Postao/la natasha32 » 12 lis 2005, 23:26
ja sam Hannu intenzivno nocu dojila do 2 godine <
>imala sam ovakvih poput tvog postova na forumu, bila sam periodicno neispavana, no naucila sam s vremenom nekako si pojednostaviti to nocno dojenje.<
>ima djece koja su takva. pusti prijateljice koje doje ujutro i navecer. (mada, to je i meni bio san, zamisli, dojis, a samo par puta dnevno)<
>uglavnom, dok ne napises detalje, sto je meni pomoglo:<
>- to sto smo spavale zajedno (od prvog trena). periodicno smo izbacivale TATU iz kreveta. ne znam u kojoj kombinaciji vi spavate, pa dok mi napises, razradimo vasu tehniku<
>- jel ima dudu? Hanna nije imala, niti ju je ikad htjela ali mozda vi imate<
>- za hladnocu i razgolicavanje: obuci potkosulju ili majicu, pripijenu, koju ces nositi kako da ti objasnim, ispod grudi, da ti grije bu
ege . znaci, navuces majicu, ali ne preku ruku, ne uvlacis rukave, nego samo preko stomaka.<
>to te grije u tom dijelu<
>a preko toga nesto na raskopcavanje (tipa muski gornji dio pidzame, sto onda imas raskopcano, ali te grije preko ledja, ramena, i ruku. a naprijed te grije Niksa dok sisa, a kad se odvoji, lako zatvoris (ne moras zakopcavat) takvu pidzamu<
><
>ono sto ti mogu reci - bitno je da znas da te beba ne zafrkava, i da nece stalno biti tako. H. je imala uspone i padove (i ja s njom), ali uvijek bi nakon jednog tezeg, dosao laksi period<
><
>ako tm zeli sudjelovati, odlicno je da dio noci on preuzme sihtu. moj nije bio zainteresiran pa sam se sama gombala. sad mu je zao <
><
>ja sam toliko puno pisala na ovu temu da se sad osjecam da se ponavljam pa cu stati, zasad<
><
>i samo da znas - nakon sto nikad nisam Hannu ostavila da place, ili na bilo koji drugi nacin joj uskratila paznju i dojenje u te prve 2 godine (ne boj se, mi smo sigurno gornja granica, ne znam puno djece koja su bila tako intenzivni i teski sisavci ko ova moja), uglavnom, od 2. do trece godine je bilo puno bolje. i tad sam je jos dojila i nocu, ali za moje pojmove zanemarivo (iz perspektive valjda vijetnamskog veterana ). u kasno proljece 2004, je prvi put prespavala noc bez dojenja (dojila sam je jos nekoliko mjeseci nakon toga).<
><
>otad = spava, ne budi se po noci, nema problema s nocnim mokrenjem, nema nocne more, ja sam se preporodila, a neki roditelji koji su dijete 'sredili' da spava kad je moja visila na cici, i dalje ustaju nocu iz ovih ili onih razloga<
>znaci, dok ga dojis i ni do ceg ti nije, pomisli da svaka minuta koju izdrzis, ce ti se stostruko vratiti u - vidjet ces, bliskoj! - buducnost<
><
>on ima tek 9 mjeseci, vjeruj da je normalno da toliko sisa, trenutno je najbitnije da si <
>1. eventualno uz pomoc muza odvojis dio noci da se odmoris<
>2. dok ga dojis, da si sto opustenija i da oboje mozete to obaviti eventualno u polusnu. <
>3. hladnocu je najlakse rijesiti, dojila sam 3 zime , to su tehnicki detalji i trikovi, zanemarivi<
>najbitnije je u glavi znati cemu to. ako ne vidis smisao, onda ce te samljeti, a ti nisi taj tip <
><
>i - duboko suosjecam nije bilo veceg zombija od mene na forumu tih godina. <
>srednjoskolac, vrticanka<
><i></i>