Sada je: 18 tra 2026, 20:08.

Proljetne mame i bebe (2. dio)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Proljetne mame i bebe (2. dio)

PostPostao/la lilkillaink » 14 ožu 2016, 09:43

ćao žene... ja san imala užasnu noooooooć :place ovi spuštajući bolovi su koma..tako su me leđa bolila, dole, lumbalni dio. isto mi je i s M bilo..znala sam oplakat od bolova..tako da.izgleda da je počelo lagano :ajme pa i BH su me umele..kako se na koju stranu okrenem, na tu stranu iskaču kvrge..o sweet jesus..

mi smo imali lijep vikend.u subotu ujutro smo se MM i ja sasvim slučajno sitili da nam je godišnjica braka :hahaha dva konja..kreveljili smo se ko dica..na kraju smo s M otišli do Makarske na kavu s mojom kumom, M je vozala biciklu okolo, mi pili kavu, posli otišli na ručak svi skupa.dan je bia predivan, sunčan.ispalo dobro na kraju skroz :mrgreen

jučer i danas bura, peru se deke, lancuni i sve mega stvari.suše se u rekordnom roku :klanja

Janja kako si ti? jel te popustilo šta kašljanje?

Lucy dobro si i napravila, i napokon dobila konkretniji pregled i odgovor. sad se ne moraš mislit više.

Kitty jesi živa? :) kakav ti je feeling?

Mlada mama šta ima kod tebe?

valjda nisam izostavila koju? :mrgreen
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 14 ožu 2016, 10:20

uh, lilki, drži se!

lucy, dobro da si otišla na ozbiljniji pregled. sada možeš biti mirnija.

ovdje sve OK. no ne mirujem nikako dovoljno i trbuh me strašno zateže (kontrakcije imam, ali sada mislim prvenstveno na širenje trbuha), jedva čekam da se počne malo spuštati - sve mi je teško sada, i hodati i sjediti i ležiti. jučer sam bila u IKEI po par stvari, svi su mi se dizali da sjednem jer hodam kao puž i gegam se uz to :p

uglavnom, jedva čekam da rodim. :lebdi kada smo već toliko dogurali, naravno da bih da doguramo do termina, ali potpisujem za porod na 37+1, kada je rođena i prvorođena :whew
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 14 ožu 2016, 10:27

kitty tebi se i dižu..ja moram raskopčat jaketu da me shvate ozbiljno :hahaha nedavno sam se posvađala s jednim didom smrdljivm na kasi..ja sa 2 stvari na traci, a pišaaa mi se za krepat, i niko me nije tija pustit priko reda, i dođe taj šugavi dida, kao da ga pustim jer ima samo to i to, ja mu rekla da neću, jer i mene nije niko tija pustit, a on meni da ko mi je kriv šta san se je*** i sad iman bačvu isprid sebe..kad ga nisan spičila torbom u glavu.

Kitty ja sam ko fol spremna na porod kad san i M rodila.haha.da me šokira propisno.. na 36+6 puka vodenjak, na 37 ravno rodila..al nisam spremna nimalo..puf puf..svašta mi se mota po glavi. volila bi imat večernji/noćni porod opet..po danu mi nekako čudno :mrgreen
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 14 ožu 2016, 10:37

ma dižu mi se zato što ja pušem i izgledam kao da ću se srušiti. ne bi inače - jednom sam izazvala gadni incident kada sam otišla na blagajnu za trudnice i došla preko reda. pa više ne tražim takve stvari - iako bismo sve mi trebale :lebdi tip me nije htio pustiti jer je "on invalid". a ja još s prvorođenom u ruci (kojoj se, naravno, piški). jučer su se isto progurali preko mene u redu na kasi - jedan mladi bračni par. ali stvarno ne mogu stajati - mislila sam da ću se srušiti. a, opet, neće mi se raspravljati, samo se uzrujam i bojim se da bih nekog stvarno mogla klepnut'.

