Sada je: 31 srp 2026, 10:08.
Moderator/ica: medo14
i drago mi je da učiteljica uspijeva postaviti stvari tako da nešto očekuje od njega a ne od mene. OK, ja sam tu i odgovorna za njega, ali je njegov dio učenje (kolikogod ga malo bilo zasad) i sadržaj testa. Dio za koji me zaista smeta prošlostoljetni, je statičko učenje (ne otvaranje za neku multidisciplinarnost) i hrpa podataka koje će morati savladati (pratim malo starijeg nećaka) i prvom prilikom zaboraviti
...

. Mislim, zar vi za svaki test idete raspravljati s predmetnim nastavnikom? I imate li potrebu raspravljati s predmetnim nastavnicima? OK, ako negdje zapinje, onda mi je jasno, ako ne zapinje, koliko se roditelj u djetetovo učenje treba miješati do nivoa pojedinačnog reda u testu, pitanje je sad
?

- ima neke veze sa sustavom vrijednosti i praksom postavljenom u društvu, ali daleko me to već offt vodi pa bolje da stanem.folne je napisao/la:Ne, nije bilo uobičajeno. Al u mom odrastanju je bilo uobičajeno da mi roditelji dođu na obavezan roditeljski 2x godišnje i usput pogledaju ocjene i odu kući zadovoljni. U odrastanju mog brata to nije bilo tako, a bome nije ni meni s mojom djecom. Takvi su da zahtjevaju puno veći moj angažman nego sam ga ja trebala, a meni ništa draže ne bi bilo nego da se pojavim 2x u polugodištu na informacijama pogledati ocjene, a u međuvremenu ni ne znam da idu u školu, al eto, nije mi grah tako pao.
pa tko je na ovom topicu napisao da ide na sve informacije
skorpionka je napisao/la:pa tko je na ovom topicu napisao da ide na sve informacije
Pa tko je i tvrdio na netko ide na sve informacije?
Mislim, zar vi za svaki test idete raspravljati s predmetnim nastavnikom? I imate li potrebu raspravljati s predmetnim nastavnicima?
folne je napisao/la:Ne, nije bilo uobičajeno, zapravo se ne sjećam da je ikad razrednik tako nešto organizirao i za "problematične" učenike, ali on je bio star i nezainteresiran. Možda je u drugim razredima angažman razrednika bio veći.
Ovo još pokušavam zamisliti.Adorabla je napisao/la:skorpionka je napisao/la:pa tko je na ovom topicu napisao da ide na sve informacije
Pa tko je i tvrdio na netko ide na sve informacije?
VolovoMislim, zar vi za svaki test idete raspravljati s predmetnim nastavnikom? I imate li potrebu raspravljati s predmetnim nastavnicima?
Adorabla je napisao/la:još uvijek možemo usporediti koliko toliko objektivno, sistem tada i danas i reći da to baš i nije tako i da pravovaljani argumenti ne počinju baš uvijek s onim a da li su to vama vaši roditelji radili![]()
Nisu jer ja nisam išla u takvu školu
folne je napisao/la:Bila sam na info kod prof engleskog, došlo nas je samo troje i to nitko od njezinih. U isto vrijeme informacije je u razredu do imala druga prof. engleskog i isto su joj došla svega 4 roditelja. Na informacijama kod razrednice bude veća gužva. Iz svega sam zaključila da je navala roditelja na informacije kod razrednika zapravo uobičajena za klince u 5. razredu i da kad se uhodaju s profesorima gužva jenjava. U višim razredima nije toliko navala roditelja na razrednika pa tih par roditelja koji dođu radi konkretnog predmeta ne napravi neku gužvu.
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.