Rajvos da sam ja u pitanju prvo bi vidila kako ću moć sidit iza poroda, s obzirom na punte i to, znam da ćeš na carski ali svejedno, hoće li te boliti dok sjediš. Povela bi još nekoga u auto, tipa mamu da kod stajanja može malo uzet bebu u ruke i polako bi se ako bi mi punti i dr dopustili uputila auto-putem kući i lagano stajala svako uru - uru ipo, ovisi kako bi beba bila mirna, al zbog one autosjedalice moraš malo bebu izvaditi vani svako sat-dva, A ako ne, čekala bi tih 10 dana i onda krenila. Ne znam baš za avion, zbog tlaka, pritiska u ušima, ipak je to tek rođena beba, a onda opet imaš autom od St do B.V.
Azzul vidim da ti piše lokacija Split-Tučepi, to si mi u susjedstvu, ko je iz Tučepi ti ili mm, možda se i znamo?!
Ja muku mučim s izborom kolica, ova šta mi se sviđaju ima u Mariboru i sad čekam da mi odgovore da li isporučuju u Hrv. ili će baka i dide na izlet do Maribora po njih, što je dodatni trošak i još kad počme sezona neće imat kad otić

, al nekako i s tim dodatnim troškom puta me izađu opet jeftinije nego da ovde kupim.