Sada je: 21 tra 2026, 21:39.

Radovi u tijeku

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Radovi u tijeku

PostPostao/la kandy » 22 ožu 2012, 16:38

Krivo sam napisala. Trebala bi mi doci 2.4., al obicno kasni 7 dana.
Zadnji put mi je kasnila 17 dana. :/

Ja sam kuci. U 5 idem po maloga u vrtic pa u park!
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 23 ožu 2012, 08:01

jutro :mah
sretna sam jer je danas petak, jupiiiii. dobro još sutra radim ali kratko :dada
inače ovaj čaj od vrkute je baš fin, ne moram si ga niti zasladit niti ništ.
čula sam da je za neplodnost kod žena dobra i marulja i crveni zdravac :alc , ali s tim mi se neda sad još eksperimentirat.
kandy a kad ono ideš na onaj pregled kod ginekologa? da ti znamo držat fige
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 23 ožu 2012, 08:23

Jutro!!!

Ja sam danas kuci. I za vikend isto! :yess
Danas popodne cu malo lutati okolo da vidim kamo bismo mogli malome rodendan slavit. Moram malo prouciti cijene i ponudu.

Lorena, idem kod ginica 3.4.. Pokusavam ne misliti na to.

Kako ste mi vi, drage moje zenice??
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 23 ožu 2012, 18:00

bok cure..

ja sutra putujem kod svoje drage svekrve i odma mi je zlo..
ode nam vikend u vjetar a jos nije ni poceo.. vracamo se u nedelju.. :ajme

osim toga sam dobr...
vama zelim ugodan vikend :kiss
Bebe su nešto kao travke tanane,
a liče i na zvijezdu visoku.
One su umilne pjesme lagane
i najsjajnije sunce u maminom oku.
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 24 ožu 2012, 16:35

Ja imam pet minuta vremena dok ovi moje dilberi spavaju.
Jutros smo izasli iz kuce u 8, vratili se u 1.
Nalutali se, umorili se i sada cu ih za kojih pola sata ponovo probuditi i idemo u nove ratne pobjede.
Moramo u McDonalds vidjeti da li je slobodan termin za proslavu Domijevog rodendana.
Mislili smo slaviti u parku u kojeg idemo svaki dan, ali sam odustala od te zamisli kad sam vidjele jednu podosta veliku grupu mladih kako u tom dijelu parka u 5 popodne pusi travu.
Ne bih bas da se i mi napusimo zajedno s njima. :roll

Inace, ja se osjecam ko da cu je dobiti. Boli me, sva sam troma, umorna stalno, bezvoljna i stalno bih nesto grizla.
To mi je jako cudno jer inace je nikada nisam dobila ranije, vec mi je uvijek kasnila.
Nadam se da mi sada nece doci na vrijeme s obzirom da bih trebala ici dan nakon kod ginekologa!
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 24 ožu 2012, 21:52

evo i mene nakratko
danas ujutro radila a popodne smo bili na dječjem ročkasu :zivili bilo super, puno jeli, pili i trčali za klincima

Izzy Lo baš mi je žao za svekrvu :hug meni je što se toga tiče stvarno sjekira pala u med jer imam najbolju svekrvu na svijetu :klanja
stvarno mi je zlatna i sve se super dogovorimo :5
kandy koma za park. dok bolje razmisliš danas se djeca ne mogu nigdje niti normalno u miru igrati. mislim na onu koja žive u zgradi i nažalost nemaju svoje dvorište. nadam se da ćete naći neko dobro mjesto za rođendan. mi slavimo isti vikend :rodj
držim fige da menga uopće ne dođe, a ako i dođe neka dođe poslje pregleda
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 24 ožu 2012, 22:49

Mi zivimo u stanu od 40 kvadrata pa nam nije opcija ni slaviti doma.
Ovo u Mcdonaldsu mi je nekako najbolja solucija jer u igraonicama platim papreno i sve moram ja nositi od doma, a McD platim 9 eura po glavi i oni mi daju sve, od hrane (nije nesto, al ne ide se jesti tamo stalno), torte, do animatorice tako da mi roditelji mozemo stvarno uzivati dva sata.

