Sada je: 13 srp 2026, 07:31.

U PETROVOJ...

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

U PETROVOJ...

PostPostao/la Krumpirić » 16 tra 2005, 14:40

Zanima me u čemu se rađa u Petrovoj b., u svojoj spavačici, ili!?<
> <
>FALA!! <
><
><
><i></i>
Krumpirić
Cobra 11

Re: U PETROVOJ...

PostPostao/la tanjads » 16 tra 2005, 15:59

Ja cu isto u Petrovu za par tjedana (ako bebac ne urani). Citala sam na forumu Roda o Petrovoj i (ako sam do
o skuzila, a mislim da jesam) tamo zene kazu da su radjale u svojim spavacicama. Ako nemas dobijes neku zelenu-koju cure opisuju kao horor.<
>Toliko od mene... <i></i>
tanjads
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la dunja » 18 tra 2005, 14:02

kad sam rodila starijeg, dobila sam njihovu spavačicu za porod, i da vam iskreno velim to mi je u tim trenucima bila stvarno najmanja
iga u životu, fućkaš spavačicu, glavno da porod prođe do
o i lako i da je s bebom i mamom sve ok, a poslije se presvučeš <
> <i></i>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one.”
Tom Hiddleston
dunja
most

PostPostao/la KasiopeaM » 19 tra 2005, 21:54

Ja sam u svojoj spavaćici i sve oko mene su bile u svojoj spavaćici... i doktori su bili u svojoj spavaćici... i čistačice i onaj striček na porti... Svi su imali spavaćice roza na cvjetove! Navodno se nesječam svega točno s poroda! <
>Evo sad za ozbiljno... bila sam u svojoj spavaćici i uglavnom su cure oko mene isto imale svoje!<
>Sretno! Marin 02.02.2004.<i></i>
slika
KasiopeaM
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la danijela 54 » 01 svi 2005, 16:55

U svojoj spavacici. Cak su i mm pitali (buduci da je bio na porodu) gdje je njegova zelena kuta, jer je navodno trebao donijeti svoje... <i></i>
danijela 54
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Krumpirić » 02 svi 2005, 11:36

a di mm može nabavit/kupit zelenu kutu...i šta ako je nema?!<
>tnx! <
><
><
><i></i>
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la KasiopeaM » 02 svi 2005, 22:17

U Hospitaliji u Ilici. Tamo kažeš da ti je za porod i oni točno znaju što sve ide u paketu! Sretno! Marin 02.02.2004.<i></i>
slika
KasiopeaM
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la viki » 09 stu 2005, 20:06

- evo podižem topic, jer
ojim još sitno do poroda pa me zanimaju friška iskustva iz Petrove, zanima me sve pišite, pišite, da vidim dal se nešto promijenilo od prije 4 godine valjda bum stigla pročitati vaše postove prije nego se porodim <
>-edit: Quote:Drage mame,<
>budući da i mene muči porod i sve ostalo što ide uz to, molim Vaša svježa iskustva sa doktorima, babicama , sestrama, bolnicom, epi, što treba ponjeti jer nemaju, općenito odnosom liječnik-pacijent. Unaprijed hvala. <i>Edited by: viki007 at: 9/11/05 19:12<
></i>
viki
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kimama1 » 10 stu 2005, 01:16

Kasiopea, koji dop su ti dali tamo, da i ja dođem ako se odlučim opet rađat <i></i>
BAKA - NALIJA
kimama1
obična palunkica

PostPostao/la Natasa36 » 10 stu 2005, 15:03

Hojla Viki, evo mene "friške" od siječnja/poč. veljače (ove godine).<
><
>Ne znam kak je bilo prije 4 godine, ali od prije dvije (kad sam ja bila zadnji put) nije se puno promijenilo, bar ne na bolje...<
><
>Rađaone su ok... ma sjećaš se, vlastita spavaćica (i ak ti daju čarapice, meni je u siječnju bil odškrinut prozor, pa ak si zimogrozna, sokne do
o dođu). Porod - na kog naletiš. Samo da ne bude Zlo****<
><
>Ove sam godine pohodila i odjel za carski izrezane babinjače i one "obične"... <
><
>Ako nekim slučajem završiš na carskom, smještaj je puuuno bolji, trokrevetne (i mislim čak dvokrevetne sobe), sanitarni čvor je ljepši i uredniji, sestre za bebe su ljubaznije (valjda jer imaju manje posla, ne znam). Ima (ak je još tam) jedna starija sestra, izgleda nekak "obično" (i malo smella po znoju, hmmm) al je za bebe i ljubazna je i draga. Tam su bebe s mamama čitav dan, divota... Uzmu ih premotat (a ponekad premotaju i u sobi, to je još bolje, sve vidiš), ako treba dohraniti i noću.<
>Pedijatri(ce) su uvijek isti/iste i gore i dolje, od tete Bela***** mi se kosa diže na glavi, druge su uglavnom OK.<
>Glavna "ginekologica" koja je nama bila u viziti cijelo vrijeme na tom odjelu, ne znam kak se zove, mršava, sa izuzetno tankim nogicama, jarko crvene kratko pošišane kose - stalno namrgođena, ljuta, osorna, bolje ništ ne pitat<
>Sestre za mame uglavnom OK. Mi smo bile ljubazne prema njima i zezale se dosta, pa su i one bile OK, čak i glavna koja izgleda jako šarf, ali je mojoj cimerici jako pomogla oko masiranja prsa, ragada i dojenja. <
><
>Eh, a na drugom katu (prebacili nas tamo predzadnji dan jer se u to vrijeme više rezalo nego tiskalo, pa nije bilo mjesta) jad i bijeda as usually <
>Sestre za mame uglavnom , za bebe isto... Ima jedna, moja imenjakinja, ta je bila dosta OK...<
>Pedijatrice iste, a u viziti za mame je uglavnom bio Bl***, a on je znaš, kako kad <
><
>Ako te još nešto zanima, pitaj... Mi sijecanj 2003<
><
>Ma sijecanj 2005<
><
><i></i>
Everything will be fine at the end.
If it is not fine, it is not the end :)
Natasa36
Anka Partizanka

