Sada je: 06 lip 2026, 02:44.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

nevenera je napisao/la:nemoj ga pitat. nek se zapišava. valjda će mu prisjest nakon nekog vremena.
tako sam ja za svojim trčala i pitala i nikakve koristi. par dana zapišavanja i nije mu baš bilo fino pa je skužio da je bolje da ne bude mokar.

) da bi spriječila nerviranje oko čišćenja a time i podebljavanje značenja njegovog kakanja, fino sam odlučila gaćice bacati u smeće i ispadalo je kao da mjenjam pelenu, u c&a pronašla pakiranje od 10kom/60 kn, oprala bi ga u kadi i samo jedan dan je odlučio skinuti gaćice i to je to.danijela81 je napisao/la:nevenera je napisao/la:nemoj ga pitat. nek se zapišava. valjda će mu prisjest nakon nekog vremena.
tako sam ja za svojim trčala i pitala i nikakve koristi. par dana zapišavanja i nije mu baš bilo fino pa je skužio da je bolje da ne bude mokar.
slažem se, nemoj pitat. u toj dobi su baš buntovni, nek sam odluči gdje će piškiti, a skužit će sigurno da mu je bolje kad se ne zapiša.
samo ga ostavi, pregrmi par dana zapišavanja (ionako već izdržavaš sve to), živce na odmor, lagani ignore, i bit će to ok.
Samom će mu kliknuti jedan dan, a ti do tada skupi snage i izdrži par dana
Šta sam god pokušala, od moljakanja, pitanja, podmićivanja, obećavanja nagrada.... ma ništa nije palilo

. Mene najviše muči da mi ne sredi kauč, za ostalo me boli briga. A di ima onih nepropusnih plahti za kupiti?

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.