Sada je: 30 srp 2026, 06:25.
Moderator/ica: medo14

pa di si ti? Kako su dečki?http://www.mvinfo.hr/najnovije-knjige-opsirnije.php?ppar=5004
, on je vratio Pet prijatelja nepročitane jer mu je bilo dosadno
sad čita Hlapića za lektiru ali vidim da mu se sviđa jer čita samoinicijativno što nam s lektirom do sad nije uspjevalo 
. David voli da cita ali uglavnom knjige poput Tajnog kljuca. Zato sad trazim nesto slicno. Odusevljen je. 

Dakle, niš od toga.

Na koricama nacrtan neki psic, naravno da ga je privuklo
Imge je napisao/la:mazilice, glede Kradiljvca gromova, nisam zaboravila nego nisam stigla ovaj vikend do knjiznice.
budem drugi tjedan

Potica je napisao/la:P. je posudio Harya Potera, počeo čitati i zaključio da ne kuži zakaj su knjigu tako razvukli kad je u filmu sve rečeno.![]()

ljubomorna sam na vasu djecu citace... moje dijete voli ici u knjiznicu i posuditi knjigu, ali tu staje. rijetko koju procita van lektire. iznimka je kapetan gacesa, ali to je vise kao strip.
. koliko ce taj interes trajati, bas me zanima
.mazilica je napisao/la:Imge je napisao/la:mazilice, glede Kradiljvca gromova, nisam zaboravila nego nisam stigla ovaj vikend do knjiznice.
budem drugi tjedan
kako je on zapeo za tog kradljivca, a stalno je u knjižnici, tete su si dale truda i našle mu knjigu, još je i zuadužile da ga čeka, pa sad čita. čitucka, bolje rečeno, jer nam u 12 mjesecu standardno nastane svakakva gužva, pa ne stigne.
ali sviđa mu se jako. stalno mi dolazi s usporedbama nekih likova sa bogovima. sinoć je sav poduševljen vuikao po stanu kiklop, kiklop!!! a jel polifem?![]()
ja sam pročitala jedno poglavlje i ok mi je. za sad.
nakon ovoga idemo na magiku, a vidjela sam da je u profilu snižena, isto kao i fizik i moć letenja, pa mu možda to osvane i pod borom

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.