no u jednom sam trenutku jučer ostavila prvorođenu u igraonici, MM i njegove starce da bauljaju dućanom, a ja sam se parkirala gore na katu u onom kafiću uz restoran i bukvalno sam zamolila ljude koji su sjedili za jednim stolom da me puste da se izvalim na fotelju. pustili me, zaželjeli mi sreću i još oboje otišli kako bih imala mira :luv pa sam ležala ne pomičući se sat vremena. :nata
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 14 ožu 2016, 11:27

ma ja sam luda :D ja se svađam i vičem na sve :lol ali samo ako sam u pravu

ajme..moran se slikat za osobu, ističe mi u petak.skroz sam zaboravila na to. neda mi seeeeeeeeeeeeeeeeeee

moran se gurat s onim ljudima po MUP-u, a smrde i odvratni su :ajme :ajme :ajme
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Janja » 14 ožu 2016, 15:00

Mene nitko ne kuzi dok sam zakopčanu, ali i kad sam otkopcana tako da se nemam s kim raspravljati. Ali da ljudi znaju biti bezobrazni i neobazrivi još i kako.

Kod mene isti status samo što nemam temperaturu. Bole me mišići u nogama i nemogu dugo stajati. Nos mi curi u potocima, ma sva sam bljak.

Ja očekujem da ću se porodite izmedu 36 i 37tt. Ja niti jednu ne iznesem do kraja ili da prenesem.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ladybug1 » 14 ožu 2016, 15:25

Pozdrav :) ubacujem se malo kod vas čisto da se imam kome pojadati kad ulovi kriza ;) trudna sam 30+ 4 i imam curku od 6 god :joy nadam se da me primate u svoje drustvance ;) :kiss
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 15 ožu 2016, 10:04

dobrodosla, ladybug! :hug

meni dosta. hoću da beba ode van. hodam kao patka. jedva hodam. svako malo moram stati zbog kontrakcija. kada ležim, smeta me žgaravica. najbolje mi je kada sjedim (a to ne bih smjela). ne mogu disati, fali mi kisika. i tu mi najbolje paše da sjedim (a to ne bih smjela). jedem kako i koliko mogu. uglavnom malo - i rado bih se najela onako, kako spada, bez bojazni od žgaravice i bez da mi se trbuh napuše do te mjere da ne mogu ništa osim sjediti i puhati. probavu neću ni spominjati - mislim da se je fino aktivirao jedan hemoroid. bojim se komplikacija - jutros sam na povratku iz vrtića svratila do patronažne, zamolila je da mi izmjeri tlak, sve je OK (ali, svejedno, doživljavam preeklampsiju s prvorođenom kao stalnu prijetnju i sada). žgaravica i hormoni me bude i tijekom noći, nekad zaspem odmah, nekad gledam idiotarije na TV-u. zaspem pred jutro pa me probudi prvorođena taman kada sam u dubokom snu. ja bih rodila :lebdi :drink
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la ladybug1 » 15 ožu 2016, 15:27

Divno je kad se izjadas nekome tko razumije o cemu pricas...kad kazem da ne mogu stajat sjedit hodat lezat duze od pola sata dobijem odg-proci ce ! :roll Imam problema sa bubregom i postavljenu double j i onak....NECE PROC! uglavnom ova trudnoca mi je strasno teska...i psihicki i fizicki.uzasavam se poroda... :znoj ima toga jos i jos ali za sada dosta :mrgreen
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 16 ožu 2016, 09:24

ladybug :hug

cure, kako ste?

mene jučer popodne mučila crijeva, cijelu noć bukvalno prosjedila na WC-u s proljevom. samo mi je to falilo :lebdi
trbuh mi munjevito raste - i počinje odmah pod cicama. moram se sliknut' - izgledam komično, žao mi je bebe jer je očito malecka napunila svaki slobodni milimetar. mislim da mi je s prvorođenom trbuh sada već bio puno niže.

lucy, još u jednom komadu?

bubi, gdje si? dolaziš li u ZG?

