Sada je: 26 srp 2026, 20:40.

Budilice i Maratonci - proljetni

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Re: Budilice i Maratonci - proljetni

PostPostao/la Tinica » 29 ožu 2012, 08:32

kopipejstaj si napisano
Ma uvijek zaboravim... :whew valjda se server priprema za novopridošlice za MS :lol
Bome trebat će mu dosta prostora kad se mi uvalimo :lol Još 3 dana :yess
Jučer smo popodne bili na rođendanu i to opet na kuglanju...tak da samo se dosta kasno vratili.
Mislila sam ga poslati drugi tjedan u tenis kamp ali on je to odlučno odbio... i to zbog ni manje ni više nego zbog ljubavi :ajme
Nevjerojatno koju on čeličnu volju ima i kako sve podkrijepi argumentima...prvo sam se smijala kad sam ga vidjela kakav je zagovornik ostanka u Zagrebu umjesto da bude na moru i rekla sam mu da će mu ovdje biti dosadno i da će pozvjeriti ili on sa mojima ili moji sa njim jer oni strašno strepe nad njim, mama bi ga najrađe za rukicu držala dok ide u dučan... :lol i njemu nikako da je jasno da se oni boje za njega jer dok je kod njih osječaju normalno odgovornost i mama bi da je non stop pod njezinim budnim okom... :ajme a znate njega... nebo mu je granica... :lol ali što ljubav radi... i ja mu velim da je ionako neće moći vidjeti prije 5 popodne dok ga ja ne pokupim...ali on ne odustaje...bolje 3 sata dnevno nego da je 3 dana uopće ne vidim... ;) I što mogu...na meni je da poštujem njegovu odluku ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la TmamaKiN2 » 29 ožu 2012, 08:48

:lol dobar je :dada
a moj je N jutros isao s jednom curkom iz razreda (za koju je btw. do nedavno govorio kako mu ide na zivce, zajedno su sjedili) i gledam ga, ubrao joj je jedan cvijet zutike i dao joj :mrgreen
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la teutonija » 29 ožu 2012, 11:26

Moje je već rekla da ima dečka ,to joj je susjed i idu skupa u razred i nerazdvojni su. Već zna kak će im se djeca zvati i da će živjeti u kamperu od 3 kata , i sliku imam. :faca Beat that. :lol :nesvist
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la teutonija » 29 ožu 2012, 12:46

mmar- :lol a ti najbolje da odseliš, po tome što pričaju..... što dalje. :mrgreen
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la TmamaKiN2 » 29 ožu 2012, 13:17

teutonija je napisao/la:mmar- :lol a ti najbolje da odseliš, po tome što pričaju..... što dalje. :mrgreen

XXXXX moji se jos ne izjasnjavaju, samozatajni su :roll
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la Tania » 29 ožu 2012, 14:43

ahah, kamper na 3 kata.... :hahaha
izvrsni su...

ajme mene je nakon ovog pomicanja sata ulovio proljetni umor...sve do tad sam bila super....kad li će to više ukinut?
jedva sam i M. dignula jutros...ali jučer zaglavili u meksičkom restoranu s prijateljima, ravno s večere su išli u krevet.
Danas mi se city centar otvara na žitnjaku...taj će mi bit bliže...možda sutra skočim....
Tania
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Tinica » 29 ožu 2012, 15:03

Zbilja su (pre)smiješni :lol
Tania ja se isto planiram zaletiti tamo nakon praznika a dobila sam neki mail..čekaj...evo samo za tebe :kiss
Od 29. ožujka do 1. travnja isplati se biti u City Centeru one East. Savršen shopping je zajamčen jer ćete u većini trgovina kupovati uz sjajne popuste.

U nastavku donosimo popis trgovina i popusta koji vas čekaju pri otvorenju City Centera one East.

