Moj je izrazito samokritičan, često govori da jako ružno crta, dijapazon motiva mu je jako mali (cvijet kojeg crta na čestitke curama, robot kojeg crta na čestitke dečkima, tu i tamo koje čudovište i to je uglavnom to
Npr. jučer je upro da će nacrtati nešto za jednu nagradnu igru, prvi cvijet je nacrtao ok, drugi malo manje ok, ali kad se oboji bilo bi ok, no on je pošizio, rasplakao se, sve odlučio izbrisati i nikakvi razgovori ni uvjeravanja nisu pomogli. Da ne spomenem da je središte cvijeta crtao pomoću okrugle kutije da dobije savršeni krug
.Poslije te scene MM mi je rekao kako njegovih slika nema na panou u školi jer on stalno govori da ružno crta i da njegove slike nikad nisu u tih nekih prvih 5 koje mogu na pano. S druge strane, meni se čini da se on nedovoljno trudi jer to samo želi ''odraditi'' (jučer je rekao kako bi najradije da se latice same nacrtaju i oboje
).Uf!!

Pa tako njemu dobro ide, lupam, zbrajanje i oduzimanje, pjevanje ili trcanje za loptom, a nekom drugom bolje ide crtanje i to je to. Dok god se trudi, dobro je, kakav god da je krajnji rezultat.
.