PostPostao/la mamashnita od noje » 12 stu 2005, 20:06

ja u petrovoj rodila u lipnju. još uvijek bilo isto kao i nataši u siječnju. i završila na carskom. <
>ali doktori.... ima svega drage moje. i toplo preporučam muža/mamu/frendicu/nekog pored vas na porodu. da nije bilo mm pored mene ne znam kako bi cijela priča prošla.... <
><
> <
> Le petit prince <i></i>
mamashnita od noje
Muza

PostPostao/la viki » 14 stu 2005, 00:04

- thanxs Nata na iscrpnom izvještaju <
>- mamanoja - bojim se da ću opet biti sama na porodu, jer već imam jednog doma kojeg bu tata čuvao...<
>- a niš, drž'te mi fige <i></i>
viki
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Gilmorica » 14 stu 2005, 00:36

Nato<
>zasto kazes<
>Quote:Samo da ne bude Zlo****<
>Idem kod njega na UZV-e i cini mi se OK. Znas nesto sto mozes podjeliti? <
><
><i></i>
e. 27/01/02
n. 23/12/05
Gilmorica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Natasa36 » 14 stu 2005, 11:19

Pa moje iskustvo (srećom jednokratno) bilo je <
><
>On mi je jednom radio amnioskopiju i bilo mi je prestrašno. Rekli su mi da bi moglo boliti, ali to je bilo kao silovanje i krvarila sam poslije i svašta. Par dana kasnije mi je amnioskopiju radila jedna draga doktorica i nije bolilo uopće. <
>Dakle, može i bez boli.<
><
>Mislim da nisam jedina sa lošim iskustvom s tim liječnikom. Mi sijecanj 2003<
><
>Ma sijecanj 2005<
><
><i></i>
Natasa36
Anka Partizanka

PostPostao/la Mihaela » 14 stu 2005, 16:35

Meni je on vodio prvu trudnocu koja je zavrsila kiretazom i onda drugu poslije prometne i cak mi se pojavio na porodu ali nisam imala srece jer su ga odvukli hitno na neki porod koji se zakomplicirao pa me na kraju nije porodio ali ja za njega imam samo lijepe rijeci jer je stvarno strpljiva,topla i strucna osoba i smirivao me i uljevao mi je povjerenje,isto sam cula i od drugih mama koje su bile kod njega tako da se nadam da je tvoje iskustvo bilo iznimka <
>Sto se tice svega ostalog u Petrovoj meni je bilo ,pogotovo se sjecam ove crvene kratko osisane sestre koju ste spomenule gore ,ja toj zeni ne bi dala ni da radi u zatvoru s najgorim kriminalcima Uglavnom ovaj put idem na SD...toliko o iskustvu iz Petrove!<
>I jos moram napisati na konto svega gore da ne bi plasila mame koje idu da sam cula i puno ok iskustava ali ja sam tamo bila duze zbog Dinine zutice i valjda sam i malo osjetljivija,bio mi je tezak taj odnos osoblja,tesko sto sam malo vidala bebu,pucali su me hormoni..... Dino<
><
><
><i></i>
Mihaela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Natasa36 » 15 stu 2005, 11:15

Joj Mihaela, kao da ne govorimo o istoj osobi <
>Ja nisam bila njegov pacijent, nego je on bio dežuran kad su mene poslali na amnioskopiju i bio je sve samo ne fin i drag...<
>Možda je imao loš dan?!<
><
>Bez obzira na sve, ja bih opet išla u Petrovu... jer su tamo ipak najbolji liječnici i neonatolozi (po meni). Mi sijecanj 2003<
><
>Ma sijecanj 2005<
><
><i></i>
Natasa36
Anka Partizanka

PostPostao/la mamashnita od noje » 15 stu 2005, 12:36

Nataša potpisujem! bez obzira na sve ja im još uvijek najviše vjerujem. i
ijem da ću i drugu bebu ići rodit u petrovu. samo ponavljam, do
o je da je netko s tobom... <i></i>
mamashnita od noje
Muza

PostPostao/la Mihaela » 15 stu 2005, 14:24

Mozda je fakat imao los dan Dino<
><
><
><i></i>
Mihaela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la KasiopeaM » 18 stu 2005, 23:36

Ja sam za Z*** cula isto svasta ali mi covjek bio na porodu (samom izgonu, jer je porod trajao vise smjena ) i meni je bio cisto ok, i strpljiv i ljubazan...<
><
>Kimuso - Za odgovor na to pitanje ces se morat o
atiti drugarki Miocic... ja se ne sjecam... Marin 02.02.2004.<
><i></i>
slika
KasiopeaM
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.