu

nadice ovo si super rekla

Anamija je napisao/la:Kod nas je 23 kune. Nisam jos platila. Zaboravila sam. Sad ste me sjetile, pa cu bas pitati kopiju police da vidim sto uopce ukljucuje.

se radi o izletu, trebalo bi se (nakon sto stignu ponude) naci povjerenstvo u sastavu razrednik, ucenik, roditelj

tmama, inace, za sve izlete, jednodnevne terenske (koje ukljucuju put autobusom) skola mora trazit vise ponuda od vise agencija. Ako se radi o izletu, trebalo bi se (nakon sto stignu ponude) naci povjerenstvo u sastavu razrednik, ucenik, roditelj, ravnatelj, razmatraju sve ponude i odaberu agenciju koja je najbolja (ne nuzno najjeftinija

U nasoj skoli se radi tako vec nekoliko godina.
S obzirom na to da putničke i turističke agencije promiču svoje programe i dostavljaju
školama ponude tijekom cijele godine, škole i prije natjecanja prikupljaju ponude te se, na
osnovi cjelovitosti ponuda i obavijesti o uvjetima drugih ponuditelja, odlučuju za javno ili
pozivno natjecanje.
Na pozivno natjecanje škola je dužna pozvati najmanje tri ponuditelja za koje ocijeni da
ispunjavaju uvjete utvrđene pozivom na natjecanje i ovim pravilima.
Odluku o javnom pozivnom natjecanju i o izboru najpovoljnijeg ponuditelja donosi
povjerenstvo za natjecanje koje imenuje ravnatelj škole, s tim da je u sastavu povjerenstva,
osim razrednika, odnosno voditelja i ravnatelja, jedan roditelj i jedan učenik.
Ako se na natjecanje javi manje od tri ponuditelja, povjerenstvo može izabrati povoljnijega,
odnosno povoljniju ponudu samo ako ocijeni da zadovoljava sve uvjete i da nudi prihvatljivu
cijenu usluga.

Upravo tako.da li su nam u školi i vrtiću policu s tablicama što pokriva i za koji iznos godišnje uplate i onda sam odabereš.Uglavnom nude jednu osig,kuću ali možeš i ne moraš platiti i sam biraš iznos od 20 do 50 knsto se tice osiguranja, skola ponudi na pocetsku skolske godine vise osiguravateljskih kuca i svaka od njih nudi oko 3-6 modela (ovisno o visini uplate).
koza je procitala, ali ni mu ni bu 
sklopljena je s croatiom, mogu ju doci vidjeti u tajnistvo jer, eeeeee, ovo vam moram citirati: "Što se tiče stavljanja na veb radi izbjegavanja ovakvih upita, za sada nema potrebe, jer je vaš upit jedini te vrste." 
TmamaKiN2 je napisao/la:da nije zalosno, vjerojatno bi bilo smijesno, ali ocito sam ja jedina koza koju zanima sto je platila za svoje dijete

nadicab je napisao/la:Sanika, nitko nije ni rekao da je to puno, ali je zdravorazumski znati što plaćaš i što dobivaš s time. U suprotnom, radije bih dala novac nekoj udruzi jer tada znam da će je oni pametno iskoristiti.

mislim 30 kuna...pa to na dnevnoj bazi za kavu i gablec potrošim..nije mi neka cifra o kojoj budem razmišljala. uplatila sam
. mi smo platili jos i manje (20kn) ali poucena, nazalost, iskustvom iz vrtica ipak bih rado znala sto sam platila. vjerojatno sam trebala prije pitati, tko mi kriv, ali jos uvijek smijem pitat, jel. jer, eto, moj je N 2x lomio prstic na ruci. drugi put (prosle godine u gradu mladih je slomio) sam na inicijativu jedne mame iz grupe ipak zatrazila odstetu i dobili smo cisto pristojnu cifru (par tisuca), a platili smo SAMO 30kn za policu. NO; ocito je bila relativno dobro slozena i pokrivala je dijete 24 sata, sto npr od ovih nije slucaj 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.