Zadnji put mi je kasnila 17 dana.
Ja sam kuci. U 5 idem po maloga u vrtic pa u park!
Sada je: 21 tra 2026, 21:36.
Moderator/ica: Diami

, ali s tim mi se neda sad još eksperimentirat. 

bilo super, puno jeli, pili i trčali za klincima
meni je što se toga tiče stvarno sjekira pala u med jer imam najbolju svekrvu na svijetu

od mene

Sad mi je sve pomaknuto, kasnije smo gladni sve se spetljal, da ne govorim da dijete uspijet utjerati u krevet tek oko deset i pol...
Lorena82 je napisao/la:mm će opetod mene

petunia je napisao/la:Moj nemože od sreće, njemu ionako nikad dosta
Ajme, dobra li su ova razdoblja, nesputanog sexa bez zaštite , sve to u tako lijepu svrhu. I terapija za oporavak braka.
Oprostite na otvorenosti

pa mm već

tako da kad dodjemo k njima mozemo se samo mi prelagodit jer oni ionako misle da se tako zivi, usto zive uz bosansku granicu i automatski misle da cijeli svijet propada.. tako mi je zadnji put rekla da je bolje da ni nemamo djecu jer ce se sve raspasti
uz to su i stari.. nemogu se pomiriti s tim da je moj dragi otisao, da ima dobru placu i fax i da se ne namjerava vracati cuvati svinje..

Izzy Lo je napisao/la:i ja sam citala da sex svaki dan nije .. ja M trebam dobiti tocno na uskrs:( mi se takodjer ne pazimo pa cemo vidjeti oce li nam se primiti ovako bezveze ili moramo bas ciljati na ovulaciju..

Izzy Lo je napisao/la:ja predlazem da prvoj trudnici svatko mora kupiti neku sitnicu i poslati:) mozda ce sex biti sladji kad je natjecateljski ..

Izzy Lo je napisao/la:sex biti sladji kad je natjecateljski ..

kandy je napisao/la:Ja od svega ovog vaseg prakticiram samo sex.![]()
dobro je da se tako s vremena na vrijeme malo izađe, malo se ispušeš i razbiš kolotečinu. a za posao drugi dan ujutro ne brini, spavat ćeš popodne
samo se ti zabavi.

odma sam sanjala gluposti i nista od letenja

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.