Sada je: 26 srp 2026, 20:27.

BEBSICHI (zima 2005.) - proljetni

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Re: BEBSICHI (zima 2005.) - proljetni

PostPostao/la sj » 19 ožu 2012, 15:17

Olja, jeste li i ovu subotu imali nadoknadu?
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la olja » 19 ožu 2012, 15:22

ne, nismo, ali nam je ova predstojeća radna :dada
i sad se stvarno mislim da li da je šaljem u školu taj dan :basnecu

jučer stvarno nije bio njen dan - ono šizenje ni zbog čega, onaj plač bez razloga, svađe, drski odgovori - za ne povjerovati!! :ne
pa smo dugo razgovarale i razgovarale i razgovarale, pa smo danas za desetku :up
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la sj » 19 ožu 2012, 15:25

olja, meni to izgleda kao pubertet :shock :shock
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la olja » 19 ožu 2012, 15:32

je, i meni :ajme
a ne znam se nositi s tim :ajme
olja

PostPostao/la sj » 19 ožu 2012, 15:50

:klanja što moj T nije tako napredan :lol
mislim, već imam tu fazu u kući, pa valjda će A izaći iz te faze dok T uđe.
Budu li tebi obje sinkronizirane :jadnimi
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la olja » 19 ožu 2012, 17:57

sj je napisao/la:mislim, već imam tu fazu u kući, pa valjda će A izaći iz te faze dok T uđe.
Budu li tebi obje sinkronizirane :jadnimi

je, ne znaš šta je bolje :ajme

al danas, danas je duuuša od djeteta :dada
i stvarno vidim kako se trudi - u par situacija u kojima bi do jučer recimo dreknula na M. danas je totalno skulirana - kao da ju čujem kako broji u sebi i grize se za jezik :)
olja

PostPostao/la Slonica » 20 ožu 2012, 07:56

Olja~ malo mi je lakse kad te citam, jer Jana je na neke dane :oops: UZAS...horor. Vristi na maloga (i on na nju!), cvili bezveze, kazem joj da nesto napravi~ ona udri u plac,drska,bezobrazna.......majkomojazapoludjeti!!!!! I nekako mi se cini da je sve vise tekvih dana.... Bas sam nekako zabrinuta i bezvoljna zbog toga. A jos k tome su imali neki zadatak iz hrv, ok ne za ocjenu, ali ona je od 11 imala samo 5 tocnih recenica. A greske su toliko bezveze (tipa~ usred recenice ona napise Je~J velikim slovom..) ....al ona ne kuzi zasto se ja ljutim vec stalno ponavlja~ pa nije bilo za ocjenu!!!!!!
Zalosna sam jer imam osjecaj da bih ja trebala vise raditi s njom, a jednostavno ne stignem..
JANA * zimska bebsichka (17.3.05)
DAVID* proljetni malisha (6.4.07)
Slonica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sj » 20 ožu 2012, 10:16

Slonice :hug, srećom pa imate dobru učiteljicu.
Pogledaj zadatke na razredna-nastava, daj joj svaki dan barem 1 dodatni listić.
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la Natasa36 » 20 ožu 2012, 10:18

olja je napisao/la:jučer stvarno nije bio njen dan - ono šizenje ni zbog čega, onaj plač bez razloga, svađe, drski odgovori - za ne povjerovati!! :ne

Olja, dobro došla u klub :ajme

Mi se nakon toga uvijek pomirimo, razgpvaramo... i to drži neko kraće vrijeme, do prve prilike...

Meni je to već normalno i jako sam sretna kad imamo "normalne" dane. Srećom pa ih polako ima sve više :dada

Jutros su napokon oboje u školi :yess
Iako, Ma ima par prištića po tijelu, stvarno ne znam što bi bilo...
Everything will be fine at the end.
If it is not fine, it is not the end :)
Natasa36
Anka Partizanka

PostPostao/la olja » 20 ožu 2012, 11:04

Natasa36 je napisao/la:
olja je napisao/la:jučer stvarno nije bio njen dan - ono šizenje ni zbog čega, onaj plač bez razloga, svađe, drski odgovori - za ne povjerovati!! :ne

Olja, dobro došla u klub :ajme

jel mi vjerujes da sam se sjetila tebe i Mi, ali i toga da je svaki dan sve bolje i bolje :)
a sjetila sam se i putnice i njene smirenosti, samo me to nije utjesilo :lol

stvarno je bila predobra jucer :dada

kod nas se konacno nakon xy godina danas otvara kino, pa vjerujem da cemo sutra cijeli dan provesti tamo :lol
olja

