Sada je: 26 srp 2026, 15:10.
Moderator/ica: medo14

I lasto, ručak je 9 kuna za one koji ne idu u boravak, za one koji idu je jednako kao i prošle godine

Bubidea je napisao/la:zvala sam skolu, kazu da oni nisu dobili nikakav dopis/informaciju da cijena prehrane ide gora
)

zašto su onda meni rekli da djeca koja ne idu na produženi, nemaju pravo na ručak, odnosno, imaju pravo samo na doručak?
Sunshine je napisao/la:A zašto su onda meni rekli da djeca koja ne idu na produženi, nemaju pravo na ručak, odnosno, imaju pravo samo na doručak?

) jer bih bila sretnija da bude onako kako naši klinci nekad kažu - Mir, mir, mir nitko nije kriv...
nitko nikom zlo nije želio, to sam sigurna...
, koji zahvaljujući kompliciranim izbornim rješenjima, opet ne znamo kome na kraju koristi, glasovali mi ili ne). 
da prije definicije samohranog roditelja poćnemo od definicije prihoda
A na kome je da to definira?Na meni ili na onima koje sjede u Poglavarstvu i Skupštini? Da li sam ja nešto utajila ili neku traženu potvrdu nisam donijela?
Hoćemo li dalje o etici i moralu? Možemo poćeti sa izjavom g. Lovrića na TV neki dan: "Ukoliko otac obitelji nije prijavljen na istoj adresi kao i ostatak obitelji, njegova plaća NE ULAZI, jer iako daje prihode u tu obitelj onda nije član kućanstva!"
Bandić je nešto rekao, nije po zakonu, ali nema veze, neka to bude definicija. I Sokol je svojedobno rekao ga novac nije imovina..
I bio predsjednik Ustavnog suda
...Alimentacija prema Bandićevom modelu plaćanja NIJE prihod. Nije niti dobit vlasnika firme. Logika govori jedno, ali ovaj model kaže drugo.
...i sad idem doma i mislim da ću na sastanku dobiti čistu peticu iz zalaganja na satu 
Tinica je napisao/la:Drago mi je da sam te zainteresirala da se dublje pozabaviš ovom tematikom i bolje informiraš, iz tvojih postova je bilo vidljivo da se samo razbacuješ parolama (pravednost, socijalni slučaj itd.) a da u stvari i ne znaš o čemu govoriš. Možemo nastaviti kada se uputiš u temu, stvarno nema smisla da se razbacuješ nekim floskulama. Druga runda slijedi kada usvojiš gradivo draga, ne sumnjam da ćeš uspjeti ako se malo potrudiš.![]()
I biti će mi drago da je tvoja zadnja, kada ćeš reći nešto smisleno i argumentirano. Onda ću te čak i potpisati
Do sad nisam koristila nikakve olakšice niti sam se igdje snalazila. I stvarno se nakon svega pročitanog osjećam budalom.
, jednoj osobi iz donjeg dijela srednje klase koja sa svojih manje od 4000 kuna živi teško, jedva spaja kraj s krajem i nikome ne bi željela da se nađe u njenim cipelama.
. Da, to me zasmetalo, ako si se uspjela snaći, ma brate mili, bar nam to nemoj svima nabijati na nos. Dopuštam da je ovo virtualni svijet u kojemu se svi prikazujemo u najboljem mogućem svjetlu i da tvoj život možda nije toliko ružičast kao što izgleda ovdje. No, vjeruj mi, uspoređujući tvoj (virtualni) stil života i stil života stvarne osobe koja plaća boravak 300 kuna mjesečno, razlika je drastična. Kako to ne vidiš

Ajde, baš me zanima - otišli bi u školu i rekli: Dobar dan, gđo. u Računovodstvu. Ja bi vam htjela reći da mi MBM plaća alimentaciju. Ne znam baš da li će je svaki mjesec platiti, niti koliko će mi dati, ali nema veze.
Nemam nikakve potvrde o tome koliko mi je platio, ali ja bi svejedno da mi vi odredite veću cijenu boravka.
Priznajem, površna sam, neinformirana žena puna floskula i razbacujem se parolama samo da bi napakostila, naravno iz čiste zavisti
A sad ozbiljno begam doma jer u centru grada danas ne mogu sa autom 
i sad bi bilo dobro spojiti ovu temu s vrtićima i poslati to u gradsko poglavarstvo.

. I dobro, primljeno na znanje
. O alimentaciji se sad raspravlja neovisno o tebi, nego općenito, kao što se i o stambenim kreditima, prirezu i slično raspravljalo na više stranica ove teme i teme o plaćanju vrtića.Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.