Sada je: 18 tra 2026, 20:11.

Proljetne mame i bebe (2. dio)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Proljetne mame i bebe (2. dio)

PostPostao/la Lucy25 » 21 ožu 2016, 15:42

Evo samo na brzinu da vas pozdravim :srca

I mi smo iskoristili ovo divno vrijeme pa me nije bilo puno na netu.
Kod nas je sve po starom...i dalje lagano curkam, al više nema krvavog iscjetka nego je opet smećkasti...valjda je sad već pomalo sve izašlo što je mislilo izaći :ajme
BH kontrakcije osjetim sve češće i baš imam česta stezanja, pogotovo me zgrabi navečer dok se smirim.
Beba je i dalje jako živahna, imam osjećaj da pokušava napraviti taj čuveni okret na glavu.
Pregled je u četvrtak i jedva čekam jer idem opet na uzv pa ćemo znati koliko je teški.
Danas smo 38+3 i tak sam već uzbuđena da vam ne mogu opisati :joy

Puse svima i hvala na čestitkama, stvarno mi je veliko olakšanje da sam se toga riješila :kiss
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Buba » 21 ožu 2016, 23:10

Lucy jos si u komadu? ;)

Ja se veselim sutrašnjem shoppingu! Md je lud kad je čuo moj plan ali ne usudi mi se proturječiti :mrgreen

Danas su me opet laganini trudovi ulovili... nadam se da ću izdržati sutra sve što sam planirala.. onda ležim do Uskrsa :lol

Lilki M ti je stvarno genijalka! :hahaha
Value has a value only if its value is valued.
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mlada mama19 » 23 ožu 2016, 11:07

Hej proljetnice :buket

ja preko moba nikako postat,javlja mi neku grešku stalno :gaah a preko posla ne stignem, tu mi je cura na obuci.
Inače smo ok, veseli... pregled tek za 2tjedna , a dani lete kao ludi.
Jedva čekam rodit, samo da izguram maloj pričest 8.5 i onda mogu i tu večer :zub Kitty i ja najavila mužu da ćemo od tog datuma raditi na poticaju :mrgreen

Vidim Lucy nam je još u komadu, joj kako se to približilo, stiže nam prva proljetnica :luv

Ladybug dobro nam došla :srca

Buba ti imaš bogme veliku bebicu u buši :luv za trvdi trbuh ja dobila normabel :znoj

Lilki si skroz ozdravila? puj puj viroze od nas!
slikaslika
mlada mama19
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Buba » 23 ožu 2016, 11:39

Mlada mama još uvijek radiš? Do kad ćeš? Ja sam mome gin rekla za tvrdi trbuh a on mi je rekao "to je normalno" :dunno

Jučer smo bili u Zg, jedva sam izdržala.... u Ikei sam mislila još svašta nešto kupiti, ali nisam imala snage za hodati i stajati. Kupila sam komodu, posteljinu i još neke sitnice za bebicu, i još sam htjela svašta ali kad smo se spustili u donji dio sam sam hodala do zadnjeg reda u kojem je stajala komoda da to uzmemo i da odemo. Čak su me pustili preko reda! Slučajno smo stali na blagajnu za trudnice, i kaže mi neka žena "gospođo, ovo je vaša blagajna, izvolite naprijed!" Ja ostala skroz zbunjena ali sam objeručke prihvatila :hahaha
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kittyilevin » 23 ožu 2016, 12:01

Buba, neka si izdržala - kažem ti, ja sam zadnji put većinu vremena prosjedila na onim foteljama na katu. nisam se mgla micati :lebdi

mladamama, super da si se javila!

Lucy, javljaj nam novosti - sigurno će ih uskoro biti! :rodj

ja opet imala cjelonoćni proljev prekjučer :gaah nemam pojma otkud to dolazi, ali znam da ću nakon poroda morati provjeriti cijeli želučano-crijevni sustav - em' duge mučnine, em' žgaravice, em' sada opet mučnine + proljevi - nisam sigurna da bi to sve baš tako trebalo biti.