PostPostao/la sj » 20 ožu 2012, 11:39

Bravo za kino :yess Ti znaš da smo mi stalno u kinu i kazalištu, samo nismo bili neko vrijeme zbog radnih subota i obaveza. Kad su pisali što rade vikendom, rekla sam da može napisat kako idemo u kino ili kazalište. T me pogleda :shock i reče nešto u stilu da nikad nije bio u kinu i kazalištu :nesvist
:lol
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la Natasa36 » 20 ožu 2012, 13:39

Olja, vjerujem ti :dada

Joj, sad kad čitam Sj, sjetila sam se scene od subote. Kupila sam im neke lagane jakne, i na koncu našli i cipele :yess a na blagajni reeeeeed.
Stojimo mi i Mi mi govori da je vruća. Poljubim, osjetim dijete dobilo temp. Ništa, odčekati do kraja kad smo već tu, ona kaže da može. U jednom trenu krene komentirati (na glas) tu svoju temperaturu, i ja joj šapnem da kad je ovako vani, npr u dućani, ne treba glasno pričati kako je upravo dobila temp. A Ma ponosno zavikne: SVE SAM ČUO, REKLA SI MIRIAM DA U DUĆANU NE GOVORI KAKO IMA TEMPERATURU!
Bilo mi je - zemljo otvori se :ajme
Natasa36
Anka Partizanka

PostPostao/la sj » 21 ožu 2012, 11:38

jutro cure :mah

Kao i što u školi uče, stiglo je ali zaozbilj proljeće.
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la sj » 21 ožu 2012, 13:46

Pitanje:
trebaju li vaša djeca znati sve pjesmice iz glazbenog bez muzičkog back up-a?
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la Natasa36 » 21 ožu 2012, 14:00

Iskreno, pojma nemam. Znam da ih nauče (jer ih pjevaju doma) a kako u školi :dunno

Mi imamo i CD koji dođe s udžbenikom, ali rijetko ga koriste za učenje, uglavnom si znaju puštati te pjesmice iz zabave...
Natasa36
Anka Partizanka

PostPostao/la sj » 21 ožu 2012, 14:28

T pjeva uz cd-jer mora zna kompletno sve riječi, ali kad pjeva bez muzike - zašteka. Pa nije bez veze smišljena zabava: Ne zaboravi stihove. Sad nam je i glazbeni postao tlaka :ajme
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la Natasa36 » 21 ožu 2012, 16:35

Joj, joj, joj :hug
Natasa36
Anka Partizanka

PostPostao/la putnica » 21 ožu 2012, 18:59

glupi, glupi, glupi komp!

Napisala sam, cak i za moje pojmove, poprilicno poduzi post (i cak u jednom trenutku stisla ctrl+c) i onda mi se on, dok sam kroz prozor dozivala djecu da dodju kuci jer moramo izac, jednostsavno izgasio i, naravno, sve zaboravio.
:gaah :gaah :gaah
N 2005. R 2007. A 2012. M 2015. M 2017.
moj kromosom ljubavi

Ja lutam presretan ovom divnom zemljom il' kiša pada il' sunce sja, ja uvijek dobre sam volje, uvijek radosno pjevam, u mom srcu tuga neće naći stan... (Sv. Franjo Asiški)
putnica
Meštar za slučajnosti

PostPostao/la Gloria's Mum » 21 ožu 2012, 20:25

putnica je napisao/la:glupi, glupi, glupi komp!

Napisala sam, cak i za moje pojmove, poprilicno poduzi post (i cak u jednom trenutku stisla ctrl+c) i onda mi se on, dok sam kroz prozor dozivala djecu da dodju kuci jer moramo izac, jednostsavno izgasio i, naravno, sve zaboravio.
:gaah :gaah :gaah

Bitno su klinci doma :dada :hug

G je ispao zubic,dvica donji.Opet je prodrhtala i problijedila kad je vidila krv!
I konacno joj je izrasla jedinica gore,sad cekamo i drugu da se pomoli :kima
G je zaljubljena..u skolu ide samo zbog Njega i glumacke.. :ajme
Zadacu zbrzi dok si reko kex!Kako je samo tu brza?
I da,pocela je ici na plivanje!Konacno opravdana investicija!Ona uzivaaaa! :le
Gloria-28.01.2005
Laura-26.12.2007
Nella-11.09.2011
Gloria's Mum
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Natasa36 » 22 ožu 2012, 10:16