Izzy, nadam se da ce vikend proci bezbolno! :hug

Moja sveki je stara i bolesna pa joj oprastam sto se poneki put izgibi i kaze nesto sta ne bi trebala.

Gdje nam je Peti??? Od cetvrtka se nije javila! :conf
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la petunia » 25 ožu 2012, 15:35

Evo me.
Nikako stići se javiti, ludilo od posla a danas bili na izletu malo. dok nas kiša nije potjerala kući. Al meni odgovara jer sam mrtva umorna. Idem dalje, pozz
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kandy » 26 ožu 2012, 08:26

Dobar jutar!!!!!

Novi radni tjedan je poceo. Danas radim popodne.

Kako ste mi?
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 26 ožu 2012, 10:36

jutro..

mi smo se jucer vratili s puta.. vikend je prosao podnosljivo.. imala sam samo jedan ispad bjesa na svekrvu i svekra, bilo je puno ljudi pa su se uspjeli izgubiti u gomili:) jedino sto ce nam na svadbu donjeti zamrznutog pecenog odojka jer su oni za to zaduzeni i ja se bojim da ce se ljudi zgrazati na hladnom odojku,ali oni kazu da se on jede hladan i ja nemam zivaca rasprevljati se.. bar ce ono sto mi napravimo biti normalono... :nesvist

izvadila mi je jucer ujutro kinderbet od mog buduceg muza koji je blago receno prosao 30tu.. i ajde ja si mislim nema veze uzet cemo ga i pofarbati u bijelo.. a ono neda se podizati podnica i fali jedan dio,ali to se kao lako popravi... i nis ja sutim i mislim si reci cemo da se nije dao popravit nikako i uto ona izvadi madrac s tavana..(pop..dila sam.. jedva sam joj rekla da ne zelim i da to nije zdravo i nek ostane kod njih kad jednom dodjemo,a u ostalom nisam jos ni trudna) rastali se u ljutnji.. :gaah

jeli smo dva dana samo mesine (oni su slavonci) nemam stolicu od petka :shock
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 26 ožu 2012, 10:43

nesto zeza server sto puta mi objavilo isti post :ajme
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 26 ožu 2012, 18:16

Izzy Lo vidim da ti je bio zabavan vikend :hahaha
e ali ono za madrac :ajme
meni M već lagano u prolasku tako da još malo pa se bacamo na posao, mm će opet :nesvist od mene
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la petunia » 27 ožu 2012, 08:07

Izludio me sinoć internal error :gaah
Tipkam li ga tipkam i ode sve!

Izzi, tvoj post ko da sam ja pisala :mrgreen Još i onaj o odlasku na vikend, koliko sam ja takvih propalih vikenda imala, samo što su MMovi na drugom kraju HR u odnosu na tvoje, al su izgleda mozgovi slićni ;)
A što ćeš, preživiš i to, srećom se ne ide često, al isto me bar tjedan dana još nakon toga boli želudac...

Inaće mene uništilo ovo pomicanje sata, to bi trebalo zabraniti! Uz ionako već prisutan proljetni umor, još mi oni ukradu sat :gaah Sad mi je sve pomaknuto, kasnije smo gladni sve se spetljal, da ne govorim da dijete uspijet utjerati u krevet tek oko deset i pol...
Malo mi je živćan ovaj post, a?

Idem zato ne veselije teme. Dakle novi ciklus, mi se već zagrijavamo :mrgreen Meni M traje 3 dana, četvrti dan samo koja smeđa flekica i to je to. Pa smo u akciji već koji dan :p
Lorena82 je napisao/la:mm će opet :nesvist od mene

Moj nemože od sreće, njemu ionako nikad dosta ;)
Ajme, dobra li su ova razdoblja, nesputanog sexa bez zaštite :mrgreen, sve to u tako lijepu svrhu. I terapija za oporavak braka.
Oprostite na otvorenosti :oops:
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kandy » 27 ožu 2012, 08:38

Jutro!

