probala sam od mirnog razgovora,objasnjavanja,deranja,ucjenama,kaznama,prijetnjama pa cak sam i od jada jednom udarila (ne ponosim se time) i nista bas nista ne pomaze...
moja 6-godisnjakinja valjda otkako se rodila jede ko vrabac,u zadnje vrijeme to je postalo jos manje...
a kada jede je jede po 1.5 -2h a ja zaista nemam vremena a ni zivaca sjediti svo to vrijeme za stolom...
zvace 100god,pa razgledava,pa se igra...ma neznam ni sama sto sve ne izmisli...
no ajde vec sam se donekle naviknula na to...kada sam napokon pomislila pocela je jesti,poveselila sam se a onda sok...
ona Ju baca i skriva...
kako imamo mlu zavucenu kuhinju ja ju nisam vidjela a niti mi nije palo na pamet da bi se sjetila toga...
u zadnje vrijeme imam hrpu musica ,do sada nikada ...pitala sam se -pa odakle?...no ni na kraj pameti da imam zalihu hrane iza namjestaj,ispod ...
kao i svi mi rijetko gledamo i bas cistimo na tesko dostupna mjesta...tako i ja...
par mjesta sam vec otkrila gdje je bacala...i nakon toga sam pricala s njome da to nesmije raditi itd...id...
opet se ja tuka ponadala kako joj je doslo u iz glave u guzicu sve do danas...
jede ona ,ja otisla malenu presvuc i kaze meni starija "vidi mama htjela sam te iznenaditi i sve pojest" ...to se sve desilo u roku koju minutu i odmah mi je bila sumnjiva...
isprva nije htjela rec...pravi se da nis nezna...podmitila sam ju cokoladom (koju na kraju nije dobila)...
kaze meni- "evo tu sam iza ormara bacila"....
a kako je to jedan poveci ormar iza njega je zaista tesko doc,uzmem ja lampu i imam sto vidjeti...
iza toliko velika hrpa svakave hrane...
pogledala sam ju i nisam vise znala sto da kazem,od jada sam se samo rasplakala...
imate li vi kakav pametan savjet?...imam malu od koje nesmijem mrdnut i koja ima svoje potrebe...i zasta nemam vremene a ni zivaca svaki obrok sjediti po 2sata sa starijom za stolom...
doslo mi na pamet da uzmem remen i vezem ju za stolac koliko sam ocajna...
i da da ne ispadnem nemajka...porcije joj nisu velike...kuham vecinom sto ona voli iako kaze da nis ne voli...da ju pustim da gladuje NIKAD nije gladna i NIKADA neces sama traziti...jer kako ona kaze"NISAM GLADNA!"