Plava je napisao/la:da preostaje nam jedino da nabildamo mišiće....
ja sam ih već nabildala..ali krive...one oko struka.

eheheheheheh..
mi smo danas krenuli na rebro..a auto OPET nije htio upaliti

poludila sam..a adrianej vec bio u sjedalici..i naravno dreka i plac...od starog nisam mogla uzeti auto jer ga je vec sogor posudio (blago njemu s nama)..svi su drugi na poslu..al se sjetih jednog frenda sto studira i dosao po nas s ficom

jedva smo se utrpali unutra..ma glavno da on vozi

naravno kolica koja sam posudila za danasnji dan od sestre nisam ni pomislila staviti u ficu,tak da sam ga nanasala po bolnici..longetu smo dobili jos za tjedan dana

jer je jos oteceno..
a kirurg je odmah pogledao i da li se radi o hipospadiji...NE,fala bogu..
al ono kaj mi je najteze je da bum sad tjedan dana doma

a adrianu je super..svi oko njega tancaju i cak ni ne pisa u krevet..pa taj mali je stvarno filozof..ne znam jel to zato sto je sad stvarno okupirao sve pa mu to pase , ima paznje ili je to zato sto zato..
jos da pohvalim tateka..bio je tako dobar..nanasao ga posvuda (neki dan na rebru)..isao s njim na rentgen..to je valjda prvi put u adrianovom zivotu da ja nisam prisustvovala tak necem jer od kad se rodio bila sam tu za svaku injekciju,cijepljenje,sirup,mjerenje temp,odlazak doktoru,vjezbanje,operacije itd..naravno ja sam cekala u hodniku,nisam bila tak daleko

pa ga je drzao za ruku dok mu je stricek namjestao nogu i stavljao longetu,doma ga mazi,namjesta mu jastucic..mislim da je sad prvi put bio kraj njega i vidio kak pati i prolazio tak nes s njim..inace stalno radi(evo i sad radi,vec je 28 sati budan i na poslu i jos nije dosao doma-tak da stvarno mislim da STALNO radi)..i zato ga sad i toliko bedinja..sve ono sto sam ja prosla s adrianom ovih godina on nije prosao,tak da je mozda to razlog..