Postao/la Profimama » 04 ožu 2006, 02:07
S dojenjem u rodilistu sreca nisam imala problema, a u osnove me uputila zena koja je lezala pored mene-mama s iskustvom, koja je uz to dobila blizance, dva djecaka, na carski pa bi joj ja pokretljivija ganjala sestre po hodniku i kojekakvim cibama jer su joj djecaci bili prehladjeni.<
>No, htjela sam ispricat svoj dozivljaj, tocnije jedan od...<
>U svakom slucaju, jedne od te tri veceri koje sam provela na odjelu babinjaca uputim se ja u WC (noviji) kad ono na hodniku kazu leti lastavica. Pocirim bojazljivo kroz vrata, a<
> ono sismis bezglavo, u panici, leti hodnikom i zabija se u zidove.<
>Naravno da mi nije palo napamet ucinit tih 10-ak m do zahoda, bila sam uzasnuta! Ipak, vecernja toaleta se mora obavit pa sam s cimericom krenula.. kuc,kuc s terace u sredisnju sobu s 10-ak cura na cuvanju trudnoce, objasnila situaciju i zamolila prolaz u stari hodnik do WC-a.<
>U WC-u srele neku rodilju, upozorile je na sismisa, a ona ce, ah u ovom cete naletit na gastrapane!<
>Da ne govorim kako je sestra u sred noci dosla po mog F i vodi ga, a ja je upitno gledam, di?<
>Na svjetlo, motaje ona. <
>Ok, ali da je pedijatrica mogla uopce rec da dijete ima zuticu, nista!?<
>Kad sam je zadnji dan ljubazno pitala kad ce biti gotovi nalazi<
>njegovog bilirubina, ona drsko-zar ne znate?<
>Zadnji dan, kad smo trebali izac od same mogucnosti da ostanem jos malo mi je dolazilo <
>Srecom, treci dan je bilo cao <
><
>Jos jedna tragikomicna scena.<
>Pita moja cimerica, gospodju koja nosi spizu, moze li dobit jos jedno maslo(za dorucak), a ova ce iskreno-nema ih vise!?<
><
>Kad bi sve pisala ne bi bilo kraja.<
>Prvu sam noc doma oplakala muzu rekavsi:"Da znas sto sam ja sve prozivila" <
><
>Svejedno, bude li se dogodilo , opet cu! <
><
><
><
><
> <i>Edited by: Profimama at: 4/3/06 1:11<
></i>
FABJAN 30.05.2005