C&A - 20% popusta na cjelokupni asortiman

CALZEDIONIA - subota, 31.03. - ženske čarape s gaćicama po promotivnoj cijeni 7,90 kn

INTIMISSIMI - subota, 07.04. - svi basic grudnjaci po cijeni 69,00 kn

TEZENIS - subota, 31.03. - svi grudnjaci po cijeni od 39,00 kn

MODIANA - 20% popusta na cjelokupni asortiman - do 07.04.

PITTARELLO - onoliki popust koliko imate godina

VELANA - 10 - 55% popusta na robu, 20 - 50% popusta na uslugu, gratis šivanje

MARAS - Pri kupnji artikla u vrijednosti 500,00 kn na dar dobivate SAMSONITE torbicu

BALU - popusti na dio asortimana od 20, 30 i 40%

HERVIS - popusti od 30 do 55%

ELIPSO - 10% popusta na cjelokupni asortiman, za sve vrste plaćanja (popust se ne odnosi na artikle na akciji)

OFFICE SHOES - 10% popusta na cjelokupni asortiman

CROCS - popust od 10%, 2+1 gratis

dm - 29.03.

15% popusta na cijelu kupnju
Faks od 6 kg po cijeni od 3 kg
Ornel od 2 l po cijeni od 1 l
Nila od 2 l po cijeni od 1 l
30% popusta na sve parfeme
dm ručnik za kupovinu iznad 150 kn
S.he ahopping torba uz svaku kupovinu
dm - 29.03. - 01.04. - 50% popusta na sve Palmolive proizvode

KIKA - 20% popusta na sav vrtni namještaj
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 30 ožu 2012, 08:54

Ja sam popodne otišla na informacije i rekla mi je učiteljica da vidi da se sa Franom nešto dešava... :lol da lebdi u oblacima....da mu je sve ravno :ajme ....da nikako da se spusti na zemlju :ajme ... :lol i rekla mi je da zna da je zaljubljen... :hahaha , da nikoga uopće ne doživljava, u nekom svom svijetu živi...
Za sada još uvijek ima sve petice ali rekla je da vidi da to nisu onako "jake" 100% kao prije i da joj je krivo jer se drugi onda isto u razredu tako povedu za njim :ajme pa ima više slabih ocjena nego prije... a da ona želi da je on uzor drugima i po učenju i po vladanju...ali da je skužila da ga je danas lecnulo kad nije imao 100% test iz prirode i da ga nije najbolje napisao kao uvijek da je imao jednu grešku jer je bio uvjeren da mu je sve točno. Da ona zna da puno očekuje od njih ali da zna da će joj jednog dana biti zahvalni i djeca i roditelji...
Da je napisala u informativku da lijepo moli roditelje da sad preko praznika daju djeci svakodnevno zadatake sa množenjem i dijeljenjem...jer se sve boji kako će to izgledati nakon praznika...da se uvijek svi totalno opuste.
Poslije sam otišla sa mamom po cvijeće i na kraju kupila samo tegle i zemlju... dobili smo i bon za Uskrs pa sam im išla nešto kupiti sad kad nas nema kad smo na putu.
On je imao za zadaću iz engleskog napisati menu... ne trebam vam ni pričati da se restoran zvao kao njegova cura.... da su palačinke bile sve a la njezino ime...shake se isto zvao po njoj... salata...appetizer isto...glavno jelo, desert...ma ludo dijete :luv
Rekla sam mu navečer da se mora malo primiriti i stati na loptu...da kod mene ima veliki kredit i da mu zato sve dozvoljavam i dopuštam zato što je dobar u školi i što nemam problema sa njim ali da mora malo poraditi na svom ponašanju...
Ja ovaj vikend idem sa mojim curama u Opatiju :joy malac će biti sa sekom, ima dva rođendana...
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la teutonija » 30 ožu 2012, 09:33

Pa ja ne znam za koga se više otvaraju svi ti šoping centri
Zar zbilja ljudi imaju dovoljno novca za namiriti sve potrebe tih centara da opstanu

