Postao/la SandraSM » 18 sij 2006, 18:47
Ja sam bivsi oziljni pusac (pakla do dve crvenog dunhill-a dnevno), ostavila sam pusenje zbog trudnoce i nije da nisam imala kriza.<
><
>Ako zapalis tek tu i tamo, sta ce ti to, samim tim sto jedno malo zlato ovisi o tvom zdravlju ne samo dok dojis, nego i da joj duze trajes i srecno i zdravo zivis-pa zivot ima dovoljno opasnosti koje ugrozavaju zdravlje, bez da ih mi sami uvodimo kao rizican faktor.<
><
>U cigarete definitivno stavljaju droge zavisnosti i kad bi mi se desilo da zapalim npr. zbog glupog razloga iznervirala sam se, vracale bi mi se zavisnicke krize u istom ritmu, sutradan, na sedam dana, na mesec dana...tako da sam resila da to vise ne cinim i veruj mi apsolutno nije tesko. Tu kriznu cigaru sam zapalila kad je Stefan imao 15 meseci, jos uvek sam dojila i pojela me savest zbog toga, nista nije vrednije od mog sina.<
><
>Ne pusim vec 3 godine, moj MM pusi i ja smatram da gresi, ali svako mora doneti svoju odluku (naravno pusi na terasi i nikad u zatvorenom prostoru gde je Stefan cak i kad smo napolju). <
><
><
><
><
><
><i></i>