ohooo..tu ste curice
mlada mama ne znam koji telefon imaš, ja sam imala isti problem na svom, nisam mogla iz internet explorera postat, pa sam instalirala Operu, i bez problema mogu postat na forum
buba dobro ti guraš

šta još imaš u planu obavljat, ili je to, to? apropos puštanja preko reda, uglavnom mogu čekat, ali ako mi je stvarno već muka i teško, pitam uljudno, i još me populjuju
kitty imamo potpuno različita iskustva s prvorođenom djecom, s obzirom da su rođene u istom tjednu, mi s dojenjem nikakvih problema, i dobivanjem na težini. ja to stvarno ne bi prepisala "graničnom" porodu. bojala sam se da će bit takvih problema ali *kuc kuc* ništa od toga. ja sam rođena puna 2 mjeseca ranije, kaže mama, dojila od starta bez problema..tako da..
ALI da, slažem se, svaki dan + u pupi je extra

možda ti sutra skinu šav.ko zna

a proljev..da popiješ koji Linex možda? meni je on spasonosan.
lucy kakva je kod tebe situacija? raspadaš li se još
ovde je danas burovito, nek malo otpuše beštije kojekakve.
ps. baš sam se čula s prijateljicom neki dan, curica joj ima 4ipo mjeseca, i ona mi je stalno govorila kako ima jako bolna pražnjenja i kad prducka da strašno vrišti, i to nikako da prestane..taman su bili na sistematskom kad je ona to pričala pedijatrici, mala prdne i počne vrištat, pedica joj pogledala guzu, onako baš raširila, čovječe malena ima puknuće na dva mjesta u analnom otvoru

i kkaže joj pedica da nikad nije vidila tako mali otvor.strašno. moraju sad dječjem kirurgu ić vidit šta i kako dalje.svašta bože dragi