Sada je: 30 tra 2026, 12:44.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
pčelica_maja_23 je napisao/la:drugi tjedan počinju dodaci,npr. + 15 min glute ili leg ili 10 min ab i tako...bit će super
interesantno mi je da gotovo da nemam muskulfibera. imam nekagodu blagu ali kad se zagriujem ide to
uglavnom, programi su zbilja jaaako dobro osmišljeni jer polagano napreduješ i tako nema onog jakog muskulfibera
ne možeš npr uzet iteže utege ni da hoćeš jer ti forma ne bi valjala ili bi te zglob bolio itd
ali već idući put možeš ili to ili ubrzaš ritam tj br ponavljanja (to se kod autum može)

morena je napisao/la:pčelica_maja_23 je napisao/la:drugi tjedan počinju dodaci,npr. + 15 min glute ili leg ili 10 min ab i tako...bit će super
interesantno mi je da gotovo da nemam muskulfibera. imam nekagodu blagu ali kad se zagriujem ide to
uglavnom, programi su zbilja jaaako dobro osmišljeni jer polagano napreduješ i tako nema onog jakog muskulfibera
ne možeš npr uzet iteže utege ni da hoćeš jer ti forma ne bi valjala ili bi te zglob bolio itd
ali već idući put možeš ili to ili ubrzaš ritam tj br ponavljanja (to se kod autum može)
Ja sam jako rijetko uspjela odraditi te dodatne treninge. I to mi je baš žao. Jednostavno bi mi bilo predugo sve skupa. Mislim da bih fizički i mogla, ali vježbam navečer pa mi bude prekasno.
Ovo za musklulfiber sam i ja skužila. Mislila sam kako sam u dobroj formi, ali onda sam malo šokirala mišiće s treningom iz fix extreme i opa... boooli
Mala Bornica je napisao/la:BRAZilian butt lift je i meni bio u cudnom formatu i jako jako velik pa sam ga izbrisala...
nisam par dana vjezbala. nema veze, ako zelim da budem redovna na duze vrijeme, ne smijem se forsirati.
boli me ruka, ima veze s vjezbanjem, ali jos vise sa poslom, za kompom sam predugo i mis mi je previse u ruci... bol mi se proteze na prste i do lakta.
Čini mi se da je Ana jedanput tu spomenula da je u dechatlonu kupila lastik, gumi-gumi....kako već to zovete pa ako tko zna na kojem to odjelu stoji? Di se to može kupit? Ne pada mi na pamet di da to tražim.
. Kasnije je u lezecem polozaju, s trakom iznad koljena, a pred kraj s utezima oko gleznjeva. Bome sam osjetila dijelove straznjice koje nikad nisam, cini mi se. Iz raznih kuteva se provjezbaju bedra i guza.
Ana2010 je napisao/la: Bome sam osjetila dijelove straznjice koje nikad nisam, cini mi se. Iz raznih kuteva se provjezbaju bedra i guza.

...bas težak dan.

jer kad naslazem ne znam koliko sa sipkom imaju. Ovi od 6 za neke vjezbe mogu i vise ali to su mi one deblje sipke iz decathlona, moram kupiti jos jedan set od 1 kg.
nevenera je napisao/la:Iza treninga pojedeš mascarpone s stevijom i kakaom
Jako fino. Ko desert a jako dobro jer ima proteine
Ja obavezno kuham velike količine. I onda ne kuham 2-3 dana
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.