Sada je: 30 srp 2026, 20:14.
Moderator/ica: medo14
pa djeci uplalimo telku ,no inače se igraju u dječjoj sobi .
.
...čisto iz prostog razloga što on svaki dan ima neku aktivnost tako da za to niti nema vremena a nevečer je pravilo da je u krevetu u 20:00. Druga stvar je kad je vikend pa kad mu dođe ekipa naravno da su na prvom mjestu igrice na playstationu. Ja tu ne vidim ništa loše jer se on pridržava reda, i poštuje dogovor tijekom tjedna pa mu onda vikend dođe ko neka vrsta nagrade.
Klinci uživaju u tim igrama, svatko poštuje pravilo izmjene, nema navlačenja, svađe, svatko ima pravo odigrati svoj level i tako se međusobno izmjenjuju... Malo mi je žao što su sve njihove zabave u biti svedene na igranje tih igrica bilo na kompu bilo na plejki, pičenje po tom đojstiku
... nema tu društvenih igrica kao kad smo mi bili klinci ...

)

) u domenu gdje nema više previše utjecaja i kontrole.
Čim su sami doma, a pogotovo kad obave sve svoje školske obaveze, mogu raditi šta hoće, hebiga.
Nemam nista drugo da mu ponudim u to doba dana, a mama ima svoje obaveze i ne stigne njega zabavljati

Tak da taj tv rijetko palimo.
pa ju je trener (braco) učio vještinama, pa su skakali i tak, 

sto radi/gleda u drugim kucama ne kontroliram previse (nekako mi je nepristojno komentirati tudji nacin hendlanja djece)

). Jedino vikendom može u piđami pred TV (al to od kad je pristao da to radi SAM bez mene, jer me prije dizao da idem s njiM)
, vikendom pogotovo.
je, da. a kako se to u vasem kvartu zove? 
pa nemamo ni kodno ime tj. nick 

)

aaaaaa prejako
koja tuga, koji plač....
Ode i izgusta se, a kod nikoga nije svaki dan pa da se to nakupi u problematican broj sati.
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.