Ja sam provela mirnu noc. Konacno sam se naspavala. MM se brinuo o Dominiku koji nasrecu, nije imao temperaturu vec samo jednu scenu plakanja kao da je ruzno sanjao.

Ja ocekujem moju m brzo. Osim nje, ocekujem i pregled kod ginica. Smjenjuje se strah od dijagnoze i ono jedva cekam da se konacno pokrenemo.

Izzy, ah te svekrve! I napravi tako kako si rekla, uzmi krevet i reci joj da se ne moze napraviti.
Ja sam svoju dovela u red prije 8 godina. Bila je jako bolesna, isla na kemoterapije tako da smo ja i mm odlazili kod nje i svekra svaki dan da im skuhamo rucak. Jedan dan je toliko visila nada mnom dok sam prala sude, govorila mi sta i kako da radim da sam u jednom trenutku samo spustila tanjur u sudoper, okrenula se i otisla u dnevnu sobu. Doskakutala je do mene i pitala me sta necu zavrsiti. Rekla sam joj neka zavrsi sama jer vidim da je dobro cim ima snage da mi kvoca. Taj put se bila uvrijedila, rekla mi da sam bezobrazna, ali me drugi dan zvala i ispricala se. Od onda je medu nama sve u savrsenom redu. Maksimalno postovanje i sa njene i sa moje strane. Skuzila je da se sa mnom moze sve rijesiti razgovorom.

Lorena, znaci bacate se na posao. Vibram da nam budes prva trudnica ovdje!!!!
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kandy » 27 ožu 2012, 08:41

Petunia, vidim imala si lijepi vikend. ;)

I mene unisti prvih nekoliko dana to pomicanje sata. Nikako uhvatiti ritam. Al do kraja tjedna ce biti bolje.

petunia je napisao/la:Moj nemože od sreće, njemu ionako nikad dosta
Ajme, dobra li su ova razdoblja, nesputanog sexa bez zaštite , sve to u tako lijepu svrhu. I terapija za oporavak braka.
Oprostite na otvorenosti

Ma nemoj se ispricavati, sve je to normalno!
I to je bas kao sta kazes, terapija za brak. ;) ;)
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 27 ožu 2012, 09:19

jutro ljepotice moje!
ja na poslu i totalno je laganini....razmišljam kaj da skuham za ručak, to mi je najgore jer nikad ne znam šta bi.
jao cure stvarno mi je žao za svekrve, nekad si mislim da sam ja prava sretnica dok čujem priče oko sebe.
meni je moja svekrva :5
kandy ja i petunia ćemo zajedno biti prve trudnice ovdje. baš su nam ciklusi isti :zivili
nadam se da će ti na pregledu biti sve u redu, držim velike fige. e a zašto si se naručila na pregled 3.4. kad trebaš dobit 2.4. ?
petunia i mene je dosta zmrdalo to pomicanje sata. znači vi ste već u poslu. dobro si rekla, super terapija za brak.
samo što ja dok smo u poslu za pravljenje bebe pretjerujem sa :hopcup pa mm već :nesvist
negdje sam čula da nije dobro svaki dan keks nego svaki drugi da daš vremena da se dečki oporave.
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 27 ožu 2012, 09:34

Lorena, Ja nikada m ne dobijem tocno na taj dan. Narucila sam se prije nego sta mi je kasnila zadnji put 17 dana. Po mojoj racunici, trebala sam je dobiti tek sredinom mjeseca. Nisam nikako mogla znati da ce kasniti toliko. I sada molim Boga da je ne dobijem na vrijeme ovaj put.