I stalno pričaju na tv kako su se ljudi prestali zaduživat ili barem smanjili, stvarno sam iznenađena da se netko usudi ulagati u tako skupe i velike investicije.
Nikad ne idem na otvorenja, ne znam koji bi to popust trebao biti i na što da me natjera u tu gužvu

Potpis, vidla na telki koji silni ljudi su nahrupili unutra na otvorenje ,ja to jednostavno ne kužim :ajme

Mi ćemo tam za koju godinu ,možda, :lol totalno mi je van ruke. Svi ostali su nam prije. :lol

Inače K mi jučer imala nezgodicu ,nespretno je pala s rola, ma zapravo i ne pala ,nego se nekak baš dočekala na tu ruku i slomila ju ,desnu ,obje kosti iznad zapešća :ajme
Sva sreća pa nije bilo pomaka :klanja i ne boli ju, sad ima longetu do ramena i za 7 dana ćemo po gips.
Evo super su nam počeli praznici ,no opet nije tak strašno, ima puno gorih stvari.
Uostalom tko odraste bez bar jedne slomljene kosti? :nesvist
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la Tinica » 30 ožu 2012, 09:45

Ajoj...ajoj...ajoj... :hug :hug :hug
Uostalom tko odraste bez bar jedne slomljene kosti?
Fran je bio predvodnik maratonaca kad je slomio sve prstiće na nogici :ajme
Grrrrr.... ma joj...baš mi je žao ali glavno da je ne boli :kiss
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la teutonija » 30 ožu 2012, 09:56

:dunno i meni je bilo čudno pa sama pitala ,no rekao je dr. da ak je lakat slobodan prvo neće držati ruku u dobrom položaju, ovak je langetom definiran položaj ruke, a i pošto su obje kosti slomljene samo na taj način mogu biti potpuno imobilizirane, što nisu ako miče laktom . Čini se logično :dunno
No vidjet ćemo za tjedan dana ,možda gips ne bude skroz gore. Ići će plastični najvjerojatnije.

Objasnio mi je da su kosti pukle kao kad zelenu grančicu želiš prelomiti i pokušavaš ,a ona se ne da. Ne izgleda baš lijepo. (neki greenstick prijelom pa x 2)
I još me smirio da kod djece to brzo zarasta. Namjerno neću ići googlati. :nesvist

mmar ma ja sam sretna što je sad ,neće gubiti od škole ,danas nije išla, a kad počne škola već će imati gips. Jedino ću joj morati nositi torbu ili ćemo za njene knjige organizirati boravak, cjelotjedni. :mrgreen što je i najvjerojatnije.
Na GO ću sigurno ,samo još ne znam kad ,moram se raspitati i dal će nakon skidanja gipsa trebati na vježbe.
Zadnja izmjena: teutonija; 30 ožu 2012, 09:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la nadicab » 30 ožu 2012, 09:56

pa moraju se mobilizirati susjedni zglobovi, što će reć i lakat. Uff, i svakako inzistirajte na terapiji nakon gipsa. Moj sin je isto strgao ruku početkom 7. razreda o nitko ga u Klaićevoj nije uputio na vježbanje; ortoped mu je kao radnu terapiju predložio da pere suđe :ajme
posljedično ima bolove u toj ruci i ograničenu pokretljivost :gaah
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Tinica » 30 ožu 2012, 10:01

i svakako inzistirajte na terapiji nakon gipsa.
Da da to pod obavezno ;) Franči je 2 tjedna nosio langetu i onda još 6 tjedana gips. Mišići na lijevoj nogici su mu totalno atrofirali...i poslije smo još tri puta tjedno išli u dom zdravlja na terapije... ;) uffff...ali što kaže mmar bolje sad nego po ljeti kad je na moru... ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la teutonija » 30 ožu 2012, 10:02