:hug
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 16 ožu 2016, 11:19

pozdrav ladybug i dobro nam došla :) jesi stentove dobila sada u trudnoći ili od prije imaš problema? u svakom slučaju to nije baš cool stvar za imat.baš mi je žao

kitty i ti krepaješ ko i ja..već mi je pun q. teško mi je, ništa živo mi se ne da, jedva se budim ujutro, odlijepit oči je posta pravi izazov. smanjia mi se apetit, ne mogu pojest baš puno. i ja sam jučer imala neki polu proljev :ajme :ajme Meni stomak još uvik isti, ali zato kolostrum curi ko blesav, sad je više i ne ovisno o jelu i piću, samo osjetim kako curi, bacim pogled u grudnjak, ono sve smeljano, pa mi se M smije :nata njoj to smiješno..pa mi zna ona sama stisnit sisu, hahhha, kaže Kakvo ti je ovo čudno mlijeko, jel pokvareno? :hahaha

jučer kad sam došla u vrtić po nju, a ona dolazi sa čvokom na čelu.ima foru da se zatrči i baci na kauč i srola se ko palačinka..i to joj je super, izluđuje me s tim.međutim, u vrtiću je kauč mali, plitak, i normalno, kako se iz zraka bacila u ležeći, u biti se odbila i poljubila čelom pod :nesvist sad VALJDA više neće.a kući joj nije dosta sa sjedećeg dijela se srolat, nego se popne na naslon, pa s naslona na sjedeći i onda se uglavnom odbije i odleti na pod :gaah zadavit ću je

lucy nadam se da se mazuljaš s bebonjom sad već :le
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lucy25 » 16 ožu 2016, 12:19

Evo nas curke, još uvijek u jednom komadu :)
I dalje lagano krvarim i otčepljujem se, urinokultura je sterilna, nema bakterija, samo proteini i malo povišeni leukociti...sutra idem opet na pregled pa ćemo vidjeti šta doktori kažu.
Moram vam se pohvaliti da sam jučer imala obranu diplomskog rada i napokon uspješno završila studij koji sam upisala prije 3 godine. Dok su me vidli takvu trbušastu, odmah su se poplašili da im se ne porodim tamo pa me nisu puno gnjavili :mrgreen
Pao mi je kamen sa srca što sam se napokon riješila svih obaveza vezanih za fax.

ladybug, dobrodošla :hug Samo se ti nama izjadaj, zato smo tu i najbolje razumijemo jedna drugu :kiss
Baš mi je žao što imaš takve probleme, vjerujem da nije ni malo ugodno.

kitty, i meni je trbuh još uvijek jako visoko i strašno me žulja pod rebrima, pogotovo jer je glavica gore pa si možeš onda zamislit...sestre se svaki put čudom čude izgledu mog trbuha jer dok ležim sve je mekano, jedino glavica toliko iskoči van da presmiješno izgleda. Malenom se očito jako sviđa taj položaj, a ja molim Boga svaki dan da se okrene na glavu.

lilki, curica ti je zakon hahahah...wooow već ti curi kolostrum...ja sam si probala onak bezveze stisnuti bradavicu i izašlo je par kapi...znači da se i kod mene polako pune rezervari :)
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lilkillaink » 16 ožu 2016, 12:43

lucy čestitam na diplomi!!! sad stvarno u miru možeš rodit ;) šta se kolostruma tiče, curi mi od četvrtog mjeseca trudnoće!!! sa M mi je krenilo 6-7mjseca..a sad već dobrano ide..hhahah.fuj :mrgreen znači..ne moram ni stisnit ništa.samo leeka :lol ima da bude mali gundevalj kad počnemo s dojenjem :hahaha mislim da sam već pisala, moja sestra je bila na zadak do dana kad se rodila, i onda se pre izlazak okrenila..a sjećam se scene, sa mamom sam bila kod neke njene prijateljice, i seka u stomaku se nekako istegla, stisla mami nekog vraga unutra, i mama se onesvijestila..strava.ona se nije mogla ni sagnit ni ništa, za izać iz kreveta je imala posebne manevre :lol jer sestra je bila sa ispruženim nogama u stomaku.

