Sada je: 08 kol 2026, 23:42.
Moderator/ica: medo14
Post 21,6
Beppa Joseph je napisao/la:Ja sam pitala tko to prihvaća bez razmišljanja. Na koga se odnosi ta rečenica.
To što ti imaš dvojbe oko vjere je druga stvar. Ako misliš da ona treba ići jer to želi, neka ide. Reci joj svoje dvojbe, da se ne slažeš sa stavovima Crkve, no neka ona ide i sama prosudi.
Ako smatraš da nikako ne treba ići, neka ne ide.
I neka bude prva koja ne ide. I neka se uči da bude ponosna na svoj izbor.
Ciara, ja sam stvarno zahvalna Bogu i anđelima čuvarima koji su tu kritičnu situaciju spriječili. Moji refleksi su tada bili jako loši i dandanas se ne osjećam sigurno u autu.

adea je napisao/la:Ali da ti sam nisi vjernik, ili ne bas neki, i zelis da ti dijete primi sakramente (zasto?) pa onda gundras oko toga da mora ici nedjeljom na misu - e to mi nije OK.

Buhtlica je napisao/la:ma nije i ne može biti isto ide li dijete na nogomet ili na vjeronauk.
jer ako ne ide na nogomet, ostat će doma, igrat će se ili baviti nečim drugim. a moja djeca koja ne idu na vjeronauk moraju čubiti u školi i izgubiti 45 minuta na ništa.![]()
kad bi postojala neka alternativa vjeronauku, sve 5. moja bi djeca išla na to, učila strani jezik, bavila se sportom, što god, ali ne bi bila primorana biti u školi i svaki tjedan izgubiti 90 minuta na bojanje ili buljenje u zid.

Sanika je napisao/la:Ne stignem sve ovo čitati, samo imam jedno praktično pitanje? Tko vama vodi djecu na vjeronauk?
Mi imamo dvije crkve, jednu na 15 a drugu na 20 minuta pješke, s prelaženjem opasnih cesta.
Vjeronauk je u tjednu kada radimo.
Tko da je vodi?
ivana7997 je napisao/la:a slobodne aktivnosti nema u tjednu kad radite?

ivanaibruno je napisao/la:Ma mene najvise muci smjestaj tih sati vjeronauka u raspored. Vjeronauk ubace u redovnu nastavu, kao da je obavezan. Znamo svi da nije, ali vjeronuk trpaju u sredinu dnevnog raporeda.
A ako zelis izborni njemacki ili informatiku- e to moras ici u drugu smjenu.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.