Postao/la alexandra » 01 sij 2006, 19:28
evo smo se malo medijski eksponirali. ja to bas ne volim jako, ali mislim da je to bila i nasa cast i obaveza prema udruzi, jer su svi stvarno i vise nego ok, imaju debele zivce za milion pitanja i potpitanja, objasnjavanja i sve ostalo.<
><
>je bila malo guzva, ali meni su to uvijek do
i testovi za sasu - izdrzala je 2 sata u maloj prostoriji s dvadesetak ljudi, 3 psa, 2 televizijske ekipe, kamerama i reflektorima bez imalo straha ili napetosti i uz to je bila beskrajno pristojna - sto bi rekli - uzor dijete. jedino je malo pocupala denisa, al to je stvarno bilo od srece i uzbudjenja pa se ponovo ispricavamo nadici i denisu. <
><
>nadica je ovaj put fakat bila samozatajna no drago mi je da smo uspjele i porazgovarat vise od jedne recenice i da sam konacno porazgovarala i s denisom kojeg ta sva strka i z
ka isto nije nimalo smela. najsmeteniji smo bili mi roditelji, tak mi se bar cinilo.<
><
>mi se doma sve bolje uhodavamo, tara je sve poslusnija, sasa joj se sve vise veseli, roditelji su opusteniji. stari vec uvjezbava hodanje bez lajne, na sto se ja ne bi odlucila ni u ludilu, no on meni kao i obicno olaksava posao tako da je setanje s tarom sada vec pomalo pocelo liciti na ono skolsko. sve u svemu guramo dalje, a svima koji su nas vidjeli i hvala na komplimentima za moje dijete <i></i>
ako treba, pišam crveno