ženske..bez imalo pretjerivanja al meni se stomak nije smiria sad već 2 sata.. ovaj mali pokušava prokopat tunel. nije stao već 2 sata.stomak mi izgleda sav izdeformiran :shock :mrgreen
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 16 ožu 2016, 13:06

bravo, lucy, na diplomi! :rodj

uh, kad se sjetim dojenja - meni je s prvorođenom dojenje bilo teže od poroda. :lebdi nadam se da će s ovom bebom ići lakše!

lilki, baš sam ti zavidjela na tome kako ti je mala razumna - no, hajde, ipak je dijete :). moja je, recimo, strašno pažljiva (mislim da nijednom nije ljosnula niotkuda), ono, dosta je pedantna oko puno stvari - ali ako želi da joj mama izbriše guzu nakon kakanja - želi da joj mama izbriše guzu nakon kakanja. bez obzira na to odmaram li se ja, imam kontrakciju ili you-name-it :gaah prosli tjedan smo je MM i ja ostavili da sjedi na wc-u nekih 20 minuta - revala je iznutra da ne želi da joj tata briše guzu, nego baš ja. i ne da se krstit'! a MM i ja smo se isto odlučili inatiti - pa je sjedila dok nije pristala da joj tata obriđe guzu. :lol ono, pazi s obzirom na moje mirovanje (strašno se je brinula kada sam je neki dan pridržavala dok je piškila negdje vani - "je l' da, mama, da me nisi nosila" :kiss), ali je često moram podsjećati da bude obzirnija. OK, dijete je, i jako je vezana uz mene - ali bit će zanimljivo kada dođe beba :lebdi
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la ladybug1 » 16 ožu 2016, 19:32

Super mi je kad se raspisem pa dobijem poziv i izadjem iz svega :ajme
Uglavnom-stent sam dobila u trudnoci....mjenjanje bas na dan zena pa me muz zaje...da sam ipak nesto dobila-i to od dr.. :hahaha sretna sam sto sam se rijesila uzasnih bolova i posjeta hitnoj... Sad me ceka mjenjanje svaka 4 tj :roll i naravno da ni to ne prolazi bez problema i komplikacija.sretnica ja..
Vidim da pisete o kolostrumu...meni nista ne curi...panika?naravno.... :(
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 16 ožu 2016, 23:13

cure, ja ponovno (izgleda) imam želučanu virozu. proljev non-stop, samo što sada imam i gadne grčeve u gornjem dijelu trbuha. beba je mirnija nego inače. panika ili ne? odlazak doktoru ili ne? uzela sam probiotik i aktivni ugljen... nesto sitno (kuhanu rižu recimo) uspijem zadržati u sebi.

ladybug, :hug
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kittyilevin » 17 ožu 2016, 09:57

... uz sve i totalna malaksalost organizma - bukvalno se ne mogu ni pomaknuti. temperature nemam...
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 17 ožu 2016, 11:30

kitty da nisi dehidrirala malo? ja bi otišla na infuziju. sjećaš se moje crijevno-želučane od prije koji mjesec. bila sam ko tijesto. nije se baš zezat s tim. pogotovo šta si trudnica. pođi i nek te natankaju ;)

ladybug tebi je baš nije dosadno u trudnoći..imaš posla..ne mogu ni zamislit kako to mijenjanje izgleda, sigurno je koma :hug btw. hoće ti uklonit stentove nakon poroda?

