sve ok, mala je 2200
malo cerviks skracen ali nista alarmantno kaze...
Sada je: 13 srp 2026, 14:56.
Moderator/ica: Diami

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
uskoro bude jos veselo na forumu, hehe

Sve u svemu, jako ugodna atmosfera i uopce mi nije zao sto smo se upisali. Azzul je napisao/la:Stellina - pretpostavljan da je to to - taj stokke mi je inace space shuttle dizajn pa mi je teže prepoznat o čem se radi![]()
ja san pikirala neki ultra šareni fisher price-ov koji sam vibrira, no otom potom
Imas pravo, i ja isprva nisam skuzila cemu to sluzi i kako se koristi, al eto dragi je zagrizao za to i to je bila jedna od prvih stvari koje smo kupili. Jako je prakticno i sad mi uopce nije zao sto smo ga kupili. Lezaljka se koristi za spavanje il da se klinac njise u tome, a ako zaspi mozes ga spustiti u nulti polozaj i premjestiti u taj drugi dio "jaje" da spava u tome . Mozes ga staviti zajedno sa lezaljkom ili samog jer ispod ima madrac.
Ja cu malog drzati u tome u dnevnoj umjesto u kolicima, a navecer cemo taj krevetic seliti gore u spavacu da ga imam kraj sebe na pocetku. 

snowwhite je napisao/la: mobitel ne smiješ, vodu ne smiješ, znala sam da čitala ne budem...treba ti samo snaga i pozitivne misli

danna je napisao/la:I ja sam u h&m-u neki dan uzela topiće za dojenje, hvala silki na informaciji glede veličina.

ne, vinogradska.silki je napisao/la:snow jesi i ti na sv. duhu rodila?
silki je napisao/la:ja na atb. upala glasnica. ne smijem pričat. dečki uživaju

Trabakulica je napisao/la:Silkinisam vas dobro upratila kad ste o velicinama pisale, i ne znam di da tražim.
Molim te možeš li mi rec koji broj da uzmem u h&m-a ako sad nosim grudnjak za dojenje 90E?
Hvala ti unaprid!
! Je, na topić sam mislila. Da to još danas kupim, jer Ko zna ocu li sutra moć 

i da mi kaže težinu.
) paket "ona" uložaka
rusulica je napisao/la:bila sam na pregledu, sve je super. javim se kasnije u priši sam

Nakon mjesec dana kisurine bilo je i vrijeme pa da napokon navucem sve te trudnicke haljinice sto sam nakupovala i balerinke. Do sad sam bila uvijek u cizmamam , jakni i debelom salu koliko je zima bilo

nana44 je napisao/la:Rusulice super za pregled![]()
Ja sam sutra u 11 na pregledu,jedva čekam. Upravo sam natrackala noge kremom jer su toliko otečene da sam patike na čičak jedva zalipila. Jedva čekam japanke. Zna li netko smi li se kakva krema za vene koristit jer mi ovi kapilari oko skočnog zgloba katastrofa izgledaju?!

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.