Sada je: 08 kol 2026, 00:41.
Moderator/ica: medo14
Post 21,6Ako govorimo o nekoj znanstvenoj poštenosti, ti bi podaci sasvim sigurno trebali biti izbačeni i dalje bi se teorija trebala razvijati na temelju onoga što je prikupljeno na etički nesporan način.

er se Crkva jednostavno neće složiti s time da se djeci o masturbaciji, kontracepciji, abortusu, homoseksulanosti itd. priča na ajmo reći liberalan način. Na način da je masturbacija normalna, da je kontracepcija poželjna i preporučljiva, da abortus može imati izrazito štetne posljedice za psihičko i/ili fizičko zdravlje, ali ne i da je ubojstvo, da je homoseksualnost jedna od varijanti ljudske seksualnosti, a ne i grijeh.....

Hajdi je napisao/la:Da ne spominjemo da je sva ova halabuka oko ZO samo dimna zavjesa koja prikriva prave probleme hrvatskog školstva koji se nažalost ne rješavaju. Počevši od katastrofalnih higijenskih uvjeta, nasilja među vršnjacima pa do slabijih rezultata na međunarodnim natjecanjima.
)40 puta u jednom danu je zlostavljao bebu. Bljuje mi se od tog. Kako se može reći da je to smijurija?
Adorabla je napisao/la:40 puta u jednom danu je zlostavljao bebu. Bljuje mi se od tog. Kako se može reći da je to smijurija?
di je ovo? U judithinom dokumentarcu?

Adorabla je napisao/la:40 puta u jednom danu je zlostavljao bebu. Bljuje mi se od tog. Kako se može reći da je to smijurija?
di je ovo? U judithinom dokumentarcu?

Post 21,6

Where did Kinsey's information about children's sexual responses come from?
Kinsey clearly stated in his male volume the sources of information about children's sexual responses. The bulk of this information was obtained from adults recalling their own childhoods. Some was from parents who had observed their children, some from teachers who had observed children interacting or behaving sexually, and Kinsey stated that there were nine men who he had interviewed who had sexual experiences with children who had told him about how the children had responded and reacted. We believe that one of those men was the source of the data listed in the book.
Post 21,6
Adorabla je napisao/la:Crkva se ne slaže s time da se uopće spominje seksualni odnos u bilo kojem smislu osim ako služi za reprodukciju
Adorabla je napisao/la:Ali nije ok da se vjersko stajalište provlači u školskom programu te stoga ako smo kreacionizam uspjeli izbaciti iz škola tokom vremena
Beppa Joseph je napisao/la:J
Statistika je nažalost takva: 86% na popisu, 10% ide na misu, 2% se pričešćuje.
Ako ima 5% vjernika, ja bih bila sretna.

mamainana je napisao/la:ono što me najviše šokiralo na ovoj temi je osuđivanje crkve kao legla pedofilije i više puta naglašavanja toga, ali ni jedne osude istraživanja instituta, pa čak ni kad su vam tabele prostrte
ni jedne jedine osude![]()
jednostavno mislim da ima previše različitih mjerila, a ovo je jedan jako dobar dokaz
i zbog toga sam samo jednostavno tužna i ništa drugo
i nažalost baš zbog ovog mislim da neće moći doći do pravog dijaloga apsolutno nikad

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.