Jutro :mah

Gm, super su ti cure :luv

Ma nikako da popadaju zubi :dunno Ima donje trajne jedinice, gornje se rasklimaju, pa se opet učvrste :shock
A jedna je već i boju promijenila. Ne kužim :dunno
Natasa36
Anka Partizanka

PostPostao/la sj » 22 ožu 2012, 13:12

T su tek počele šestice i tek nedavno su mu ispale jedinice. Nataša, samo pogledaj da ne bi iza tih zubi počeli nicati novi.
Jutros smo učili glazbeni :ajme
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la maja3 » 22 ožu 2012, 19:18

Aloooo - majkumu ne mogu s posla na naš forum i zato me nema stoljećima. ako se pitate kaj je s kompom doma uglavnom je zauzet od tri pirane koje trenuto gledaju dole crtić.
Upisali smo se u školu tak da možemo i mi službeno biti ovdje ;) :gata - ovaj mi je cool
Whats up curke?
Predvodnik stada bikova
Domagoj, Dora, Mislav su...
maja3
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la maja3 » 22 ožu 2012, 19:22

Ček.. Jel to Putnica trudna??? :zivili :kisichagic :buket
Predvodnik stada bikova
Domagoj, Dora, Mislav su...
maja3
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la putnica » 22 ožu 2012, 23:21

:ne Da, da, majo - hvala na cestitkama.
Evo mene da iz treceg puta skupim onoliko djecice koliko si ti lijepo u jednoj turi ulovila ;)

Dakle, nekidan sam bas lijepo sjela napisat malo vise slovaca iako su me prijeteci zajednicki gledali i hrpa sudja, i papiri za posao, i sat koji je upozoravao da trebam izac za oko pola sata. I uspjela sam ih sve izignorirat i izdrzat sve te strasne poglede da bi me na kraju svega komp zeznuo.
Ali... kao sto je slonica zakljucila, bar su se djeca vratila doma, a i komp je jos dobro tako da cu moc jos koji put u zivotu pisat.

Naime, toliko ste se lljepo raspisale,a ja bih svako malo nesto iskomentirala, ali i kad krenem skoro uvijek izovogilionograzloga moram napustiti komp ili internet.

Dakle, prvo na sto sam duzna komentar je moja setnja sa sj. Da, i ja sam nam pomalo zavidna ;)
Pogotovo kad se radi o tako krasnoj i uvidjavnoj osobi koja je naravno bila toliko pristojna pa vam nije rekla KAKO smo se mi uopce uspjele naci. Nije htjela otkrit koliko mi je ova treca trudnoca ispila mozak i koliko samsmusena da sam taj dan dovela djecu na pjevanje sat vremena ranije. :plavusa
Ali neka, neka me prozovu i njsmusenijom i najizgubljenijom, ako je to bio nacin da se malo druzim sa sj - ja se ne bunim!!!

Drugu stvar sto vam je lijepo i pristojno presutila je vaznost one cinjenice da je R cijepljen. Naime, to je bio manje-vise moj jedini komentar kad je R pronasao i igrao se s nekom zardjalom kukom. Ma, dobro je da jos nisam na kraju dodala: "Samo pazi da ne ubodes seku, nisam sigurna je li ona cijepljena!" :cool

A sad da se osvrnem na prozivanje moje strpljivosti. Eh, dobro da se vodim pod strpljivom jer valjda bi u suprotnom one moje komentare kad N uhvati takvi trenutci o kojima ste vi olja i slonice pricale, ili kad se glupira s domacim culi lijepo direkt zracnom linijom u svojim gradovima. Ovako, zahvaljujuci mom "strpljenju" to se svodi valjda samo na susjede i neduzne prolaznike.

