pa kaj ce tebi sada siriti celjust? to se moze? tak starim kokama?
Sada je: 08 kol 2026, 20:32.
Moderator/ica: medo14
pa nosim aparatić, još ne znam za širenje čeljusti, al zubi se mogu ispravit, samo što cijeli postupak kod nas starih koka duže traje nego kod klinaca

da se pomaknu zubi u donjoj čeljusti nazad. Prije ili kasnije će dobiti fiksni aparat al ne mogu sad zamisliti kako će to izgledati.
(koji po njenom obožavaju ratove zvijezda i imaju pet iz matematike).

viki je napisao/la:Hajdi - radi štagod samo nemoj im dat vadit zube, meni izvadili gornje umnjake, a sad mi fale

rezultat je bio da na kraju niš nisam nosila kak se spada, zato sad nadoknađujem 

viki je napisao/la:- ja sam trebala nosit aparatić, naočale i ortopedske uloškerezultat je bio da na kraju niš nisam nosila kak se spada, zato sad nadoknađujem
, naocale, a aparatic nazalost nisam, nitko nije niti rekao da trebam

naocale odnosno lece
ako cu gledat po sebi, onda bih se slozila s ovim drugim.iako, ja sam nosila duugo tvrde lece i zasita pretjerivala s nosenjem (po cijele dane, uopce nisam nosila naocale
), onda nakon oba poroda presla na mekane, ali gotovo, vise ih ne mogu uopce nositi, suho oko

Njoj smo skuzili tek prosle godine (znaci u dobi od 13 godina) da ne vidi i relativno joj je velika dioptrija (jedno oko je cini mi se vise od 2 a drugo je 1.75 ako se ne varam)
ona ima 10,5 godina. sto se tice higijene, jako je odgovorna i ne bojim se za to, vise razmisljam dugorocno
ja sam lece pocela nositi u srednjoj skoli (naocale sam pocela onako skolski, od 0,5, pa dogurala do nekih 2,5), ali od tada mi se zaista jako malo povecala (ja sad imam -3)gdje? cije lece?zena u optici joj je objasnila

viki je napisao/la:- nama su na Rebru rekli da se klincima do 12-e godine može popravit dioptrija, tj. do tada ima smisla ići na vježbe za oči

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.