Sada je: 18 tra 2026, 15:12.
Moderator/ica: nevenera

.
latica je napisao/la:jel te legsice ne klize sa bedara ako su ispod trenirke?

)
poslali su ga tek 22.10. a shipping nije pisao jer su vuneni coveri tada imali besplatni shipping. naravno da oni to ne primjenjuju na međunarodne pošiljke, ali u svim onim koracima potvrde računa stalno je pisalo shipping 0 i to kad izabereš Hrvatsku i napišeš adresu i sve. ja sam u tom trenu mislila, ajde valjda je onda i nama ovaj put besplatan shipping. je da
mrs. eastwood je napisao/la:muce nas jos ti papirici ili neke gazice koje se mogu staviti u pelenu da se govanjce moze s time baciti!!! gdje se to moze naci?
silki je napisao/la: žao mi je stavljat papir do guze pored takvih krasnih, mekanih materijala.

doduše još ga nisam isprobala, nisam nabavila lanolin, moram do apoteke
čudno).
)
Pitanja su možda detaljna , al šta sad, baš me to zanima. 

,zato jer su se usmrdile pa sam ih opet oprala...

potpis na ovoorchid je napisao/la:digresija: moj MM apsolutno ne želi naučiti stavljati platnene malom,
)...i iako su bebi velike i ja strogo zabranila upotrebu istih on ih je par puta stavio, tvrdi kako mu lose ide sa platnenim...dobro je instruisan, nekoliko puta
ali uvijek ista prica....tako da ih je najbolje maknuti, ja cu svoje dati frendici...narucila sam jos 6 AIO samo zbog njega jer kad se vratim na posao on ce ju cesce presvlaciti pa da mu bude lakse

alkemicar je napisao/la:mm ima drugi problem..rijetko poseže za poketicom jer mu je tlaka stavljati uloške u džepić![]()
mati moja, da ne povjeruješ![]()

latica je napisao/la:cure jel ima netko totsbots V2 pelenice? ja imam one ranije totsbots easy fit i nisam nešto prezadovoljna, a sad gledam ove nove V2 i čine mi se bolje baš po tim stvarima koje su mi smetale pa me zanima jel to stvarno tako?
Imam još pitanje za lanoliziranje i održavanje vunenog soakera - tek sam ga dovila pa lanolizacija nije uspjela, čim su ovlažile pelene prošlo je kroz soaker Pitanja su možda detaljna , al šta sad, baš me to zanima.
Dakle, sad ću taj soaker oprati jer je prošla mokraća. E sad, da li trebam čekati da se osuši, il onako mokar soaker odmah po pranju mogu staviti lanolizirati? I još jedna stvar - jasne su mi instrukcije -otopiti malo lanolina itd.itd., no u koliko vode topite lanolin - čašu, flašu, litar, kantu? Ja sam prvi put otopila lanolin u maloj zdjelici i onda pomjesala sa litar - dva vode da natopi soaker i još je bilo vode na površini. Jesam li možda stavila puno vode? Mislim, nisam nešto osjećala da je soaker mastan pod rukom kad se osušio, činilo mi se kao običan džemper? (Soaker je HM, a lanolin je purelan mast za bradavice iz apoteke).
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.