M je jučer imala izjavu..hahah..bila sam s njom i mamom u Lidlu, ispred nas žena sa svojom curicom istog uzrasta..i njih dvije su se naravno odma skompile, nešto ćakulaju.tek moja M stavi ruku pored usta da joj nešto kaže, kao da se ne čuje (a dere se), kaže, moj braco će pit mlijeko, i sad mojoj mami iz sise curi mlijeko.i hihoću se njih dvije, gledaju mene i umiru od smjeha, naravno svi pogledaju u mene i krevelje se.hahahha.. jučer je i MM-u otrčala...tataaaaaaa, da vidiš kako mami curi mlijeko..fuj fuj :hahaha :hahaha
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ladybug1 » 17 ožu 2016, 14:33

:hahaha malena ti je pregenijalna! Bas si me nasmijala :hahaha
Stent ide van za koji tj pa je rekao dr da cemo vidjeti sta dalje jer mi sa hvata kalcij za stjenke cjevcice a to je zaje.. Trebala bi biti bez toga nakon trudnoce i obavit neke pretrage zasto se to dogadja... :roll
Pitanjce curke- sta jedete? Dali pazite onako bas bas ili jedete sta vam se jede? Ja sam trenutno u fazi da mi se nista ne jede...nemam vise ideje sta bi jela..prosla me faza glupost,pa faza zdrave hrane...jedino moram pojest king svaki dan :mrgreen
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 17 ožu 2016, 16:42

ladybug1 je napisao/la::
Pitanjce curke- sta jedete? Dali pazite onako bas bas ili jedete sta vam se jede?

ja trenutno na kuhanoj riži, banani i štapićima :lebdi inače nisam baš trpala sve što mi se je ćejfnulo, a i pasala mi je kuhana hrana - ono, što klasičinije - to bolje: povrtna variva, općenito povrće, ćufte, sarma, ono, baš klasična klopa. :lebdi i dalje sam na svojih +11 kg, kao i s prvorođenom sam najviše i najintenzivnije dobivala do 32. tjedna, a onda se je usporilo, čak i stalo dobivanje na kilaži. očekujem još kilu-dvije-tri do kraja, ovisno o tome koliko će trajati trudnoća.

ja, curke, danas ušla u 36. tjedan. :drink sljedeći tjedan kontrola. prije tri tjedna na UZV-u beba imala skoro 2 kile, sada bi trebala imati već iznad 2 i pol :drink

nisam išla kid dr., možda odem popodne (ni ne znam gdje bih išla, u zaraznu ili vinogradsku, prošli put kada sam došla virozna u vinogradsku na pregled dr. se baš ljutio na mene - jer "širim zarazu među djecom i trudnicama"), baš sam malaksala... bole me leđa (pretpostavljam od ležanja), beba je malo mirnija (fali joj hrane valjda), nadam se da je sve OK i da je samo prolazna viroza... :lebdi
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Buba » 17 ožu 2016, 23:00

Bok cure!
NIkako sjest i napisat koju riječ... kod nas sve po starom, vagala se nisam :zub sutra ću ujutro... uvijek mislim moram se natašte izvagati pa se sjetim kad sam već popila pol litre čaja i kavu (od toga mi sigurno dođe 2,3 kg :mrgreen )
Bebica se danas nekako jako smirila, inače stalno skakuće po trbuhu, i toliko se smirila da sam se baš uplašila. Pa sam legla na lijevi bok i smazala čokoladu. Onda se stidljivo javila.... sad sam pojela čokolino (to mi strašno paše) pa se je rasplesala.
U nedjelju idem na kontrolu pa ćemo vidjeti idem li u Ikeu ili ne :lol Našla sam komodu kakvu hoću - jedna iz Ikee, mislim da bi i njihov krevetić kupila, ali želim to vidjeti uživo, a ne preko kataloga kupovati. JOš ću u nedjelju pogledati u Ri, otvorio se veliki beba centar pa su navodno sniženja...

Kitty jesi bolje? :hug baš sam jučer čitala da se nije zezati sa učestalim proljevima u trudnoći.. a da ipak odeš do dr?

