Jel ima tu opžće moderatora da se više prestanemo nabacivati glupim optužbama van teme. Već je zamorno isto vam ponavljati iz posta u post.
Krumpi u tvom postu o kritičnoj masi: "znate što mene najviše muči..mislim, muči, prejaka riječ
muči me da se skupila kritična masa, ako i mala..."
Kužim. I mene brinu ljudi koji ne znaju, koji glupošću mogu narušiti zdsravlje drugih oko sebe
Ali nadam se da ne misliš na žene sa ovog topika , jer smo više puta objasnile naše stavove, opetovano i konstantno govorimo da nije i nikome i nikada problem u informacijama. Rekla bih da si izbanalizirala naše pitanje, naše brige.
To što pišeš u ovom posu ne odnosi se niti na jednu tako da nema mjesta na ovoj temi.
Bubidea je napisao/la:a i vecinom su, barem na ovom topicu, takvog razmisljanja roditelji mladje djece ili roditelji koji si mazu oci i misle da njihova djeca nista ne rade prije braka, samo se gledaju, jel.
i ne, ne masturbiraju.
ma, u stanju su ti oci iskopati ako im proturijecis, jer njihovo dijete sigurno nije takvo.
isto kao sto i njihovo dijete ne bi udarilo,nije ono takvo. ne njihovo dijete.
vidjeno. na vlastite oci.
Dopuštam da si doživjela (ma i ja sam svašta doživjela od vjernika, ateista, homoaktivista, očeva, muževa...) razne situacije.
Ali zbilja Bubidea, zar ćemo opet o našem nekompetentnom roditeljstvu?
Koja od nas želi ili ide za tim da objeručke "maže oči svome djetetu".
Zar je to rasprava, ovakvo banaliziranje razloga i argumenta žena i majka sa kojima se svjetonazorski ne slažeš: da naša djeca udaraju a mi se pravimo tupe, da mažemo oči djeci, da ne vidimo u kakav svijet ih odgajamo i da ne možemo shodno tome u svjetonazoru djecu pripremati na život?
Zaista interesira me koja je od nas takva?
Mi kopamo oči nekome od cura koje ne dijele naše mišljenje?
Tko?
Ja sam u tvom i Alexinom postu i onom iza o prozivkama prigupih i plitkih,našla neistine i zaista teške riječi spram ove struje koja želi raspravu/alternativu i dopunu /razradu ZO.
Gdje si ti vidjela da mi kopamo oči.
To opće nije normalan rasprava.
Jeste vi sad u nekom bijesu spram mene ili nekoga? Ne kužim. Zbilja.
Moj običan post je prije par sati bio iščitan vrlo negativno i interpretiran .
Kaj se događa.
Ovakva rasprava nema smisla. Ovo možete nastaviti same, u uvredama našeg majčinstva i optužbama da kopamo oči i zovemo nekoga plitikm.
Ja stvarno ne vidim razlog da i dalje pišem, odgovaram kad je to normalno.
Ma ni na vrućim nemam želudac za to (jer kao tamo je normalno)
Ovjde mi je to još gore gledati.