Sada je: 30 tra 2026, 17:30.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

LavieenRose je napisao/la:Pilates dva puta tjedno i plank svaki dan

.
. 
?

a bas sam mislila sve zgotoviti po planu ovaj zadnji tjedan programa.country heat - video trenezi su poredani ispod kalendara
opis:
plesni program za sve uzraste i generacije, 6 plesnih treninga koji traju od prosječno 25-30 minuta. Program traje 30 dana. Ne treba oprema.
program vježbanja
coutry swing
giddy up
dance conditioning
down and dirty
bring the heat
tail ride
dance conditioning
bonus:
cardio round up
night crawl
saddle up breakdown
wild goose chase
potrebna oprema: ništa
core the force video preview
opis:
trening za cijelo tijelo, 30 dana, nema opreme, bazirano na borilačkim vještinama. Program ima 3 razine- beginner, intermediate, and advanced. Trenzi traju 30-45 minuta
kalendar
oprema: ništa
.
. Malo mi je smjesno na momente kad su vjezbe stojecki s elasticnom trakom pa nakratko to postaju plesni pokreti. Ali dobar dio treninga je na podu i to mi je najbolji dio.

?

. Već sam rekla frendici (kumi) da ima da vježbamo
. Možda ne svaki dan, ali koji put obavezno. Nadam se da će biti ti grupni treninzi stvarno. Nikad još nisam vježbala u hotelu. Kad sam zadnji put putovala, nisam još bila vježbačica
.
Ana2010 je napisao/la:E, da, početkom siječnja idemo na 4 dana s još jednom obitelji u hotel koji među ostalim ima moderno opremljenu teretanu i grupno vježbanje po programu Les Mills (uključeno u cijenu smještaja). Već sam rekla frendici (kumi) da ima da vježbamo
. Možda ne svaki dan, ali koji put obavezno. Nadam se da će biti ti grupni treninzi stvarno. Nikad još nisam vježbala u hotelu. Kad sam zadnji put putovala, nisam još bila vježbačica
.
Zasad sam odradila pon, ut, sri po rasporedu. Razmišljam da ubacim još jedan dan za noge i guzu s težinama, malo bi se na to više fokusirala. Mislila sam možda onaj trening za noge iz Body Beasta, i nešto od Zuske za guzu gdje koristi utege ili girju.

.
.
. 
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.