Ma nije moja svekrva losa. Skuzila je da me ne moze uz drav mozak nakon sta sam je tamo pustila sa sudem pa je promjenila ponasanje. I od onda je med i mlijeko. ;)
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 27 ožu 2012, 10:04

jutro curke.. evo ja sam konacno dosla k sebi i naspavala se, cak sam sanjala da letim:)

kandy ovo ti bas ne pali tako u tom kraju (kako si ti opisala).. tamo svi sve najbolje znaju, pogledi na zivot su jako losi, svaki dan im je uredjen vec godinu dana u napred :ajme tako da kad dodjemo k njima mozemo se samo mi prelagodit jer oni ionako misle da se tako zivi, usto zive uz bosansku granicu i automatski misle da cijeli svijet propada.. tako mi je zadnji put rekla da je bolje da ni nemamo djecu jer ce se sve raspasti :dada uz to su i stari.. nemogu se pomiriti s tim da je moj dragi otisao, da ima dobru placu i fax i da se ne namjerava vracati cuvati svinje..
vibram da pregled dobro prodje :kiss

i ja sam citala da sex svaki dan nije .. ja M trebam dobiti tocno na uskrs:( mi se takodjer ne pazimo pa cemo vidjeti oce li nam se primiti ovako bezveze ili moramo bas ciljati na ovulaciju..

neznam jesam li nesto zaboravila.. jos ni kavu nisam pila:)
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 27 ožu 2012, 10:17

Izzy Lo je napisao/la:i ja sam citala da sex svaki dan nije .. ja M trebam dobiti tocno na uskrs:( mi se takodjer ne pazimo pa cemo vidjeti oce li nam se primiti ovako bezveze ili moramo bas ciljati na ovulaciju..

ja sam čula da se baš najbolje primi dok je onako bezveze, tako da možda ti budeš prva trudnica ovdje :luv
moj prijedlog za svekrvu i svekra ti je da istrpiš taj 1 vikend u 2-3 mjeseca kolko ćeš ih viđat i pustiš njih da vode cijelu priču dok si tamo. oni će biti sretni a ti znaš da se vraćaš sa svojim dragim na svoje, gdje ste u miru božjem i daleko od njih. i svi sretni :D
kandy joj da....kužim sad za pregled. nadam se da neće doći baš za pregled, najbolje bi bilo da uopće ne dođe :klanja
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 27 ožu 2012, 10:27

Lorena tko ce biti prva trudnica cemo jako brzo saznati.. mozda da neku nagradu organiziramo :hahaha

ma ovo sto ti kazes , tako i je.. istrpimo mi njih dok smo tamo.. ali moj dragi ima i sestru koja je s njima tamo i jednako je zatucana a mlada i nju nazalost svaki dan cujem:) ali ja ti to sve dozivljavam kao dio obitelji koji su takvi i gotovo.. previse bi se nervirala da me mogu svaki dan izbaciti iz takta..

ja predlazem da prvoj trudnici svatko mora kupiti neku sitnicu i poslati:) mozda ce sex biti sladji kad je natjecateljski .. :mrgreen
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 27 ožu 2012, 15:07

Izzy Lo je napisao/la:ja predlazem da prvoj trudnici svatko mora kupiti neku sitnicu i poslati:) mozda ce sex biti sladji kad je natjecateljski .. :mrgreen

jednu malu milka čokoladu :)
ja kuham ručak, mali mi spava. od jučer mi je totalno šmrkav, očito ga je malo napuhalo zadnjih par dana.
nadam se da se neće razbolit jer mi planiramo zbrisat sljedeći vikend malo van RH, a on će ostat kod bake na čuvanju. tako da se nadam da će biti zdrav jer mi ga je i ovako teško ostavit a ako se razboli onda definitivno otkazujem put :/
e jel pijete vi folnu kiselinu?
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 27 ožu 2012, 15:26

lorena drzim fige da se ne razboli...

ja sam pila prenatal i imali crijevnu nuspojavu od njega, probat cu kupiti od nekog drugog proizvodjaca..
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 27 ožu 2012, 15:49

Ja jos ne pijem nista. cekam pregled pa da vidim sta ce mi doktorica reci.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la petunia » 27 ožu 2012, 19:22

Izzy Lo je napisao/la:sex biti sladji kad je natjecateljski .. :mrgreen

:lol

Ja pijem folnu kad se sjetim svakih par dana, al u biti sam htjela B vitamin jer su mi nokti u zadnje vrijeme ajme, pa rekoh to je ionako to pa pijem folnu :)
E, danas kupila vrkutu, dakle aktivirala se pravo :mrgreen
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kandy » 28 ožu 2012, 07:51

