Ja sam dobila 640kn
.Sada je: 26 srp 2026, 18:44.
Moderator/ica: medo14
.
i placam samo hranu... to sam prošle godine placala oko 200,00 kuna

, jer mu nisam htjela skupit papire.

saptacica je napisao/la:Ili Bandić ima za mene poseban dohodovni cenzus, jer mu nisam htjela skupit papire.

palunkica je napisao/la:Šapto, pa što si išla potpisivat onaj papir.
.
??!
IdaH je napisao/la:Je li zna netko da li će se ista cijena boravka plaćati i za one mjesece kad neće ići cijeli mjesec (npr. siječanj i lipanj?)

lara72 je napisao/la:Piše u ugovoru: Škola je dužna za mjesec u kojem je učenik boravio u školi do najviše 5 dana a izostanak je unaprijed najavljen ili kasnije opravdan obračunati sudjelovanje u cijeni programa produženog boravka i troškova prehrane u iznosu od 40% od iznosa utvrđenih u članku....

Tinica je napisao/la:Ja ga dobila, potpisala ali od svega sam vidjela samo cifru 0,00 kuna
Dalje me ništa više nije zanimalo
Nije mi jasno kako se u to uklapaš

Dok su neki donosili lažne i svakave potvrde, prijavljivali sve i svakoga na svoje adrese, ili se odjavljivali sa istih, kod mene je sve čisto ko suza.
Problem je u Bandićevu prijedlogu, a ne u pojedinačnim slučajevima. Moja plaća se dijeli na moje dijete i mene pa ti sad vidi koliku ja plaću imam, a to što ja sebi uskračujem neke stvari da bi moje dijete imalo neke druge stvari mislim da se to zaista nikoga ne tiče.
Koliko ja znam ljudi koji imaju manje od 2.000,00 kn nisu socijalni slučaj, nego niža srednja klasa u ovoj državi.ali po tvom načinu života ne bi se baš moglo zaključiti da si socijalni slučaj
Tinica je napisao/la:Dok su neki donosili lažne i svakave potvrde, prijavljivali sve i svakoga na svoje adrese, ili se odjavljivali sa istih, kod mene je sve čisto ko suza.Problem je u Bandićevu prijedlogu, a ne u pojedinačnim slučajevima. Koliko ja znam ljudi koji imaju manje od 2.000,00 kn nisu socijalni slučaj, nego niža srednja klasa u ovoj državi.
, ali na ovo ne mogu ne odgovoriti. Pod broj jedan, nije čisto kao suza jer imaš prihod koji nisi prijavila (u ovom slučaju alimentaciju). U potpunosti se slažem s tobom da je problem u Bandićevom prijedlogu što cijelo vrijeme i govorimo. Tinica je napisao/la:a to što ja sebi uskračujem neke stvari da bi moje dijete imalo neke druge stvari mislim da se to zaista nikoga ne tiče.
Tinica je napisao/la:Koliko ja znam ljudi koji imaju manje od 2.000,00 kn nisu socijalni slučaj, nego niža srednja klasa u ovoj državi.
dok je za tate sasvim normalno da osnuju novu obitelj i vode je na putovanja, i nikome to ne smeta, ukoliko samohrana majka ima sreću da joj se možda ukazala prilika za novi život, pa se usudi otići na neko putovanje, opet jalni i ljubomorni komentari. Zar to nije dvolično? Ili, ako se onaj koji tako komentira pokušava opravdati neznanjem i neupićenošću u situaciju, još gore - jer to onda znači da je iz njega izbila takva gorčina da nije ni pokušao razmisliti o razlozima i načinima tuđih života, nego je samo udario ispod pojasa. Nisko, stvarno nisko. Eto toliko od mene... 

i dalje stojim kod toga da bez imovinskog koncenzusa gradacija plaćanja ne može biti nikako pravedna
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.