uglavnom, sutra kontrola i sutra ulazim u 37. tjedan. :srca

neće mi se više biti trudna, ali s druge strane - baš sam razmišljala nije li trilijun problema s prvorođenom oko dojenja, dobivanja na težini i kasnije dohrane (s čime se i danas mučimo) ipak povezano s time što je rođena granično, 37+1... možda su ipak ti zadnji dani jako jako važno za ove neke sitne stvari (koje život znače kada se zakompliciraju). tako da neka ove bebe do daljnjeg u trbuhu... a ja ću preživjeti još par tjedana... :drink
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 23 ožu 2016, 12:25

ohooo..tu ste curice :)

mlada mama ne znam koji telefon imaš, ja sam imala isti problem na svom, nisam mogla iz internet explorera postat, pa sam instalirala Operu, i bez problema mogu postat na forum ;)

buba dobro ti guraš :D šta još imaš u planu obavljat, ili je to, to? apropos puštanja preko reda, uglavnom mogu čekat, ali ako mi je stvarno već muka i teško, pitam uljudno, i još me populjuju :ajme

kitty imamo potpuno različita iskustva s prvorođenom djecom, s obzirom da su rođene u istom tjednu, mi s dojenjem nikakvih problema, i dobivanjem na težini. ja to stvarno ne bi prepisala "graničnom" porodu. bojala sam se da će bit takvih problema ali *kuc kuc* ništa od toga. ja sam rođena puna 2 mjeseca ranije, kaže mama, dojila od starta bez problema..tako da..
ALI da, slažem se, svaki dan + u pupi je extra :) možda ti sutra skinu šav.ko zna :) a proljev..da popiješ koji Linex možda? meni je on spasonosan.

lucy kakva je kod tebe situacija? raspadaš li se još :lol

ovde je danas burovito, nek malo otpuše beštije kojekakve.

ps. baš sam se čula s prijateljicom neki dan, curica joj ima 4ipo mjeseca, i ona mi je stalno govorila kako ima jako bolna pražnjenja i kad prducka da strašno vrišti, i to nikako da prestane..taman su bili na sistematskom kad je ona to pričala pedijatrici, mala prdne i počne vrištat, pedica joj pogledala guzu, onako baš raširila, čovječe malena ima puknuće na dva mjesta u analnom otvoru :strah i kkaže joj pedica da nikad nije vidila tako mali otvor.strašno. moraju sad dječjem kirurgu ić vidit šta i kako dalje.svašta bože dragi
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 23 ožu 2016, 13:48

lilkillaink je napisao/la:kitty imamo potpuno različita iskustva s prvorođenom djecom, s obzirom da su rođene u istom tjednu, mi s dojenjem nikakvih problema, i dobivanjem na težini. ja to stvarno ne bi prepisala "graničnom" porodu. bojala sam se da će bit takvih problema ali *kuc kuc* ništa od toga. ja sam rođena puna 2 mjeseca ranije, kaže mama, dojila od starta bez problema..tako da..

dam it :p sada si mi izbacila jedini argument zbog kojeg sam našla još trunčice strpljenja u sebi. :lol već sam razmišljala da sutra zaigram na kartu neuračunljivosti i zamolim da me porode :lebdi šalim se :lol
me, ne, baš mi je teška bila ova trudnoća - fizički i psihički; ne znam što me nije zakačilo... cure, ja od početka 12. mjeseca (dakle, skoro 4 mjeseca) mirujem (prva dva mjeseca), trebala bih mirovati (druga dva mjeseca) i strepim za svaki dan... uz 4-godišnje živahno dijete uz sebe. mučnine, žgaravice, povraćanja i proljevi. uz klasične trudničke boljke. a sada ni ne znam što me čeka - čitam po netu da skidanje šava serklaže može fest boljeti... :lebdi
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Lucy25 » 24 ožu 2016, 16:21

Evo zene drage, ja sam rodila danas u 9.20.
Bilo je jako brzo i jako bolno.
Decko nam je uranio 10 dana, ima 3450 kg i 50 cm
Sve detalje vam pisem dok dodemo domeka jer sam prek moba pa mi je tesko tipkati.
Ljubim vas sve!
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 24 ožu 2016, 16:57

Lucy, čestitam!!!! :rodj :rodj :rodj baš sam razmišljala o tebi čekajući da dođem na red u bolnici. drži se, piši kada ćeš stići! :luv lijepi dječak - taman i težina i duljina :joy

ja bila na pregledu. sve OK (samo vaginalni pregled), uloživa za vršak prsta, no u visini šava neprohodno. šav mi skidaju sljedeći četvrtak. :lebdi tada ulazim u 38. tjedan... uh, uh, onda to može krenuti svaki čas... nekako sam se saživjela s tim šavom... :p
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mlada mama19 » 25 ožu 2016, 07:38

Hej girls! Dobro jutro, evo ja malo surfam prije posla

Lucy aaaaaaaaa iskrene cestitke na deckicu, mazite se i pazite ma divna vijest.

