ja sl. tj na uzv jedva cekam
[/quote]da suncice baš mi je brzo prošlo ne mogu vjerovati da ćemo uskoro gurati kolica
cure mene moja glavobolja i dalje rastura i to kada se probudim ujutro pocne me boliti tj, probadati samo na jednoj strani glave pikati,prvo oko čela onda dalje,mislila sam da su sinusi sada više ne znam što da mislim ali ne sviđa mi se to, traje već tjedan dana svakakve gluposti mi padaju na pamet
boli u prekidima zato mi je čudno i nije tipicna gavobolja baš čudno ufff samo da nije nekaj strašnoga da nema bebice ne bi panicarila ali ovako 

proći će. Meni je pomagao čaj od mente i kamilice... masaža sljepoočnica... a Dragi je znao laganini i eterično ulje eukaliptusa u lampici zapalit, to bi me smirili isto.. Mene je neka tupa glavobolja, isto pulsirajuća znala hvatat... al prošlo je. 

, ja od prvog dana imam neki osjećaj da nosim dečkića, al saznat ćemo nadam se na sljedećem pregledu jesam li u pravu.

)

.

stvarno u ovoj trudnoći svašta saznaš i doživiš, i mene je moj obavijestio da hrčem, ali samo ako spavam na leđima, ne smi puno prigovarat jer on hrče konstantno i toliko ga izlupam da mi ga na kraju bude žao, al smeta mi, sad nek malo vidi kako je to