A taman onaj dan kad sam citala o ispadima vase djece N se nesto bezrazlozno ili gluporazlozno nadurila na mene. I onda, dok sam je pokusavala nagovorit da se sto brze obuce za ples (a ne da usput zadirkuje brata, promatra neku prevaznu igracku koja tu stoji vec cijelo stoljece, ali je bas sad postala zanimljiva, hrani igracku koja joj je u torbi...) jer da ja stvarno ne mogu vise jurit jer me pocne bolit otisla je baki da joj pomogne obuc najlonke. Kako je baka u tom trenutku imala mokre ruke uputila je meni, a ona je samo odgovorila "onda ne treba!". A malo kasnije je izvela novu spacku- za rucak bas i nije nesto pojela (ovo joj se ne svidja, ono ne bi, moze li ona ne pojest juhu, moze li pojest samo 2 zlice...), a naravno da baka nije primijetila da se kasnije ipak snasla i da zapravo cijelo popodne njih dvoje nisu prestali nesto cokat. I taman je tada prije plesa baka pita je li ona pojela na kraju sta za rucak, a N mrtva-hladna, valjda samo da izazove svadju: "pa bas se i nisam nesto najela". Naravno da sam od bujice rijeci koje je mmama uputila meni jedva uspjela uletit i objasnit zasto je N to rekla. :ne

E, nisam jos gotova, ali cu ipak poslat ovaj dio posta da opet ne nestane jer ne bih voljela provjeravst na taj nacin svoju strpljivost
moj kromosom ljubavi

Ja lutam presretan ovom divnom zemljom il' kiša pada il' sunce sja, ja uvijek dobre sam volje, uvijek radosno pjevam, u mom srcu tuga neće naći stan... (Sv. Franjo Asiški)
putnica
Meštar za slučajnosti

PostPostao/la putnica » 23 ožu 2012, 00:05

A sad nastavak.

E, da - isto tako zadnje dane znam tocno kad ce navodno ogladnit - uvijek kad treba pisat domaci i kad treba ic spavat. Navecer to razvlaci prvenstvno ne bi li jela u dnevnom i usput gledala glupe serije (od Turaka do Lare), a meni se pocne dizat kosa na glavi kad pocne zicat i svakodnevno ispitivat "hocu li vecceras moc gledat Laru?".

Sta se tice skole moja odgovorna, ozbiljna i dobra djevojcica se vrati sva vitrena. Nema ta pojma tko joj glavu nosi. Da ne pricam kako je vec cim udje u kucu s jednom nogom, i cijelim mislima vani - samo ceka kad ce moc izac ispred kuce igrat se sa susjedstvom i hoce li se uspjet izvuc bez rucka ili ce morat na brzinu ipak nesto bas tada pojest. Iako je cesto bas tada i zaboli trbuh pa ni ne moze jest (mo's mislit).
Evo, ovo je prica od jucer. Spominjala je bila da ce mozda imat kontrolni iz prirode, ali nije bila sigurna. Utjeha mi je samo sto je prijateljica iz razreda koju je zvala pitat iz kojeg dijela prirode ce bit kontrolni i ova odgovorila da ne zna iz cega ce bit kontrolni, mozda iz hrvatskog.
Dakle, dosla ona iz skole, smilslja kako ce sto prije izac, a ja krenula s pitanjima:
N, jeste li imali kontrolni?
Hmmmm.... nisam sigurna. mozda jesmo.
Iz cega ste imali kontrolni?
nemogu se sjetit
Jeste li imali kontrolni iz hrvatskog?
nismo
Jeste li imali kontrolni iz matematike?
nismo
Jeste li imali kontrolni iz prirode?
nismo.
(onda se pobjedonosno sjeti fore pa kaze) ceka, sad cu ti izvadit iz cega smo imali kontrolni! (i donese mi pokazat kartonsko jaje koje su ukrasili kolazem i susenim cvijecem taj dan na likovnom. nakon malo divljenja nastavim ja s pitanjima)
a je li vam uciteljica spominjala da cete imat neki kontrolni?
hmmm... da
iz cega?
iz prirode.
A o cemu ce bit kontrolni?
nisam sigurna.
Znaci nije vam to rekla?
mislim o proljecu.
Dobro, onda cemo to jos malo ponovit.
(uskoro stize i mmama i isto nesto spominje skolu i sto su radili i u jednom trenutku ili ona ili ja spomenemo nesto kao jesu li vjezbali za kontrolni i N odjednom onako usput kaze)
dala nam je jedan papir.
Gdje ti je papir, daj da to pogledamo.
pa nije mi ga jos vratila jer ga nije stigla pregledat.
:ajme
cekaj, znaci dala vam je papir s pitanjima i vi ste svakio za sebe to trebali odgovarat?
da
znaci, pisali ste kontrolni?
da
i jesi li znala odgovorit na pitanja?
nisam znala na jedno.
koje pitanje nisi znala?
koji su blagdani na proljece. Ili sto se slavi na proljece. ili tako nesto.
a jesi li ostala pitanje znala?
(vrti glavom i rukama u smislu "tako-tako" i dodaje)
V je imao 3 ili 4 kriva
A koliko je bilo ukupno pitanja?
mislim 7 ili 8. ... ili 6
(dobro, uspjeli smo saznat da je uciteljica nekima uspjela odmah pregledati pa tako znaju koliko imaju krivih, a njoj jos nije stigla pogledati)

Eto, mislim da mi sad tekdobiva puno znacenje ono: sve je relativno!

