Drage moje trudnice....
Ne znam da li sam dovoljno dobro pročešljala forum, i vidjela ima li srodna tema, ali nisam se mogla zaustaviti u tome da ne započnem pisati o ovoj temi....Naime, MI smo trudne-to svakako;no, što se u periodu slatkog iščekivanja događa sa našim boljim polovicama??Hmhm,,,,da..odakle krenuti.Na početku trudnoće-ogromna sreća, ushićenje, divotica-ON VAS OBOŽAVA -VI NOSITE DIO NJEGA U SEBI...a onda se jednostavno na to naviknu..i to prihvate kao nešto sasvim normalno..Hmmmm....Mi u svakom slčaju tada nismo normalne(barem ja)-Luđa sam no ikad
...i u meni se događa sve i svašta..iznutra i izvana.Ali...da li oni razumiju što se sve s nama tada događa iznutra?Ok,trbuh vide..pa nisu baš takvi tupani
Kad su u pitanju vaši hormoni, plakanje, radost,tuga, pad libida, bljuvkanje po nekoliko puta dnevno(govorim isključivo iz svog iskustva trudnoće), umor i umor i samo umor...Razumiju li nas onda?!
Moš si mislit...ja ne znam kako vi..ali meni se nikak ne sexa...kako da se sexam nakon bljuvanja,raznih bakterija koje uzgajam , i promjena u mozguuu koje mi događaju?!AAAAA!!!NE da mi se živjeti..kamoli sexati..
Plačem i po nekoliko puta dnevno...nešto između histerije i ushićenosti..
Posvađamo se pet puta dnevno u prosjeku...jer on nije mislio na mene i ostavio mi sok od mareliceee!!!
Pije i puši ko smuk, a zna koliko meni to sad smeta..i ja ga moram gledati...a najrađe bi mu maznula tu pivu!
Kako se samo usuđuje?!Kako ne može shvatiti da sam ja SAD CENTAR SVIJETA i da ništa nije drugo važno...JER JA SAM T R U D N A!!!!!
Drage moje...ne znam...Volim svoga muža najviše na svijetu..ali, oni nikad neće shvatiti neke stvari..Njihov mozak za to jednostavno nema kapacitet!!!I onda se opet vraćamo na onu staru..da su Muškarci s Marsa, a žene s Venere.
Ne možemo bez njih, ne mogu oni bez nas...ali,Kad bi nas samo malo malo malo bolje razumjeli...ako ništa, onda samo tih Veličenstvenih 9 mjeseci...jer lijeka za hormone nema,
a oni bi se ipak mogli zapitati kako bi IKAD postali očevi da nema NAS??!!!AH;;;;;;;;SLava nam Žemske drage!!!
Pusa,
Paolitos-p.s-ne moram ni reći....postajte sva iskustva...sa velikim taticama

i ja sam do nedavno bila trudna , tako da se mogu prikljucit..
nisam imala nikakve mucnine u trudnoci (sve je proteklo savrseno) osim.... HORMONA 
jos su me zivu izrezali da na sex nisam mogla pomislit dva miseca
ali sad je dobro kako je bilo
u glavnom.. pokusaj popricat sa njim i objasnit mu da si ti sada u drugom stanju i da te pokusa shvatit.. ili se navikni 
...Ne znam....joj,,,,sad sam zabrinuta,,,,

...ali svejedno....samoda prođe sve ok i ja sam SRETNa...
- mi smo većinu trudnoća proveli u "celibatu" jer sam u prvoj imala infekciju u drugoj i trećoj se počela rano otvarati, u četvrtoj je bebica bila teško bolesna a sad su mi rekli da mirujem zbog tog spontanog - makar je za sad sve u redu... PAolitos, potpuno te kužim kad kažeš da ti se ne sexa nakon bljuvanja, ni meni isto 
Stvarno da....imaš divnog muža...Ne mogu se ni ja požaliti....Jedino što je napaljen ko' ufffff....a ja totalno kao da nemam LIBIDA.Što se tiče zdravlja...imam i ja sve moguće bakterije,gljive,ureaplasme....i dosta sam u bedu radi toga,
...sve ovo je valjda zato jer mi je ovo tek prva trudnoća..pa sam malo-puno zbunjena.

...
...O....sad sam stvarno već zabrinuta...