nadice ,jel on lomio zglob ili baš kosti ?
Zeznutije je ako je slomljena kost u zglobu ,ovo navodno zarasta bez problema ,a ruku treba oporaviti samo što se tiče mišića jer prilično atrofiraju za to vrijeme. Hoću reći njoj je zglob u redu. :dunno
No vidjet ćemo, di je to još, imat će gips min. 3 tjedna.
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la nadicab » 30 ožu 2012, 10:14

slomio je palčanu kost u dlanu, ali očito se nešto desilo i u samom zglobu.
Pred 2,5 godine je nezgodno pao na vratnu kralježnicu u školi na tjelesnom, pa je nosio šanc ovratnik. POslije smo mi inzistirali da ode na pregled kod fizijatrice u Klaićevoj i išao je mjesec dana na fizikalnu; poslije je išao još i kod kiropraktičara na namještanje vratne kralježnice jer svaki mali pomak u kralježnici sada znači jako puno problema za 20 i više godina (imali primjer u obitelji koji je završio i s operacijom kičme)
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Tinica » 30 ožu 2012, 10:16

mmar - meni su u gipsaoni rekli da oni baš ne preporučuju te plastične gipseve već baš one bijele klasične a malac je bio sretan jer su mu se klinci mogli potpisivati na gips.
Ustvari ja sam skužila da je ta plastika samo za vodu :ajme i najgore od svega mi je bilo tuširanje...kad se samo sjetim koliko sam mu vreča za smeće svaki dan morala staviti na nogicu dok se tuširao da se ne namoći :ajme ali rećom sve je na kraju super prošlo...osim kažem tog mišića... koji je tako bio slabašan za razliku od ovog na drugoj nozi. ;)
Sječam se tih "grebalica" ufff...ljudi su znali nož gurati unutra kak ih je znalo svrbiti...pogotovo po ljeti.
Teutonija a jel ti K osigurana?
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la teutonija » 30 ožu 2012, 10:33

Teutonija a jel ti K osigurana?
Mislim da je , u školi. Ajme nisam sigurna ,stalno smo neke novce nosili pa smo valjda i za to. :ajme :nesvist Viš viš nisam se toga ni sjetila ,pitat ću razrednicu.

Plastični gips je dobar jer je lagan ,nije da se baš moči, ali ne može kod svih prijeloma, kao prvo mora biti prijelom bez pomaka jer uvjetuje skidanje longete.
No vidjet ćemo, uzet ću ga sa sobom, pa ak može dobro ,ak ne ne. :dunno napisali su mi točno kakav mora biti.
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la teutonija » 30 ožu 2012, 10:49

mmar o daaaa ,već mi popravlja raspoloženje. :mrgreen A i njoj će ,no ona će si izabrat neku igračku garant, po mogućnosti plišastu. :nesvist
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la Tinica » 30 ožu 2012, 11:19

Ma to sam te pitala zato što nama 1.4. istiće osiguranje pa idem uplatiti premiju za iduće razdoblje ;)
Franči je bome dobio poštenu odštetu :faca jest da sam mu sugerirala da veli da ga još malo "boji nogica" i na komisiji je bio umiljat do bola :rolf nije ni čudo da se ženi zavukao pod kožu..e da i bio je užasno žalostan što ne može igrati tenis :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tania » 30 ožu 2012, 11:31

ufff Teutonija :hug
ali dobro cure kažu, bar nije za ljeto...i dobro ti veliš, ima gorih stvari...npr. kao onaj tip jučer, zgazio dijete na zebri i pobjegao.. :ne

što nije skroz mala svota koja se dobije? ja znam da smo se mi smijali tome u razredu kad smo čitali....mislim da je bila cifra nekih 150 kuna ili nešto....

