Sada je: 13 srp 2026, 11:18.
Moderator/ica: Diami

Znači ipak savjetuješ da popijem taj grozni ergometrin do kraja? Nekako kao da mi cirkulacija stane od njega...a niš stisnuti zube i izdržati. Iskreno ja mislim da je kod mene stres igrao dosta veliku ulogu (posao)... Od prvog trena trudnoće sam bila jako nervozna, stresan posao je pridonjeo dosta tome, stalno sam bila napeta i imala sam stalno osjećaj da me netko napada i dosta sam obrambeni mehanizam imala na svaćiju riječ i rečenicu. Jedno jutro sam se probudila i cice su se ispuhale i prestale biti bolne, odmah sam znala da nešto nije u redu. Otišla sam kod svog privatnog ginića koji se ponio kretenski totalno... Dan prije stare godine kad su svi otišli na skijanja i godišnje mi je rekao da mi ne može pomoći i da odem u Petrovu kao druge ženske ili da čekam doma da prokrvarim.... Najodvratnija Nova godina dočekana u krevetu, dragi i ja u suzama... Srećom da smo skopali nekakvu vezu i da nisam došla pod ruke bilo kome....
Ipak sretna sam jer sam uspjela ostati trudna u mjesec dana unatoč neredovitim ciklusima. 

ZAŠTO JA?? Dali se je mogli predpostavit da će se to dogodit? Jednostavno nije lako. I savjetujem svima glavu gore nemojte se predavat. 

I savjetujem svima glavu gore nemojte se predavat.

thinkPINK je napisao/la:Dan po dan, nema druge...

i drži se. 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.