Postao/la podocnjaci forever » 05 tra 2006, 10:49
Nee, neeee - ovo je pogrešan stav "ne opterećivati se nepotrebno onim s čim ne moraš" ne znaš nikad što se može dogoditi... i samo ti razmišljaj dok je vrijeme, pripremi sve, osluškuj i prati...<
>...jer, ja sam napravila upravo suprotno od toga i nije bilo do
o... dok sam spremala stvari za rodilište gledala sam kojekakve spiskove i preporuke, i svega sam se držala - osim savjeta za ponijeti izdajalicu... "mislim, pa šta će mi to, dijete će bit tu, zašto izdajalica..." <
>...i onda rodim mjesci po ranije, dijete u inkubatoru, a ja želim dojiti... a ništa od onoga kako sam zamišljala više nije bilo onako kako sam očekivala...<
>...nemoj uopće sad nasjesti na moju dramatičnost, stvarno te ne želim plašiti, samo želim naglasiti kako je ipak važno uzeti u obzir sve, do
o se pripremiti i itekako o tome razmišljati...<
><
>...kako onda nekome objasniti iz bolnice kakvu izdajalicu da mi donesu kad nitko od mojih blizih, nit rodbine nit prijateljica nije izdajalicu koristio? Pa je muž za prvu ruku kupio malu pumpicu na kiosku, na znam koja marka, svega 35 kn, ja se počela izdajati, nije išlo baš najbolje, i ja mislila kriva pumpica... nisam još znala da mlijeko u početku teško ide, ali svakim izdojem sve bolje... pa je zato muž kupio tu Aventovu (istina, jeftinija je po Getroima is l.), kao, čudo svjetsko i to - kod mene nije upalilo ... i to ne samo kod mene, nego niti kod 3-4 susjede u bolnici... i sve smo koristile samo pumpicu...idućih par dana već sam izdajala po 1-1,5 dl bez problema...bilo je to bebi i previše.. <
><
>... a ostale cure su se izdajale iz raznoraznih razloga - jedna je imala straaasno puno mlijeka, to nisam jos vidjela, mlijeko doslovno curi, pa je morala izdajati visak... druga je imala nekakve pocetne zastoje, beba nije uspjela povuci ili bi krivo pocela sisati - pa je ova prvo bi izdojila malo, a onda beba preuzme ostalo... itd... hocu reci, mislim da je do
o razmisljati o tome, samo naprijed i svaka cast ... i milsim da ne mora biti Aventova... <
><
> <i></i>