Ajmo Kitty ti si nam sljedeca

Lilki o svasta za bebicu od frendice, prvi put cujem za takvo nesto

Buba radim jos mjesec dana, bar je takav plan ako budem mogla. Sto se trbuha tice ne znam meni odma propisao normabele cim je skuzio no nije baš da ih pijem iako mi trbuh na dane uzasno tvrd, bolan i napet pogotovo ako duze hodam
mlada mama19
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mlada mama19 » 25 ožu 2016, 07:39

Evo postala bez smajlica i tek mi onda prosao post na mobu a svasta
slikaslika
mlada mama19
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lilkillaink » 25 ožu 2016, 09:46

lucy cestitke od srca :joy :joy :joy jedva cekam da nam se javis s detaljima :)

to je to, krenile smo..nema povratka :mrgreen ja već paničarim :lol

kitty još ćeš na kraju bit tužna kad ti skinu šav :lol

ja sam nekako glupo zaspala..tako me leđa bole jutros..a popustit će kroz neko vrijeme. danas smo kod mojih na ručku :yess i u nedilju :yess

idući tjedan imam zadnje vađenje krvi za Rh faktor, pa zubara još jednom pa pregled. uh uh
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 25 ožu 2016, 10:19

lilkillaink je napisao/la:kitty još ćeš na kraju bit tužna kad ti skinu šav :lol

već mi je žao :p saživjela sam se sa svojim šavom :nata nekako nisam još spremna - ni za porod ni za noćna buđenja... uh uh uh. no vidjet ćemo - možda ja još daleko doguram u jednom komadu (premda, iskreno, sumnjam, moj cerviks je stvarno beskorisna stvar, posebno u ovako visokoj trudnoći).

moja mala me taman fino pritišće svako toliko nogicama s desne strane rebara - jao, kako neugodno smeta s vremena na vrijeme :roll

i nekako mi teško dođe kada znam da prolazim doslovce zadnje dane samo prvorođena i ja... :luv znam da će sve biti OK, ali navikla sam da smo samo nas dvije par... :luv
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 25 ožu 2016, 10:26

kittyilevin je napisao/la:i nekako mi teško dođe kada znam da prolazim doslovce zadnje dane samo prvorođena i ja... :luv znam da će sve biti OK, ali navikla sam da smo samo nas dvije par... :luv

ovo je i meni u glavi. al kad vidim nju kako se veseli i ne može dočekat brata, malo mi lakše bude. jučer je mojoj mami rekla da ne može doć vidit bracu kad se rodi, jer će braco dobit bakterije od nje :lol :lol bit će dobro ako meni dozvoli da mu se približim.već se zaštitnički ponaša :luv :luv
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ladybug1 » 25 ožu 2016, 13:41

Boli nikad kraja a ja sam na izmaku snaga.stvarno mi je vise dosta.od 7 mj trudnoce ja sam mozda mj dana bila dobro.neka bol je non-stop...kad hodam,sjedim,nesto radim..npr kuham rucak.kad sam saznala da sam trudna prestala sam pusit i pit kavu.trudim se jesti zdravo,ne forsiram se,pazim puno vise nego u prvoj trudno i koja je prosla savrseno..ova...uzas.nisam u stanju otici na kavu,prosetati...danas ni rucak skuhati.fale mi ljudi...uzasno sam tuzna zbog svega.ne mogu uzivati u trudnoci..ne mogu uzivati u njenim pokretima jer svaki pokret boli.razdrazljiva sam i placljiva.ma katastrofa.danas sam isla odnjet komplikacije i jedva sa cekala doci doma...i ravno u krevet..imala sam toliko planova kad prodju mucnine-kavce,setnjice,druzenje sa curkom,pilates...nista od toga ja nisam u stanju.mrzim biti ovako nemocna....bas sam tuzna..sve se nadam da ce biti bolje,da ce prestati boliti,da cu napokon poceti spavati....znam da je najbitnije da je ona dobro i to mi je jedan od strahova ali ja se ne osjecam trudno vec bolesno :place
Oprostite sto sam vas udavila... :oops:
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 25 ožu 2016, 14:21

ladybug... drži se... :kiss ako te štogod tješi, ja sam, eto, zadnja četiri mjeseca što na strogom, što na manje strogom mirovanju. mučnine do 19. tjedna; od 20. - drama sa serklažom; žgaravice non-stop; strogo mirovanje barem dva mjeseca (ono, nisam se makla iz kreveta i fotelje); većinu vremena ne podnosim ni sebe niti ikoga oko sebe. no - eto - još malo i kraj trudnoće. kreće onda novi set problema, ali posve drugog tipa, znaš i sama. u svakom slučaju, bit će sve dobro - nisi sama u tom jadikovanju, trudnoća je prije svega teško stanje - unatoč gluparijama tipa "blaženog" stanja i slično... jest, blaženo stanje za muškarca, po mogućnosti svećenićke profesije :lol
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Buba » 25 ožu 2016, 15:19

Počelo, je počelo!!!!! :joy

Lucy čestitam od srca!!!! :rodj :srca

Vibram da nam svima budu lagani i brzi porodi! :luv :luv I oko termina ;)

Mi smo jučer kupili kolica, u Adaxu je 30% sniženje na sve artikle, tako da smo tamo uzeli Inglesinina kolica, jedino što u Ri nije bilo boje koju sam ja htjela, ima ih u Zadru i sad treba oko mjesec dana da dođu iz Zadra do Rijeke :strah I još kaže žena ako slučajno nam budu trebala prije, da možemo samo ići u Zg po njih jer iz Zadra idu u Zg, pa onda u Ri. Ja kažem da onda taj popust nema veze jer ćemo toliko potrošiti na put. :roll I sad bi bilo dobro da ne rodim ranije, ako ništa drugo bar zbog kolica :lol Ali ako bude ranije. md sav brižan kaže posudit ćemo za prvu ruku, a ja, oštrokondža, kažem nema šanse! Napravit ću pritisak na njih da mi ih doma donesu ako bude frke!

Još moram kupiti krevetić, nisam našla neki koji mi se sviđa, i kadicu... dobila sam jednu kadicu ali je ona ugradbena, a ja bi htjela anatomsku... to će nam možda kupiti naši s posla (md i ja radimo u istoj firmi)....

ladybug sve što osjećaš je normalno... pokušaj se u ovoj situaciji opustiti..... znam kako ti je.. mene je mirovanje ubilo, ubila me činjenica da ovisim o drugima za svaku sitnicu, od loženja peći nadalje.... Sad kad sam počela i kuhati i sve raditi, žalim za danima kad su me služili u potpunosti :hahaha
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la ladybug1 » 25 ožu 2016, 15:30

kittyilevin je napisao/la:ladybug... drži se... :kiss ako te štogod tješi, ja sam, eto, zadnja četiri mjeseca što na strogom, što na manje strogom mirovanju. mučnine do 19. tjedna; od 20. - drama sa serklažom; žgaravice non-stop; strogo mirovanje barem dva mjeseca (ono, nisam se makla iz kreveta i fotelje); većinu vremena ne podnosim ni sebe niti ikoga oko sebe. no - eto - još malo i kraj trudnoće. kreće onda novi set problema, ali posve drugog tipa, znaš i sama. u svakom slučaju, bit će sve dobro - nisi sama u tom jadikovanju, trudnoća je prije svega teško stanje - unatoč gluparijama tipa "blaženog" stanja i slično... jest, blaženo stanje za muškarca, po mogućnosti svećenićke profesije :lol

Jooj kad cujem to blazeno stanje :gaah zao mi je sto si morala proci kroz sve to... :hug nadam se da ce ti ovi zadnji dani sto prije proci i da ces uz svu ovu muku imati turbo brz i lak porod :kiss
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ladybug1 » 25 ožu 2016, 15:33

Hvala cure :kiss lakse je...cijeli dan ronim suze...sreca pa sam sama...bi me u lopacu malo poslali :lol
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la IINA » 25 ožu 2016, 21:19

lady, kad ti je termin?
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la ladybug1 » 26 ožu 2016, 07:44

IINA je napisao/la:lady, kad ti je termin?

20.05.
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 26 ožu 2016, 10:25

lady, baš me praia nesanica noćas, pa sam razmišljala o tebi :) jesi li bolje? čuj, trudnoća je - iz mojih iskustava - često vrlo teško stanje... divim se onim ženama koje "blistaju", "uživaju u svakom trenutku trudnoće" itd. u principu: naše tijelo (neprepoznatljivo! - baš sam se jutros gledala - imam košarkašku loptu umjesto trbuha!) postaje inkubator za nekog drugog. nemamo kontrolu nad svojim tijelom - niti znamo što se zapravo događa... znaš to sve i sama, prošla si to... u svakom slučaju, fizičke nedaće često prate psihičke - ja sam u tome prvakinja :lebdi imaš li s kime pričati? meni je, recimo, bilo ljekovito pričati s drugim trudnim ženama (od svih ne-trudnih sam "neshvaćena" :p). u svakom slučaju... jadaj se tu ako ne ide drugdje... još malo i ti ulaziš u veliki finish... :kiss

ovdje boli ispod desnog rebra za pošizit' - NIJEDAN mi položaj ne paše. ne bih još rodila, ali... - možda ipak jest vrijeme - boli sve za poludjeti... :lebdi eh, da, naravno - prijavljujem i prehladu :baja uživajte, cure, sa svojima! :kiss
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 26 ožu 2016, 14:46

lady pridružujem se grintanju i cmoljenju....jučer sam baš bila sva nikakva i plačljiva i za ništa..baš ono.. :|

i već mi je dosta svega, nemoš se namistit, nemoš hodat, nemoš sidit, nemoš živit, jedva se čekam riješit, a u drugu stranu, šta i kitty kaže, totalno nespremna na sve šta slijedi :ajme :ajme sve me boli, boli me svaki pokret ovog diteta, u rebra, u želudac, u prepone, u svaki milimetar. i ne da mi se ništa živo više :shock

boli me stidna kost, dole mi je pritisak, u glavi mi je pritisak.

ajmo žene, jedno grupno grintanje :mrgreen :mrgreen
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ladybug1 » 26 ožu 2016, 16:25

Divne ste cure i hvala vam :srca
Danas sam puno bolje.bila u setnji i bas sam nekako ok :joy malo teze hodam...ko neki retard pingvin....siroko noge, ruke u totalnom neskladu... :ajme ali dobro je da ne boli. A to da se tjelo promjeni...o zivote..majica vel L a hlace S ....ono ma daaajjj.... Probat cu vise uzivati u ovom zadnjem djelu trudnoce.nadam se da ce biti lakse kad izvadim stent.zelim ovo vrijeme maksimalno iskoristiti za druzenje sa curkom..falit ce mi to :(
Lakse je popricat o ovim tegobama sa nekim ko kuzi sta zelis reci...ovi netrudni su iritantno pozitivno optimisticni i dobijem-a to ti je tako..ma proci ce.....tako da mi se vise bas i neda tu temu nacinjat...
Netko mozda ovdje iz Rijeke?
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 26 ožu 2016, 17:30

ja sam isto danas bolje. :drink ali ne znam ni sama što želim - s jedne strane, jedva čekam da uđem napokon u normalnu robu, skinem te tajice, najedem se bez straha od žgaravice ili mučnine, hoću zagrliti novu bebicu i početi više taj novi period u životu; s druge strane - jao, jao, jao, kada krene nespavanje i ostalo... još se fakat brzo vraćam na posao... bojim se i poroda, i to baš dosta. frka me da nećemo sve stići - mislim, prvorođenu sam rodila u par sati; sada kada krenu trudovi moram malu negdje dostavit' (a i navikla se na svoj šav, strah me je da će sve prebrzo krenuti). anyway... koliko se da - treba se uživati... meni nekako tek sada sjeda da su ovo zadnji tjedni (dani?) mene trudne. ikad. :lebdi
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la ladybug1 » 26 ožu 2016, 21:46

kittyilevin je napisao/la:ja sam isto danas bolje. :drink ali ne znam ni sama što želim - s jedne strane, jedva čekam da uđem napokon u normalnu robu, skinem te tajice, najedem se bez straha od žgaravice ili mučnine, hoću zagrliti novu bebicu i početi više taj novi period u životu; s druge strane - jao, jao, jao, kada krene nespavanje i ostalo... još se fakat brzo vraćam na posao... bojim se i poroda, i to baš dosta. frka me da nećemo sve stići - mislim, prvorođenu sam rodila u par sati; sada kada krenu trudovi moram malu negdje dostavit' (a i navikla se na svoj šav, strah me je da će sve prebrzo krenuti). anyway... koliko se da - treba se uživati... meni nekako tek sada sjeda da su ovo zadnji tjedni (dani?) mene trudne. ikad. :lebdi

Citas mi misli...veselim sa bebici i tome da ce L biti velika seka ivuzbudjena sam zbog toga pa onda krene panika-porod me uzasava..bas se bojim.pa sve one nazovi slatke muke sa bebom....hocu li ovaj put imati mlijeka,grcevi,plakanje usred noci a nemas pojma sta je,izmorenost a morat cu biti dobro zbog L.....ne znam..bojim se da ce biti kaos.isto kao i kod tebe porod je bio jako brz pa si mislim zasto bi i ovaj put bilo tako .i jos tona toga...uglavnom PANIKA :strah
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 26 ožu 2016, 23:12

lady, same here :lebdi panika. odvikla se od bebe koja ne zna reći što joj je :nesvist a, nažalost, s prvorođenom nisam baš znala pogađati - sve je to došlo vremenom. dojenje... uh uh uh... dojenje mi je bilo teže od poroda... panika :strah

ah, nekako ćemo valjda izgurati... ni prve ni zadnje... a i valjda ove dosadašnje godine majčinstva nešto znače... nekako se nadam da neće biti opet "prvih mačića"... ipak smo puno naučile tijekom ovih godina... :whew
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Janja » 27 ožu 2016, 05:50

Lucy čestitam od srca i taman taj dan prije dvije god se rodio moj sin :joy

Ja sam dobro, tlak i sve OK. Osjetim kako mi noge naoticu, navečer mi je najgore.

U četvrtak je moj misek napunio dvije godine, a u srijedu sam cijelo popodne provela radec tortu. Navečer je bilo zanimljivo koliko su me kukovi i donji dio leda bolila. Hodala sam ko pingvin dok se nisam razgibala.

Jučer navečer s curkom u crkvi, hvala bogu pa sam bila pametna i uzela stolice jer je bila ogromna gužva, a beba se baš tada odlučila rastezat i ritati.

Ja sam u totalnom nedostatku robe za djevojčice, pa sad tražim tko ima ili mi ne gine kupnja. Svu curkinu robu sam dala kad su one poplave bile.
Neki dan u H&M-u sam skoro kupila kompleti za izac iz bolnice, ali sam ipak odustala.

Želim vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs. :srca
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Buba » 28 ožu 2016, 13:00

Bok cure i sretan vam Uskrs :joy

Kako ste?

Ladybug ja sam iz okolice Ri (Crikvenica), vidim po terminu da smo jako blizu, ti si u Ri?

Janja i ja sam u sličnoj situaciji... em podijelila robu em dala za poplavljena područja, i baš sam gledala nekidan po dućanima, morat ću uskoro u shopping.
Ne mogu nikako naći nešto što mi se sviđa za izlazak iz bolnice.

Cure moje, ja sam OGROMNA! :strah :ajme Dobila sam puno previše kila (sramim se čak i napisati tu brojku jer će onda postati istinita), ovi blagdani me ubili.... odlučila sam da neći jesti navečer, samo jogurt i izbacujem slatko....
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kittyilevin » 28 ožu 2016, 14:08

dan, curke! :hug

ovdje sve OK. odbrojavam do skidanja serklaže :lebdi

nisam tako ogromna - koliko se osjećam ogromnom... zapravo mi trbuh ni ne izgleda tako veliko, svi se čude da sam u terminu :p

beba se miče redovito, nekada me malo zaboli i oko cerviksa, ali je u načelu OK. nisam sigurna, ali mislim da sam danas imala jedan pravi trud :lebdi
mirujem malo ili nimalo. :znoj popodne se, doduše, parkiram u fotelju, prijepodne i kuham i šećem i sjedim na kavi i vodim prvorođenu u park. popodne vidim da mi je sve puno teže, pa uglavnom mirujem - koliko se može...

držite mi se, curke! :hug
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.