I ako ste mislile da je ovo dovoljno zbunjenosti (naravno da sam nakon ovih njenih odgovora shvatila da ce opet iz prirode dobit 2 ili 3. iako... prema njenim odgovorima stvarno je sve relativno) danas se vratila iz skole i opet sam nekako iz nje izvukla da im je uciteljica donijela ocijene iz prirode.
I? Koliko si dobila?
3 (onako, prilicno nesiguran odgovor)
ma, zapisala sam u pisanku D pa pogledaj.

I pogledala ja, a unutra pise -/11 (ovo minus znaci da nije stigla zapisat koliko je imala tocnih bodova od 11 mogucih) i ispod toga zaokruzeno 4.
N, rekla si da si dobila 3.
da
A sta ovo onda pise? (pokazujem tu cetvorku)
(zbunjeno pokriva usta i sama pokusavajuci shvatit sto se dogodilo)
Ciju si ocjenu ti ovdje zapisala?
ne znam. A ovo ovdje (taj -) nisam uspjela napisat broj.
Ali bilo mi je tocnih oko.... hmmm... pa negdje... ili 10 ili ne.... ma, nisam sigurna. uciteljica ce ponovno donijet za one koji nisu uspjeli zapisat.

Da rezimiramo, jednog dana nakon dosta vremena i muke smo ipak na kraju uspjeli ustanovit da JE bio kontrolni i to smo cak uspjeli definirat da je bio iz PRIRODE, a drugi dan... hm, tu smo ostali na tome da joj je kontrolni ispravljen i da je dobila neku ocjenu. :dada

A znat sta je najludje? Koliko god me ovo zbunjuje (a onaj dio oko saranja po teci i radnoj dok pise domaci ili podebljavanje i korigiranje slova bez da se izbrise (ili samo povrsno izbrise) ono prvo napisano i izludjuje) zapravo mi je drago da je takva. Jer kakva je ona po naravi odgovorna, zabrinuta i sl. mogla je biti potpuno suprotna. Tako da sam duboko u sebi zapravo zadovoljna sto to sve skupa prihvaca na ovaj nacin.

Eto, u onom proslom postu, koji je nestao, sam manje-vise bila napisala sve ovo osim ovog danasnjeg dijela oko ocjene (ali zato sam npr. bila uspjela spomenit i kako je uspjela zapisat sto ima za domaci iz matematike crnim flomasterom na naljepnicu knjige. (da, onu naljepnicu na kojoj joj pise ime i predmet).
dakle, sad su vam vjerovatno jasniji oni :gaah od prije.

Dobro, sad sammalo nadoknadila pa mogu ic spavat.
:mah
moj kromosom ljubavi

putnica
Meštar za slučajnosti

PostPostao/la sj » 23 ožu 2012, 08:57

oooooooooooooooo kako ja tebe volim :luv
baš si mi podigla dan :kiss
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la Natasa36 » 23 ožu 2012, 10:12

Putnice, i tebi ću reći: dobrodošla u klub :lol
I to je tek početak, bit će još najrazličitijih varijanti, znaš da su klinci maštoviti :lol
Ja sam se od Mi svega naslušala kad ocjena nije bila 5. Naime, 5-ice raportira odmah, a čim se krene izmotavat, znam da je nešto pošlo krivo...

A tvojoj mirnoći i načinu kako doživljavaš i rješavaš stvari se divim pa ću citirati Sj:

sj je napisao/la:oooooooooooooooo kako ja tebe volim :luv
baš si mi podigla dan :kiss

Bila jučer na informacijama, za oboje. Dobri su, tu i tamo im se potkrade koja četvorka... Ma njegova učiteljica obožava, ućiteljica od Mi mi govori kako mi "raste" u krasnu djevojčicu (osobnošću).
Meni i više nego dovoljno :luv :luv

Mi danas ima produkciju (harfa), sutra smo svi na uređenju školskog okoliša: djeca, roditelji, učitelji(ce), roštilj, kolači :zivili
Proišle godine je bilo super.