Lucy čestitam na diplomi! :rodj ti si još u komadu, ha? ;)

LIlki malena ti je genijalka :hahaha

Ladybug dobrodošla :zivili
Value has a value only if its value is valued.
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Buba » 17 ožu 2016, 23:04

I da, trbuh mi je gotovo stalno tvrd :shock iznenadim se kad je mekan..... i nekidan su me ulovili žešći trudovi, ali su bili nepravilni, legla sam i mislila si ako potraju idem u bolnicu, ali se na kraju sve smirilo.... Imate li vi takvih situacija?
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kittyilevin » 17 ožu 2016, 23:27

jest, curke, bila sam kod dr. doduše, nisam htjela u bolnicu (gdje mi sada vode trudnoću, da me bezveze ne ostavljaju tamo), otišla sam kod svog socijalnog. izmjerili mi tlak, sve OK, pogledali bebu - sve OK, okrenuta na glavicu, otkucaji srca pravilni, nije uzimao mjere, samo kratki look, u međuvremenu je i proljev prestao. tako da je sve OK. sada sam čak maznula komadić čokolade, da malo živnemo i beba i ja. :drink

joj, lilki, i mi imamo štorije s tim dojenjem - pričala sam joj o tome da ću dojiti malenu. ona mi sada stalno pogledava cice i hihoće se kako mi rastu. a onda govori da i njoj rastu - obavezno se moramo negdje nas dvije skloniti "kako bismo si pogledale kako nam cice rastu". :) ali već me je upozorila da neću smjeti dojiti u javnosti jer će mi se svi smijati :mrgreen kuži dijete gdje živimo :nata

buba, znaš da ja već od vrlo rano, valjda od 20. tjedna imam kontrakcije. i sada su isto jake - odnosno, još jače nego ranije. no to i jest posve normalno u ovom stadiju trudnoće. sada ne mogu - ni kada bih htjela - dulje stajati na nogama, naprosto jer me te kontrakcije totalno paraliziraju. važno je da nisu bolne i da ne dolaze s leđa ;)
trbuh mi je jako, jako tvrd. navečer posebno. beba je napunila svaki milimetar :luv
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kittyilevin » 17 ožu 2016, 23:32

btw, Buba, ako ćeš u Ikeu, svakako zabezeciraj one fotelje na katu, uz restoran. mene su spasile kada smo išli u nedjelju. u jednom trenutku sam se tamo parkirala i nisam se micala. nema šanse da uz ovu trbušinu, posebno nakon što smo ručali pa mi je trbuh bio još veći, napravim koji korak bez kontrakcije. ;)
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Buba » 20 ožu 2016, 18:49

Bok cure!
Jel uživate u lijepom vremenu pa vas nema na netu? :)

Kitty thnx za savjet ;) Jesi li ozdravila? Rekla sam dr za kontrakcije, ali on me nije ni stavljao na ctg jer kaže da je sve mirno i u redu pa ćemo kao drugi put....

Ja sam bila danas na kontroli, sve je super, bebica lijepo napreduje, ima oko 2200 g i cca 46 cm. Kaže dr nije strašno velika, ali je veća beba :lol Sve je u redu, ne moram više mirovati, rekao mi je samo da pripazim se ali strogo mirovanje više nije potrebno. Zatvorena sam skroz, posteljica se digla tako da on kaže da nema indikacije za carski (a ja se taman privikla na tu ideju :lol )
Uglavnom, idemo u shopping u utorak! Ali sve si mislim da ne bi spavala u Zg, već obavimo sve za jedan dan i vratimo se doma. Mojem B se ne da ići s nama, njemu je tlaka čim čuje da se ide po dućanima, a obzirom da najavljuju ružno vrijeme mislim da bi mu bilo dosadno i dok smo mi u bolnici, a bit ćemo sigurno cijelo jutro tamo.... tako da ako njega ostavim doma ( ustvari ili kod mmame ili kod prijateljice) onda se sigurno vraćamo isti dan.... još to nismo odlučili....
Sad mi je md zaprijetio da se ne smijem vratiti tempu od početka trudnoće jer će me on zavezati za krevet, sastavlja mi listu stvari što smijem a što ne raditi :gaah Ali vidim da ni ne mogu.... danas smo cijeli dan hodali po gradu, i baš mi je bilo naporno...
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kittyilevin » 20 ožu 2016, 20:45

