Postao/la Natasa36 » 10 stu 2005, 15:03
Hojla Viki, evo mene "friške" od siječnja/poč. veljače (ove godine).<
><
>Ne znam kak je bilo prije 4 godine, ali od prije dvije (kad sam ja bila zadnji put) nije se puno promijenilo, bar ne na bolje...<
><
>Rađaone su ok... ma sjećaš se, vlastita spavaćica (i ak ti daju čarapice, meni je u siječnju bil odškrinut prozor, pa ak si zimogrozna, sokne do
o dođu). Porod - na kog naletiš. Samo da ne bude Zlo****<
><
>Ove sam godine pohodila i odjel za carski izrezane babinjače i one "obične"... <
><
>Ako nekim slučajem završiš na carskom, smještaj je puuuno bolji, trokrevetne (i mislim čak dvokrevetne sobe), sanitarni čvor je ljepši i uredniji, sestre za bebe su ljubaznije (valjda jer imaju manje posla, ne znam). Ima (ak je još tam) jedna starija sestra, izgleda nekak "obično" (i malo smella po znoju, hmmm) al je za bebe i ljubazna je i draga. Tam su bebe s mamama čitav dan, divota... Uzmu ih premotat (a ponekad premotaju i u sobi, to je još bolje, sve vidiš), ako treba dohraniti i noću.<
>Pedijatri(ce) su uvijek isti/iste i gore i dolje, od tete Bela***** mi se kosa diže na glavi, druge su uglavnom OK.<
>Glavna "ginekologica" koja je nama bila u viziti cijelo vrijeme na tom odjelu, ne znam kak se zove, mršava, sa izuzetno tankim nogicama, jarko crvene kratko pošišane kose - stalno namrgođena, ljuta, osorna, bolje ništ ne pitat<
>Sestre za mame uglavnom OK. Mi smo bile ljubazne prema njima i zezale se dosta, pa su i one bile OK, čak i glavna koja izgleda jako šarf, ali je mojoj cimerici jako pomogla oko masiranja prsa, ragada i dojenja. <
><
>Eh, a na drugom katu (prebacili nas tamo predzadnji dan jer se u to vrijeme više rezalo nego tiskalo, pa nije bilo mjesta) jad i bijeda as usually <
>Sestre za mame uglavnom , za bebe isto... Ima jedna, moja imenjakinja, ta je bila dosta OK...<
>Pedijatrice iste, a u viziti za mame je uglavnom bio Bl***, a on je znaš, kako kad <
><
>Ako te još nešto zanima, pitaj... Mi sijecanj 2003<
><
>Ma sijecanj 2005<
><
><i></i>
Everything will be fine at the end.
If it is not fine, it is not the end