Sada je: 26 srp 2026, 22:20.
Moderator/ica: medo14
) opcija - ne znam za ostale razrede i škole, naš je boravak dobar (napišu zadaće, provedu dosta vremena vani, crtaju, rade kolaže, pričaju priče, igraju se loptom i društvene igre, čitaju časopise, rješavaju križaljke, rebuse i slično,...)

Pa zar je boravak zaista bedinanje dok roditelji ne pokupe klince??? Njezin najveći domet je izabrati dijete koje sutra mora donijeti crtić u školu da može biti mirna dok klinci bulje u tv !!! 
palunkica je napisao/la:
Jučer sam pogledala ispravljene zadaće. Fale kvačice na slovima, hrpa pogrešaka u ije, je, č i ć i uredno stavljena kvačica da je ispravljeno. Ima ih 16 u boravku a ona nije u stanju DETALJNO pregledati zadaće
Mislim da Zagreb vapi za privatnom organizacijom boravka mlađe djece iza škole

palunkica je napisao/la:Ako je dijete napisalo zadaću, i roditelj želi da dijete ide kući, zašto bi ostajalo u instituciji![]()
![]()

medo14 je napisao/la:kod nas ako dijete ne ide u boravak ne može niti na ručak.

VIPmama je napisao/la:Meni pak ide na živce što prvo ne pišu zadaću, pa onda imaju igru, to mi je logičnije

I meni je to super, jer se izluftaju za vrijeme ručka, malo se maknu od razreda a opet ne previše da im ostane nešto u glavici.

Nama je objasnila da klinci nisu sposobni nakon 4-5 školskih sati odmah krenuti sa pisanjem zadaće.
Preumorni, nekoncentrirani, dosta im svega. A već nakon slobodne neke igre, navodno su opet spremni
VIPmama je napisao/la:Nama je objasnila da klinci nisu sposobni nakon 4-5 školskih sati odmah krenuti sa pisanjem zadaće.
Preumorni, nekoncentrirani, dosta im svega. A već nakon slobodne neke igre, navodno su opet spremni
Meni se čini da je to ono, onda opet bi roditelji dolazili kako koji, a učiteljice iz boravka ne bi imale kaj raditi![]()
Za sve njih male, je dovoljan odmor ručak, wc, ne treba im igranje da bi se odmorili.

folne je napisao/la:Potpis na Škorpi. Itekako im treba odmor, pogotovo prvašićima.
Koliko vidim na koncu se sve svodi na to kakva je učiteljica u boravku. Svi mi koji imamo dobre učiteljice kojima smo zadovoljni u principu nemamo problem s boravkom.
folne je napisao/la:Potpis na Škorpi. Itekako im treba odmor, pogotovo prvašićima.
Koliko vidim na koncu se sve svodi na to kakva je učiteljica u boravku. Svi mi koji imamo dobre učiteljice kojima smo zadovoljni u principu nemamo problem s boravkom.

i od drugog tjedna malac ide doma odmah čim napiše domaću zadaću u školi

Jučer sam od frendice slušala hvalospjev o jednoj drugoj školi u kvartu... i sve se mislim... Ak već plaćam više, nešto imam valjda pravo i očekivati. Čekam da vidim kakva će biti zamjena za boravak koja bi se trebala pojaviti iza 1.10. Možda dobijemo ipak nekog entuzijastičnog sa smislom za rad s djecom... Vidim, srećom, da ih još ima!
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.