Ako bude gore, uvik se mogu vratit na stiskanje zubi.
ne, ne uvik mozes prominit stranu kreveta

Sada je: 03 svi 2026, 04:18.
Moderator/ica: nadicab
Ako bude gore, uvik se mogu vratit na stiskanje zubi.

zelim reci,kako sam sretna sto radim obicne stvari i zivot je prekrasan..

TalaB je napisao/la:mi smo također kao i dinkuć imali bol u koljenu, ispostavilo se da je upala kuka (voda), a uzrok je bio priorix cjepivo koje je primila 2-3 tjedna ranije.
najbolje da odeš nekom ortopedu i da pogleda na uzv. stigneš još kod reumatologa poslije.

kod nas doma komentari tipa "pa kako te nije sram mamu gnjaviti da te vozi a tako si velika cura", Eva bi odgovarala, ja imam paraparezu,, sunce moje malo. kad bi dosla doma obavezno bi se dobro isplakala.
nora28 je napisao/la:lulamae, da znas samo koliko sam se naslusala komentara, pogotovu u tramvaju (kad smo gore isli svaki mjesec po par dana) "pa mama kako vas nije sram sa djetetom u kolicima, pa sto ih ne sklopite, vidite da nema mjesta".....Eva se vozila u onim ljetnim do 4. godine i iz aviona se moglo vidjeti da bi valjda hodala da mozekod nas doma komentari tipa "pa kako te nije sram mamu gnjaviti da te vozi a tako si velika cura", Eva bi odgovarala, ja imam paraparezu,, sunce moje malo. kad bi dosla doma obavezno bi se dobro isplakala.
dugo ce jos vremena proci da se svijest ljudi pocne mijenjati.

, onda naprosto popizdim.

Dam si malo oduška pa pustim bezobrazno, otrovno jezik

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.