Sada je: 06 lip 2026, 02:43.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

mahima je napisao/la:Inače skoro dvoipolgodišnjaci mogu popet se na stolicu, stol, prozor, kauč, skočiti s kauča na dvije noge, skakati kao zečić, visiti na šipki nekoliko sekundi...
Jana (pre tjedan napunila dve) sve to moze, i brblja ko velika i sama jede i sa zlicom i sa vilicom, ali papuce ne zna obuci, nit moze sama obrisati dupe (jednostavno joj ruka ne dostize do tamo 

mahima je napisao/la:rečeno nam je da dječica od dvije godine moraju mnogo toga raditi sama, i da ih moramo slati u vrtić odjevene tako da mogu sami otići na WC, skinuti si trenerkicu i gaćice, obrisati guzu, navući gaćice i hlačice i oprati ruke
mahima je napisao/la:Inače skoro dvoipolgodišnjaci mogu popet se na stolicu, stol, prozor, kauč, skočiti s kauča na dvije noge, skakati kao zečić, visiti na šipki nekoliko sekundi...

LiKmama je napisao/la:S dvije godine trebaju sami brisati guzu?!![]()
Meni je to puuuuno prerano.

nije nikad stavila nožni palac u usta ( sad vidim da i nemože)

, u ponedjeljak idi pedijatru po uputnicu fizijatru. Dijete je u mlađoj dobi svakako trebalo moći, dok leži, staviti nožni palac u usta. Mama je očito pukla ko kokica.

LiKmama je napisao/la:S dvije godine trebaju sami brisati guzu?!![]()
Meni je to puuuuno prerano.

zeezee je napisao/la:ali mi se čini da su ga par puta natjerale da to odradi sam, jer su gaće bile pokakane.obuva se sam, ali često kad dođem po njega, obuven je naopako

; e, pa ja ne radim sad toliku frku oko toga
inače, već sam nešto previše talasala u vrtiću, više me tete nemaju rad...

Plusic je napisao/la:pitala ja jucer tetu u vrticu i ona mi kaze : "oni jos uvijek ne moraju znati nista, samo ono sto ih zanima i koliko ih zanima"
a to je i meni logicno

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.