Ja znam jedino ono...čuvajte nas pazite nas...

Sada je: 29 srp 2026, 19:59.
Moderator/ica: medo14

Masha je napisao/la:Ovo moj Luka stalno pjeva:
"Na uglu naše ulice semafor stalno stoji
kada smiješ prelaziti vidiš po zelenoj boji
crveno, zeleno, uvijek dobro pazi
kada vidiš crveno STOJ! da te što ne zgazi"

. mi smo takve projektice znali imati kod mladjeg sincica jos u vrticu, ali skroz slatko i neobavezno
)
.
. to se zove korelacija u nastavi

zbilja si puna ideja

).
) opet kao plakat (pricamo o prvom razredu, pa to su djeca koja jos ne znaju citati i skroz im je sve novo, njima nis ne znaci da im se puno prica ili da moraju citati, oni moraju VIDJETI da bi nesto naucila
. da ne pricamo kako su oni vizualna generacija).
).
).
Masha je napisao/la:Ovo moj Luka stalno pjeva:
"Na uglu naše ulice semafor stalno stoji
kada smiješ prelaziti vidiš po zelenoj boji
crveno, zeleno, uvijek dobro pazi
kada vidiš crveno STOJ! da te što ne zgazi"

svaka ti čast kako si involvirana u sve to
Ona inzistira da se ne ide u dubinu već u širinu valjda da se što više toga obuhvati ali opet ne (pre)detaljno.ovako mi to izgleda presiroko
izgleda mi isto zgodno 
) cisto da se uciteljica ne zanese pa mi opet takvo sto ne uvali
. to obavezno.
. kakvo crno prezentiranje šok šok šok 
projekt u prvom razredu??? i ne bih se dala kao roditelj navesti na to da dijete od 7 godina mora znati OBRADITI lekciju.

kakvo crno prezentiranje šok šok šok
i ne bih se dala kao roditelj navesti na to da dijete od 7 godina mora znati OBRADITI lekciju.
Joj ovo bi bilo superako hoces imam ti hrpu starih mmovih autica iz njegovog djetinjstva pa ti posudim za prezentaciju.

, užitak te čitati

,
(pa mi smo imali jedan projekt godisnje i cinilo mi se sasvim dovoljno za taj uzrast
)

palunkica je napisao/la:Meni se čini da je to projekt za Tinicu a ne za Frana. Naši su isto radili projekte u prvom razredu. Ali su ih radili u razredu, na satu razrednog odjela. I nešto u boravku. I izabrani su prezenteri, i oni bi to prezentirali svim nižim razredima škole. Tina je dopao svemir, i to je jako dobro odradio.
Međutim, ja sam o tome saznala nakon što se desilo.
Ovo kod Frana mi se stvarno čini da roditelj odrađuje posao učiteljice. I ne sviđa mi se
to mi bas nema nekog smisla ma koliko dijete bilo napredno/nadareno bilo vecinu posla mora odratiti roditelj
pa kako to dozivljavaju ostala djeca 

palunkica je napisao/la:Meni se čini da je to projekt za Tinicu a ne za Frana. Naši su isto radili projekte u prvom razredu. Ali su ih radili u razredu, na satu razrednog odjela. I nešto u boravku. I izabrani su prezenteri, i oni bi to prezentirali svim nižim razredima škole. Tina je dopao svemir, i to je jako dobro odradio.
Međutim, ja sam o tome saznala nakon što se desilo.
Ovo kod Frana mi se stvarno čini da roditelj odrađuje posao učiteljice. I ne sviđa mi se

Zašto samo jedno dijete to radi?
Koliko god to tebi kao majci može imponirati, mislim da nije dobro za njega. A pogotovo u odnosu s ostalom djecom koja su ostala "praznih ruku".

. Što i piše na programu. U programu i piše da ON mora te stvari napraviti, ostali učenici rade nešto drugo. 
daj mu izvore informacija (komp, google, odvedi ga u knjižnicu) i neka sam traži i radi taj zadatak.
čak idemo i hamer papir kupiti zajednički jer želim da sam odabere koju boju želi kao podlogu ispod slikica...vjerojatno ćemo to zajednički izrezati i sugerirati ću mu po natuknicama kako bi to mogli napraviti ali prvo ću vidjeti kako je on to zamislio... makar nema tu baš puno mudrovanja... istu shemu ćemo koristiti kao i kod projekta jeseni...Ah, Kaju zna napamet i to mi je koma jer uopče ni najmanje ne razmišlja šta govori..već ju čita ko pjesmicu...ide to sve nekako ali puževim korakom...A kako mu sad ide čitanje??

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju.