ovi spuštajući bolovi su koma..tako su me leđa bolila, dole, lumbalni dio. isto mi je i s M bilo..znala sam oplakat od bolova..tako da.izgleda da je počelo lagano
pa i BH su me umele..kako se na koju stranu okrenem, na tu stranu iskaču kvrge..o sweet jesus..mi smo imali lijep vikend.u subotu ujutro smo se MM i ja sasvim slučajno sitili da nam je godišnjica braka
dva konja..kreveljili smo se ko dica..na kraju smo s M otišli do Makarske na kavu s mojom kumom, M je vozala biciklu okolo, mi pili kavu, posli otišli na ručak svi skupa.dan je bia predivan, sunčan.ispalo dobro na kraju skroz jučer i danas bura, peru se deke, lancuni i sve mega stvari.suše se u rekordnom roku

Janja kako si ti? jel te popustilo šta kašljanje?
Lucy dobro si i napravila, i napokon dobila konkretniji pregled i odgovor. sad se ne moraš mislit više.
Kitty jesi živa?
kakav ti je feeling?Mlada mama šta ima kod tebe?
valjda nisam izostavila koju?

kada smo već toliko dogurali, naravno da bih da doguramo do termina, ali potpisujem za porod na 37+1, kada je rođena i prvorođena 

pa sam ležala ne pomičući se sat vremena. 
ja se svađam i vičem na sve
ali samo ako sam u pravu

trudna sam 30+ 4 i imam curku od 6 god
nadam se da me primate u svoje drustvance 

ima toga jos i jos ali za sada dosta
sad VALJDA više neće.a kući joj nije dosta sa sjedećeg dijela se srolat, nego se popne na naslon, pa s naslona na sjedeći i onda se uglavnom odbije i odleti na pod
zadavit ću je

sutra ću ujutro... uvijek mislim moram se natašte izvagati pa se sjetim kad sam već popila pol litre čaja i kavu (od toga mi sigurno dođe 2,3 kg 

ova dva dana smo većinom provele na suncu, ja u nekom polusjedećem položaju, prvorođena je uživala bez puno odjeće. ja još malo pa ulazim u 37. tjedan