Sada je: 01 kol 2026, 00:36.
Moderator/ica: medo14

siroće malo mogu misliti kako se osjeća
Ali u svakom slučaju bi otišla do njegove razrednice... i to pod hitno!!!
jer ovako si bespomoćna i još će doći do toga da si nabijaš grižnju savjesti što jezik nije učio privatno... 
. Obavezno razgovarati s profesoricom jezika i razrednicom o događanjima, njega izgrli i utješi, ohrabri za dalje. 
Kris2 je napisao/la:Rugali su mu se jer je inače bolji od njih i sad imaju prostor za ispucati se. (pretpostavljam da se on inače ne ruga onima koji nešto ne znaju)
Ja mislim da ŠSJ nema sad puno smisla, zamolila bi profesoricu za savjet, a njemu objasnila da ignorira ekipu. (To i je vjerujem najteži dio ...)

Sigurno ga ne bi tako olako zaboravili
Moraš samo paziti na njegovo smopouzdanje jer ovakve situacije znaju to jako poljuljati
ja ne bi mogla čekati 
Ja ne bih čekala nego bih čim prije išla da se to riješi, jer ako se ne zaustavi odmah, to se samo razmaše.

Tinica je napisao/la:Ufff ja bi im itekakvo predavanje održala.Sigurno ga ne bi tako olako zaboravili
![]()

Za hrabrog decka znam kak je to kad ti se neko ruga jer nisi na "njihovoj razini"

...kako je uopče dozvolila da dođe do te situacije??? I ona misli njima biti uzor i autoritet?
...bez obzira što će nekome biti smješno blue, red, one, two...

znaš da si mi sad digla tlak?
i sebi isto.

.
, a nije mi nikako jasno zašto misli da nema prijatelja ... Mislim da je on to jako tragično shvatio je r nije navikao - moj je jako sličan, on isto želi biti u svemu najbolji (i je jako dobar), i isto bi tragično prihvatio ruganje na svoj račun. Isto bi pokušala ispitati (od učiteljice engleskog prvo) što se dogodilo, od nekog od prijatelja samo informaciju što je bilo ..

palunkica je napisao/la:Uffff, ruganje. Dobijem ospice na to, a imam isto takvo dijete koje je često predmet ruganja, jer je prepristojan i ne zna se obraniti.
Na tvom mjestu bi prvo, ako imaš mogućnosti, uzela par sati engleskog privatno, da pohvata malo unaprijed lekcije, drugo - nije pedagoški, ali rekla bi mu da im se malo napije krvi na matematici, treće, otišla bi učiteljici. Imaš UNICEF-ovu brošuru Ne rugaj se, s hrpom radionica, inzistiraj da bar dva sata razrednika posvete toj temi.
I nikako nemoj prijeći, i nemoj da se osjeća manje vrijedan

Duga je napisao/la:Ja ne bih čekala nego bih čim prije išla da se to riješi, jer ako se ne zaustavi odmah, to se samo razmaše.
xxxx
mazilica je napisao/la:Tinica je napisao/la:Ufff ja bi im itekakvo predavanje održala.Sigurno ga ne bi tako olako zaboravili
![]()
tinica, ja ih vodim u labos i držat ću predavanje o vodi i raditi pokuse s njima.
možda ovo dodam kao začin na kraju sata.
iako razumijem tvoje porive kaže on meni maloprije da šta mu vrijedi što će imati 5, kad sad nema niti jednog prijatelja.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.