Buba je napisao/la:Jel uživate u lijepom vremenu pa vas nema na netu? :)

uh, napokon, da! :srca ova dva dana smo većinom provele na suncu, ja u nekom polusjedećem položaju, prvorođena je uživala bez puno odjeće. ja još malo pa ulazim u 37. tjedan :drink da mi je netko početkom prosinca rekao da ću dogurati do Uskrsa u jednom komadu (je l', nadam se da hoću), ne bih vjerovala :lebdi

inače su žgaravice grozne, jedva podnošljive, sva sam si ogromna, trbuh mi je i dalje pod rebrima - mislim da će se morati početi spuštati, nema više gdje :lebdi

:hug
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 20 ožu 2016, 22:04

i ovde je bilo predivno..baš smo se izguštali.

mene je jučer popodne neka viroza ulovila, do navečer nisam mogla govorit koliko me grlo bolilo i glava.migrena užasna. temperatura oko 37,2..u noći sam se probudila s 38, boli me svaki milimetar tijela, još se ovaj mali gospodin baš noćas odlučia malo spuštat,da prostite, u guzici sam ga osjetila koliko se vrtia, ja san plakala i cvilila od bolova cijelu noć. popila Lekadol, tuširala se..jedva zaspala nekako. jutros sam se mrcvarila po stanu. nisam više znala kako bi se namistila da me ne boli. mm je izaša s M vani na sunce, da se ona malo izigra.pa smo posli svi troje spavali do 6 popodne :ajme nakon tog spavanja sam imala 38 opet..uzela Lekadol, i posli je fibra pukla, preznojila sam se ko svinja :mrgreen sad sam ko nova :shock malo me još boluckaju leđa, al zanemarivo. samo nek me do sutra pusti, da mogu funkcionirat kako treba. imam upalu mišića od fibre, tako da mi je svaki pokret ovog bebonje ko da me nožem reže iznutra :ajme

inače je sve super :lol
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 21 ožu 2016, 09:48

uh, lilki, dobro da je bolje :hug

ovdje sve OK, kuc kuc kuc. totalno mi je neobično što je ova beba tako živahna - prvorođena je bila jedva primjetna. ova se ne prestaje vrtjeti, lupati, baš je živahna :srca nadam se da će mi u četvrtak reći hoće li mi skidati šav ili ne - ako neće, mislim da bih mogla još dosta dogurati u jednom komadu :lebdi jedva čekam da rodim - da se riješim trbuha, žgaravice itd., no s druge strane - taman sam počela raditi neke stvari na poslu, zapravo bi mi trebala još barem dva-tri tjedna u jednom komadu, da to završim. :lebdi
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 21 ožu 2016, 10:09

uhh..ja ko nova jutros :D sve regularno, pijuckam kavicu i gledam Modern family. M još krmi :mrgreen vrime je tmurno i kišno.savršeno za raspadanje po kući :D mislim da ću popeglat ovo brdo robe koje me gleda od petka :lol

bebonja me kolje iznutra. i on će bit neki žilavac ko i seka mu divlja :luv neko je pita neki dan da zašto nije želila seku nego baš bracu, pa je rekla da su curice nježne, a braco će bit muški pa će moć svašta radit s njim . krepala san o smija.

kitty tebi kad doguli, pročačkaj sama taj šav :hahaha neka te, bitno da si dobro

kako ste vi ostale cure? šta ima novo?
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 21 ožu 2016, 10:26

lilkillaink je napisao/la:kitty tebi kad doguli, pročačkaj sama taj šav :hahaha neka te, bitno da si dobro

već sam (kao u šali :lebdi) najavila MM... :lol ono, ajmo nešto napravit', nećemo sada baš prenijeti trudnoću - fakat ne bi bilo fora :roll pričekala bih ja još, recimo, tjedan dana i poradila na tome - da nema tog poslića u koji sam se zakopala trenutno :whew
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.