Pusa do daljnjega i jedna posebna Maji, baš mi je drago da si nam opet tu :kiss
Natasa36
Anka Partizanka

PostPostao/la putnica » 23 ožu 2012, 13:27

ooooo, vidim da ja vas zabavljam :basnecu

ma, neka - zato sam i tu :cool

dakle, dosla sam samo ovdje napisati vjerovatno rjesenje misterije oko ocjena.
Kad je jutros otvorila biljeznicu iz HR da vidi sto ima za domaci ugledale smo na dnu jedne strane crvenom napisano: RP, a na sljedecoj hmmm... mislim... 10/14 (???)
(eh, i onda se ja cudim na koga je N :ajme - ja cu se ipak pokusat izvuc na trudnocu ;))
a ispod je pisala (e, tog dijela se, jos uvijek, dobro sijecam) zaokruzena 3.

Eto, te 3 koje se N jucer sijecala.
Dakle, prema najnovijim saznanjima vjerovatno je iz hr dobila 3, a iz prirode ipak 4.
(dobro da postoji niz "vaznih" predmeta poput lik, glazb, tj, vj, eng pa ce vjerovatno ipak proci s 5. A vjerovatno se uspjeh iz pojedinacnih predmeta 1. razreda ipak i dalje nece gledati za upis u srednju ;))

dobro, kao nastavak na dosadasnje naravno da nije znala sta su to radili za ocjenu ni sta znaci taj RP. Na svu srecu imamo koga nazvati (da provjeri je li taj slavni RP kakav domaci) pa je (dobro ni tu bas ne odprve, ali stvarno u kratkom roku) saznala da su bili dobili tekst koji je trebalo procitati i odgovoriti na pitanja - Razumijevanje Procitanog (da, da - RP). Ma, N se cak sjetila i da je na pitanje sto je medi najdraze odgovorila "mravi" umjesto "proljece". :conf

Ali... pa zar je vama logicno da netko voli neku pojavu vise od zivog bica? I upstalom zar je pisac price bas SIGURAN sto medo najvise voli?
Mozda je moja N samo neshvacena, a zapravo potpuno u pravu :basnecu
moj kromosom ljubavi

putnica
Meštar za slučajnosti

PostPostao/la putnica » 23 ožu 2012, 13:38

A sta se tice moje mirnoce... ma ja sam zahvalna Bogu sto postoji ovaj nas forum, pa kad ja vama sve ovo lijepo napisem i potpuno iskreno na kraju zakljucim kako mi je duboko u meni draze sto je ona ovakva... e, to mi dobro dodje kad se ona igra s medicem dok joj objasnjavam neki zadatak (koji me upravo pitala kako se rjesava) - da se prisjetim sto sam napisala i da, valjda, i dalje stoji to "moje zadovoljstvo" duboko u meni jer bi u suprotnom to vec i zaboravila koliko ga ona takvim svojim ponasanjem bas DUBOKO zakopa.

A nevjerovatno je kako koliko god znamo da ocjena nije vazna i kako je vazno da se oni uklope, da su sretni, zadovoljni, dobri... kako tek ovako kad dodje cesto sa 4-orkama, 3-cama (a da ne pricam 2-cama) ipak, koliko to god sebi i ne htjela priznat, me to uvijek iznenadi i malo strecne. Jednostavno kao da je bilo najlogicnije da ima sve same 5 i kao da je ovo ipak nesto "krivo".

A sta se tice ove 3 iz hr ona mi je zapravo i najlogicnija jer njoj zapravo za sada jos uvijek najlosije ide citanje pa je onda i brzina citanja i razumijevanje teksta sigurno otezano.
A sad idem nesto korisno radit.

Evo vas upravo pozdravlja Andro - 2 puta je lupnu posred trbuha za pozdrav.
moj kromosom ljubavi

putnica
Meštar za slučajnosti

PostPostao/la sj » 23 ožu 2012, 13:51

Mene ne boli 4 iz hrv ali me boli 3 iz likovnoga. I što se "trese" dok radi tjelesni da ne pogriješi. I što se nije htio javit pjesmicu napamet, a naučio je.
I što učiteljica kaže da rečenicu : To mi se ne da pročita tako a ne To mi se neda.
Ali ja joj nisam rekla ni riječi. Zaista ni a.
sj
Parkovi i nasadi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.