Oooo, vi ste vec zaozbiljno krenule. Svi ti pripravci, folna, sex. Ja od svega ovog vaseg prakticiram samo sex. :hahaha

Ja sam se dosla malo odmoriti na posao. Jucer sam cijeli dan provela sa malim u kuci. Umorilo me izmisljanje igra. :hahaha
Danas idemo na rodendan jedne prijateljice moga sincica, a sutra navecer izlazim ja. Jedva cekam! Nisam izasla sa prijateljicom ima sto godina i bas mi to fali. Znam da cu u petak biti koma jer cu doci kasno doma, a radim ujutro, al nema veze. Jedva cekam!!!!!
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 28 ožu 2012, 09:15

kandy je napisao/la:Ja od svega ovog vaseg prakticiram samo sex. :hahaha

čuj to je jedino kaj ti i treba :5
ja i mali se probudili, danas radim popodne.
kandy super za izlazak sutra. lijepo se provedi :drink dobro je da se tako s vremena na vrijeme malo izađe, malo se ispušeš i razbiš kolotečinu. a za posao drugi dan ujutro ne brini, spavat ćeš popodne :zzz samo se ti zabavi.

ja skužila sa mi od ove vrkute menga trajala 2 dana kraće, očito je na nešto utjecala.
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 28 ožu 2012, 09:36

moj dragi dobio poziv od prekrsajnog suca jucer i zivci ga ulovili pa nista od sexa.. eh.. bas me zanima koliko cemo morati iskesirati i za sto.. :ajme odma sam sanjala gluposti i nista od letenja :)

sad cu si skuhati pola litre kave i protezat se jos neko vrijeme.. sta cete danas kuhati?
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 28 ožu 2012, 09:52

Izzy Lo nadam se da nije ništ strašno i da neće puno koštati....
e jel ti radiš, studiraš ? ;)
ja danas ne kuham ništa, nikad ne kuham ništa dok sam popodne jer mali jede kod bake a za mene i mm me baš briga (mrzim kuhati u prijevodu :oops: )
ako nemaš ideje (ja je nikad nemam) evo ti ova tema pa malo pogledaj

viewtopic.php?f=63&t=69517

mislim da danas počinjem s pišanjem Lh trakica, danas mi je 8 dc :yess
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 28 ožu 2012, 10:14

Ja volim kuhati. Zapravo, zavoljela sam kuhanje prije jedno 6 mjeseci kad sam se konacno odlucila upustiti u eksperimentiranja. Do onda je moja kuhinja bila prilicno jednolicna, al sam zato sada otkrila hrpu zacina, naucila hrpu stvari kako jelo koje mi je prije bilo jednolicno, spremiti na potpuno novi nacin i tako. Sada uzivam u kuhanju. Jedino me moj sin zafrkava jer ne zeli jesti povrce. :roll

Ja jos nisam nasla te lh trakice. Ne znam da li ih mogu naruciti preko njuskala pa da mi ih posalju u Italiju.
Morat cu si isprintati sliku lh trakica pa ici u apoteku.

Izzy, nadam se da nije nista strasno kod suca i da necete trebati iskesirati puno.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 28 ožu 2012, 10:22

sudac je prosao ok.. nije nista morao platiti.. neko rijesenje za b net:)

lorena ja studiram kao.. nisam sigurna da cu ja ikad raditi nesto osim biti doma s djecom jer moj dragi radi od 7 do 7 i neznam kako bi to uopce izgledalo, bake su nam daleko i tako.. vidjet cemo! Zivimo jako dobro od njegove place za sad nemamo ni potrebu za jos jednim poslom..

ja jako volim kuhati..jos neznam sta bi danas..

kad ja kupim te trakice morat cete mi objasniti kako se koriste..mozda i proguglam malo.. rekle su mi cure na neplodnosti za njih ali nisam ih jos kupila..
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.