!Prije 4 godine sam imala dosta radikalnu konizaciju, jer mi je dijagnoza bila Ca in situ. Budući da sam još prije bila rodila dijete, čak su mi htjeli napraviti histerektomiju (kao - pa i ne morate više rađati -
Prva trudnoća mi je bila super, bila sam u pokretu non-stop, sve do poroda. Sada bih jako voljela ići na drugo dijete, ali me užasno strah spontanog pobačaja, jer su mi stvarno uklonili velik komad grlića maternice. I užasno me strah strogog mirovanja
Ne znam kako bih to preživjela, pogotovo zbog kćeri...Ne znam kako bi to funkcioniralo ! Zanima me ima li tko pozitivna iskustva ? Da li poznajete možda nekog tko nije morao preležati trudnoću nakon konizacije ? Čačkala sam po netu i saznala da se serklaža (šivanje) sve više napušta, jer može biti opasna za plod...Da li postoje lijekovi protiv otvaranja, koji mogu pomoći ?
Hvala vam na odgovorima !

sada sam trudna 25 tjedana, morala sam mirovati zbog hematoma u prvom tromjesečju. a sada je OK. na svakom pregledu mi posebno pregledaju grlić, preporuka je da baš ne skačem okolo, ali ne moram mirovati. moja dr. mi kaže da nijedna njezina pacijentica, koja je prošla konizaciju, nije morala mirovati. vidjet ćemo kako će biti kod mene. 
!
!

! Jel ti možda gin rekla da pojava hematoma ima ikakve veze s konizacijom, odnosno Ca in situ dijagnozom ? Nema, jel tako
? Mene je i spontanog jako strah...