što ima ovaj vikend na Bundeku? zna netko? ja vjerojatno klince predajem tati danas preko praznika, ali tek toliko da znam kaj se dešava, možda odem solo....
Tania
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Tinica » 30 ožu 2012, 11:38

što nije skroz mala svota koja se dobije?
Fran je dobio oko 10.000,00 kuna ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tania » 30 ožu 2012, 11:54

ovo preko školskog u Croatia osiguranju? ajd to je već ok cifra.
Editiram, klinci ostaju kod mene za vikend, tako da ćemo vjerojatno na Bundek, osim ako ne pada kiša.
Tania
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la TmamaKiN2 » 30 ožu 2012, 12:07

joj, teutonija, bas sr.... :/
da, moj N je 2x lomio prstice na rukama :/ i oba puta je imao pravi gips. iako, mali prst mu nije zarastao kako treba. ne cudi me previse jer je toliko skakao i mrdao :ne i da, imao je fizikalnu nakon toga, u toploj vodi stiskao spuzvicu :dada
a ja sam nazalost u onoj saobracajki imala i slomljenu palcanu kost, ali s pomakom, to je fakat sr...., ispravljali mi jednom, ali opet se pomaklo, tu valjda ima hrpa sitnih koscica :ne
vazno da ju ne boli :hug
sto se osiguranja tice,mislim da to jakoovisi od skole do skole, kod nas su potpisali takav smijesan ugovor, bolje da vam ne pricam. dok je recimo u vrticu bila sasvim druga prica, za drugi prstic je dobio nekih 3000kn. raspitaj se malo u tajnistvu skole (naravno, AKO ste platili osiguranje)
nas jucer uhvatio onaj pljusak taman dok se vracale s karatea, srecom vec bile u autu. vikend nam je vec isplaniran :ne ujutro cemo N i ja kod frizera, popodne u MSU, a u nedjelju je natjecanje. ;) volim kad landram po vani, ali ne volim kad mi je unaprijed sve organizirano :ne
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la TmamaKiN2 » 30 ožu 2012, 12:09

da poludis, napisem post, pojede ga, kliknem na refresh i onda osvanu dva :baba
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la Tinica » 30 ožu 2012, 13:53

kliknem na refresh i onda osvanu dva
:liza dobro da si mi rekla da moram stisnuti na refresh :liza
Malac je odavno došao doma, veli da su ih poslije ručka pustili doma, skratili im nastavu, sad se dogovorio sa ekipom pa na školskom igraju graničara ;)
Rekla sam mu da može biti vani koliko god želi samo da mi se mora javljati ukoliko mijenja mjesto boravka :lol
Ono osiguranje je bilo preko vrtića čak nisam ništa ni plačala :lol ali ja njemu sad godišnje osiguranje uzimam povrh ovog u školi ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 30 ožu 2012, 13:57

slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la teutonija » 30 ožu 2012, 14:36

Pojma nemam ni jesmo li platili ni koja osiguravajuća kuća :ajme Di to uopće provjerim? :nesvist

Bile smo kod dr. ,prstići su u redu ,ne boli ju ,tak da vjerujem da će biti sve ok. Naručila sam joj crveni gipsić.

Tamy- zakaj niste imali plastični? Jel bio pomak?
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la Tinica » 30 ožu 2012, 15:20

Pa ja mislim u tajništvu ili u računovodstvu ;)
Dakle, danas je zadnji put da pišemo na ovom dijelu ha :yess
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la JiA » 30 ožu 2012, 15:50

teutonija, zao mi je male ranjenice :hug.
polica osiguranja bi morala biti u tajnistvu skole. s njom je i popis djece koja su osigurana.
mozes odmah i pitati kod kojeg zastupnika su sklopili osiguranje, pa onda kontaktirati direktno njega da ti pomogne oko prijave stete.
ako ne, zovi direktno osiguravajucu kucu i trazi da ti spoje odjel osiguranja od nezgode.
opet, najsigurnije je da skola kontaktira osig. kucu, nadam se da hoce.
ako budes trebala neki savjet, javi ;)
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la kruska » 30 ožu 2012, 22:06

:kiss
nismo vas zaboravili :kiss
BE the change you want to SEE!
Gandhi
kruska
Asimilirana