Evo, i ovdje da se oglasimo malo...Kao sto rekoh, bez interneta smo ostale, pa nam bas neobicno kad ne piskaramo svoje zgode i negode, mada je tih nezgoda sve manje, a sve vise lijepih i veselih trenutaka
Mi jos nismo stigle do faze kaznjavanja, jos se samo maimo i ljubimo, grlimo i pjevamo po cijeli dan:) Mada mi je mama nekidan rekla da sam kao Hitler

Tj. ona je stalno nosaaaa (pa se onda ali kako je bole ledja), a ja nisam bas za to, radije legnem kraj nje na krevet, pa priamo, pjevamo i tako to, nego da je teglim po cijeloj kuci. I onda sam rekla mami da je ne nosa toliko da se ne navikne, jer je onda meni to problem, nas dvije smo same, i nema ko da mi je rpidrzi, malo nosi kad se ja umorim, i sta onda daradim??? I onda ona meni kae da sam Hitler:(Smr...E, da, imamo kod logopeda u ponedjeljak zakazano...Kod nas niko nista nece da pomogne, da da neku informaciju, pa se ja jedan dan raljutila i zapucala u vrtic a djecu sa pp, jer nam da tamo ima super logoped. I ino pokucala, objasnila sta hocu, oni ueli broj, i odmah me sutradan zena zove da mi zakaze termin. Sadce samo da vidi kako napredujemo, pa ce da nam kaze kada da dodjemo sledeci put i pocnemo malo intenivnije da radimo. Ja pitala jel' rano, ona kaze da nikad nije rano, i da je bolje da pocnemo prerano nego prekasno. A u Centru a soc. rad rekli da ne treba prije tri godine
I nasle smo Defektolosko savjetovaliste, pa cu vidjeti da se i tu uglavimo sto prije...
I nekidan ja kao luda spopala neku enu na sred ulice
Ide enska sa curicom, i vidim ja da dijete ima DS, a nikoga ne poznajem ovdje bas dobro da bih mogla dobiti neke informacije, pa sam se atrcala preko ulice i derala se dok nije astala, pa sam joj onako sva adihana pokusala objasniti sta hocu, pa se zena pola sata smijala...Uglavnom, kaze da ima jos nekih udruenja, i jos stosta interesantno, ima dosta i literature kuci, pa mi je dala broj, pa cu je vati na kafu, pa ce mi dati knjige i informacije
Bjezim sad, dijete se probudilooooo...
I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...