Ma uvijek zaboravim...kopipejstaj si napisano
valjda se server priprema za novopridošlice za MS
Bome trebat će mu dosta prostora kad se mi uvalimo
Još 3 dana
Jučer smo popodne bili na rođendanu i to opet na kuglanju...tak da samo se dosta kasno vratili.
Mislila sam ga poslati drugi tjedan u tenis kamp ali on je to odlučno odbio... i to zbog ni manje ni više nego zbog ljubavi
Nevjerojatno koju on čeličnu volju ima i kako sve podkrijepi argumentima...prvo sam se smijala kad sam ga vidjela kakav je zagovornik ostanka u Zagrebu umjesto da bude na moru i rekla sam mu da će mu ovdje biti dosadno i da će pozvjeriti ili on sa mojima ili moji sa njim jer oni strašno strepe nad njim, mama bi ga najrađe za rukicu držala dok ide u dučan...
i njemu nikako da je jasno da se oni boje za njega jer dok je kod njih osječaju normalno odgovornost i mama bi da je non stop pod njezinim budnim okom...
a znate njega... nebo mu je granica...
ali što ljubav radi... i ja mu velim da je ionako neće moći vidjeti prije 5 popodne dok ga ja ne pokupim...ali on ne odustaje...bolje 3 sata dnevno nego da je 3 dana uopće ne vidim...
I što mogu...na meni je da poštujem njegovu odluku 

Beat that. 

malac će biti sa sekom, ima dva rođendana...
i ne boli ju, sad ima longetu do ramena i za 7 dana ćemo po gips.
i meni je bilo čudno pa sama pitala ,no rekao je dr. da ak je lakat slobodan prvo neće držati ruku u dobrom položaju, ovak je langetom definiran položaj ruke, a i pošto su obje kosti slomljene samo na taj način mogu biti potpuno imobilizirane, što nisu ako miče laktom . Čini se logično 
nije ni čudo da se ženi zavukao pod kožu..e da i bio je užasno žalostan što ne može igrati tenis

dobro da si mi rekla da moram stisnuti na refresh