Postao/la gold dust » 31 lis 2005, 02:31
An, ma meni je zapravo otto
edesign izvrstan kroj, stvarno lijepo stoji kad se zakopca, i ostaje na mjestu tijekom nosenja (cak i kod moje nemirne 1,5-godisnjakinje). jedino sam usporedbom s drugim kupovnim pelenama, iz prve ruke a i po slikama na netu, zakljucila da bi bilo bolje da je prednji dio pelene, kao i dio izmedju nogica, malo siri. ipak je to pelena, a ne gacice, i bolje sluzi svrsi kad je malo 'napuhana' oko bebe <
><
>s postojecim krojem, kad se pelena zakopca, opet mi je nekako previse izrezana oko nogica (premda zbog lastika ne 'plese'), a mislim da to bas nije do
o kod mrsavije djece (mi smo spekasti pa nam to ne smeta). sve druge pelene za koje znam jednako su ili priblizno jednako siroke sprijeda i straga <
><
>i kamarisova je takva, siroka, sto mislim da ne smeta jer je vrlo mekana , ali onaj gornji dio s cickom uopce nije idealno rijesen. s druge strane, sistem mijenjanja velicina na toj peleni mi je <
><
>jos mislim da bi na otto
e-peleni trebalo nasivati lastik jos koji milimetar dalje od ruba i zbog toga sve skupa iskrojiti za toliko sire. a preporucene duljine lastika, posebno one oko nogica, su pretjerane - na prvoj peleni sam ga morala otparati jer sam skuzila problem tek kad sam nasila oba lastika oko nogica <
><
>nego, An, di je taj njihov novi kroj? ja sam isla vidjeti na sajtu ali sam pronasla samo stari... <
><
>sto se tice zastitnih gacica, imam (za sad ) samo kamarisove, pa ne znam da li da ih hvalim ili kudim kad ne mogu usporedjivati . ideja vunenih gacica mi se bas ne svidja... plus sto je njih potrebno s necim o
aditi nakon pletenja da bi bile nepropusne...<
><
>Mihaela, u uputama za sivanje na otto
e-sajtu pise za unutarnji ulozak pelene:<
><
>8 slojeva flanela ili<
>6 slojeva frotira ili<
>12 slojeva gaze + 3 sloja flanela<
><
>ja sam ih sve zajedno nasila na unutarnju stranu pelene, iznutra. moze se onda prostepati i izvana, ali ne mora (ja nisam). <i></i>